filmkväll

söndag idag, jobb imorgon! det har varit en skön dag idag. Jag har varit hos Linda och hälsat på, sen har jag städat här hemma. Samuel klagade sist han kom hem från jobbet och sa att det såg ut som en svinstia. så ikväll har jag städat :) nu blir de choklad och film, district 9. :)

shopping och twighligt

Det vart en ny plånbok och ett par nya sommarskor! :) jag var tveksam till att gå in på skoaffären, men jag hade nog ångrat mig om jag inte gjort de. jag tycker skorna var snygga och dom kommer nog användas mycket i sommar :) plånboken köpte jag på Åhlens. jag gillar att handla plånböcker! de är så roligt när man ska hitta plats åt korten och fundera ut hur de ska se ut i den! :) haha!Det vart lunch från jobbet idag. ciabatta med kycklingfilé, bacon och sweetchilisås! :) mums


nu har jag sett på twighligt, det var bara meningen att jag skulle kolla lite medans jag åt, men de gick inte att stänga av, så nu ska jag fortsätta att läsa boken! :)

lördag

Godmorgon! skönt att ara ledig en helg! :) hade tänkt mig till vännäs/umeå ihelgen, men så blir det inte. eftersom Samuel jobbar idag och imorgon, blir de nog bara att ta de lugnt för mig. jag hade tänk köra ner på stan och kolla lite :)

mina planer för idag:
¤ köra Samuel till jobbet.
¤ gå på stan och kolla åhlens och lindex :)
¤ handla mat!
¤ åka förbi jobbet och köpa frallor och kanske en godbit! :)
sen blir det nog hem och läsa twighligt! :)

körkortet - check!

KÖRKORTET AVKLARAT! :) de känns så jäkla skönt att de äntligen är gjort! :) nu kan jag ta mig vart jag vill när jag vill! problemet är bara att jag och Samuel inte har någon bil. vi letar för fullt, men vi kan inte komma överrens :)

Jag undrar vad jag ska göra på morgonen nu när jag har körkortet. annars klev jag upp klockan sju åkte till trafikskolan och pluggade teori i 3 timmar. nu kommer jag ju ha sovmorgon varje dag! :)

glad

Jag fick en ganska stor chock på jobbet idag. jag stod i kassan och tog emot mat-beställningar och ser en av pappas jobbarkompisar stå i kön. min första tanke var att han skulle upp till fjällen och var på stopp och skulle käka. men jag började ändå kolla runt lite och så ser jag pappa stå i kön. jag har inte träffat han sen jul, så jag vart glad ända ner i magen! :)
Det hade tydligen varit ett rån i Lycksele, så han var här på jobb. jag insåg iallafall att de var ett tag sedan vi träffats. både jag och Samuel är lediga, så vi hade tänkt fara till vännäs och då blir det nog en sväng förbi pappa! :)


vårväder

Härligt väder ute idag! ca 10 minus och massa sol, de ska bli skönt att ta en promenad till jobbet idag! :) helst skulle jag en dag som denna, vara i stugan med familjen och pimpla sola grilla och ta de lungt! :) men de får vänta till påsken, jag hoppas på lika bra väder då! :)

Igår var jag förövrigt och gjorde halkbanan. de gick hur bra som helst, nästan! :) jag snurrade en gång och var väl halft av vägen någon gång men de gick hyfsat iallafall. Jag vart godkänd och Ingemar klagade inte så mycket och skrek aldrig på mig, så de måste ju betyda att de gick bra. :) nu är de bara några körlektioner kvar, sen är det uppkörning och teoriprov! :)


RSS 2.0