Höstförkylning!

Då var man på benen igen, nästan iallafall! :) I flera veckor har jag varit lite tät i näsan men det är ingenting som har velat utvecklas, men nu kom det. Från lördagkväll till igår har jag legat deckad här hemma, feber och snorig. Filmer och serier har jag hunnit plöja igenom då jag spenderat heeela dagarna i sängen. Idol, Hela sverige bakar, Svenska hollywoodfruar, Solsidan, Sunes sommar, Twilight breaking dawn part 1 och 2 + extra material.. ja, säkert nå mer också som jag inte kommer ihåg! :) Det känns ändå bra att vara tillbaka på jobbet, man får träffa människor (inte för att Samuel inte är en människa men.. ;)) och man får i sig frisk luft! :) så nu taggar jag sista arbetsdagen för den här veckan och sedan tar vi helg!

Och som jag skrev på instagram.. när man legat inne i sängen de senaste dagarna har man inte riktigt hunnit med att det blivit kallt ute. så imorse var det bara på med vinterjackan, halsduk, mössa och vantar! :)

Helgen

Den här helgen har varit jättebra och det känns lite jobbigt att den är inne på sin sista dag innan jobbet drar igång igen. I fredags efter jobbet åkte Samuel och jag till svärmor och Peter i Nordmaling för att bli bjuden på palt. Jag köpte också med mig ingredienserna till min goda glass så att vi skulle få oss lite efterrätt så där på fredag :) Gunvor hade också tänkt så långt och ville göra en kladdkaka, så det vart kladdkaka med hallonglass efteråt och det passade ju jättebra ihop!
I lördags var tanken att jag och Samuel skulle ta tåget ner till Övik där vi skulle gå på stan och shoppa, bada på Paradisbadet och sedan äta middag tillsammans. Allt var packat och klart och vi vart avlämnade på tågstationen.. men såklart hade dom ställt in tåget på grund av att det hade regnat dagen innan! snacka om att jag vart lite sur, då vi innan vi lämnade huset hade kollat på norrtågs hemsida under anmärkningar, men där stod det ingenting om att tåget skulle vara inställt! Ja, så vi åkte hem igen till svärmor och åt lite uppstekt palt och så bestämde vi oss alla fyra för att ta bilen ner för att gå en stund på stan och sedan äta middag ihop. Det vart inte som den romantiska dagen jag hade planerat för mig och Samuel men vi hade jätte trevligt iallafall! :)  
 
 

Shopping och födelsedagsfika!

Idag slutade jag tidigt så jag och mamma bestämde oss för att åka in till stan och shoppa lite. Nu har jag äntligen ett par mjukisbyxor, necessären är påfylld och såklart får man med lite annat smått och gott! :)
När klockan börjar bli middagstid ringde vi syrran och bjöd med hon på middag innan vi skulle till andra systern för att äta lite födelsedagstårta. Nu ligger jag då i soffan, fortfarande mätt efter den utsökta tårtan och funderar på att vika in årorna för ikväll! :) 
 
 

Sommaren 2013

Då kommer här lite bilder och en kort förklaring till vad dessa innebär! :)

Vi börjar med midsommar, som vi firade i Bfs med hela familjen på 16 personer! Dagen började med forsränningstävling och det var väldigt roligt! :)

Vi hade två stycken lekledare som styrde upp lekar och roligheter för hela helgen och detta var också hur roligt som helst! :)

Alla kommer inte att förstå denna bild, men den är rolig för oss som vad där! :)

Efter midsommar helgen åkte vi direkt till stugan för att avnjuta några veckor där. Bräfodring stod på schemat och det gick himla smidigt och snabbt när vi väl börjat!

Sen hade vi turen att få vara valpvakt när morbror jobbade på dagarna. Det här är två av de tre sötnosarna - bröderna Spader knekt och Ruter knekt! :)

Klockan två fikat är obligatoriskt i stugan och det är inte så konstigt att man gick upp något kilo under veckorna där! :)
Den obligatoriska sommar-brasan! :)

Jag och Samuel åkte upp en helg för att njuta av varandra och lugnet! :) vi tog cykelturer, plockade bär, fiskade och hade det riktigt härligt! :)

Syster Tina och Johan har ju stuga vid havet och hans föräldrar har en stuga på en lite ö där ute, så vi bestämde oss för att åka dit en solig dag!

Killarna sprang runt, lekte och hoppade mellan klipporna! :)
Sen kom Motorveckan och vi spenderade en vecka i Lycksele! Det vart mycket god mat, trevligt sällskap och massa alkohol! :)

Vi passade också på att ta med oss Linda och barnen till Lycksele djurpark innan vi skulle vidare på äventyr! :)
Jag tror jag gillar stora djur för jag tyckte att visenterna och björnarna var mest spännande att kolla på! :) synd bara att man inte fick komma närmare björnarna, det hade varit något!

Jag och min fina pappa när vi träffades hela familjen på middag! :)Och sist med inte minst kräftskivan som vi hade för någon helg sedan hemma hos mamma och Kjelle med hela familjen! :)

Tillbaka!

Vad ska man säga!? Sen instagram kom har bloggen lagts åt sidan. allt som är nödvändigt att visas läggs ju upp där. men jag har fått klagomål på att det inte händer något här och jag ser ju att det fortfarande finns dom som är inne och kollar. så nu tänkte jag försöka ta tag i det hela! :)

Sen sist då - vad har jag gjort!? Hela sommaren har ju gått förbi och jag hade turen att få vara ledig i 9 veckor. Fem av dom nio veckorna spenderade jag i stugan och hade det hur bra som helst! nu minns jag knappt vad vi har gjort(det var ju ett tag sedan!), men vi fiskade, solade, bräfodrade om sista sidan av huset och målade hela huset ett sista varv, vi badade, hade hundvalpar, eldade majbrasa, överraskade Rolle med att måla om hans förråd/utedass och mycket mycket mer!
Midsommar firade vi i Bfs, där hade vi femkamp, åkte plastbåtar i forsen, åt och drack massa gott och hade det bra!
Sen har vi motorveckan i Lycksele där vi stannade en vecka. Kollade tävlingar, drack alkohol, träffade massa trevliga människor och så avslutade vi hela veckan med ett besök på Lycksele djurpark och det måste jag göra om! :)
Nu ska jag laga middag till sambon och mig, så i nästa inlägg som kanske kommer ikväll eller annars så snart som möjligt blir det en bildbomb från sommarens alla trevlgheter! :)



RSS 2.0