STUGAN!

då ska vi bara packa in allt i bilen, sen åker vi till stugan! de kommer blir hur bra som helst att få åka iväg! vi är tillbaka om tre veckor, lagomt till vännäsdagarna :) ha de så bra alla!
Jag bjuder på några bilder från förra sommaren, så får vi sen se om det blivigt nå bättre den här sommaren!

Sjön kan nog inte bli så mycket bättre!

Större och fler fiskar kan vi hoppas på! :)

& sötare hund än Yoda finns inte, men hundar kommer vi att ha! :) frågan är bara hur många?

sommar

att de ska vara så varmt ute! jag ska inte klaga, men jag svettas som en gris! det gäller att sitta inne ibland annars går det inte :) men färg har jag fått iallafall. jag och syrran åkte till tallbacken igår och solade, vi tänkte bada också, men de var tårna som fick sig ett dopp, inge mer! :) vi hade med oss bullar, saft & melon, så vi hade en kanon dag! efteråt vart de en kycklingsallad hemma hos mamma och rabarberpaj till efterrätt! :)

Vi får se vad kvällen bjuder på. tanken är att vi ska till lycksele och se Tove styrke, men vi får se. annars blir det lycksele imorgon iallafall och gratta Eva som fyller år! :)

25 +

vilket härligt väder vi har idag! :) jag har suttit hela dagen på altanen och solat och löst korsord. men man måste gå in och andas lite med jämna mellanrum, det blir så fruktansvärt varmt!
När vi flyttade in här fanns det bara ogräs på våran uteplats. nu har jag och samuel varit duktiga och gjort en rabatt, där vi planterat humle och lite blommor. vi har också gjort ett 'träplank', så vi slipper på i sanden. Det är väl de som är klart än så länge :) 


RSS 2.0