sista besöket

Ska jag säga äntligen eller åhnej! Jag och Samuel har städat klart lägenheten idag och imorgon är de besiktning. Jag hoppas att dom tycker vi städat bra, för vi städade från 10 till 19 utan stopp. rena döden!
Idag var alltså sista gången jag var i lägenheten. de känns skrämmande att bara tänka tanken på de, men jag måste försöka vänja mig vid att jag inte bor där längre! :)

Imorgon är vi bjudna på lunch av våra lärare. de ska bli spännande att se vad dom har att bjuda på! :) efter lunchen ska jag gå en snabbis på stan och kolla på leggings, sen blir de hem och stöka i huset och tvätta.
nu ska jag och Samuel äta godis och kolla på tv! tjing


kan man bli mer lycklig?

Yeeees! jag är ledig fram till studenten! :) ingen mer skola alls, bara brännboll och fika med klassen! :)

nytt rum

Godmorgon! :) skola snart, eller jag måste gå ner till bussen om någon timma. Jag har två lektioner idag, svenska och elevhandlledartid, så dagen lär gå ganska fort. Efter skolan ska jag kila ner på stan och möta syrran. vi ska kolla efter en studentklänning till mig och jag hoppas verkligen att vi hittar en, annars blir de nakenchock! :)

Igår var jag och Sameul och städade ur nästan allt i lägenheten, så snart r de klart. men de tar ju sån tid! När vi var klara där bjöd pappa på thaimat. vi har en liten husvagn på byn som lagar mat och de är ju perfekt :) Efter maten började vi stöka i vardagsrummet, alla Anns möbler skulle ut. De gick bra, men de var på håret att vi skulle få ut allting. men nu är de mina och Samuels möbler här och de är jätte tomt! :) jag kanske lägger upp någon bild på huset sen, om jag vågar! (ni som vet hur huset ser ut invändigt förstår vad jag menar med vågar!) :) nu ska jag fika klart och göra mig i ordning, så jag kan kila ner till bussen när de är dags! :) tjing

måndag och första skoldagen på länge! :)

Hallå! vilken härlig dag de är idag! Jag och Samuel är så himla duktiga. Vi kom på igår att de kanske är dags att börja städa ur lägenheten, om de ska vara gjort innan helgen. Så vi ställde klockan på åtta imorse, så vi skulle ha hela dagen på oss att städa. men vad hände? vi snooza i 3 timmar! :) vi är så himla duktiga! så nu är dagen snart över och jag börjar snart skolan, så de blir nog inte allt för mycket idag! :) men nu ska vi fika sen åka in till stan, tjing
ps. på tal om tjing. jag tänker på katching, de är löning idag! :=

söndag

Popcorn och x-men får göra min kväll. de är dags att ta de lugnt och koppla av lite. De finns så mycket att göra här i huset, men allt går inte att göra samtidigt. De är kartonger och möbler överallt, de går knappt att ta sig fram. men de blir ändring på de imorgon.
Idag har jag och Samuel varit ute hela dagen, vi har hållit på ute i trädgården, krattat, rensat ogräs, klippt gräset och mycket mer, så vi förtjänar lite tv ikväll! :)

Imorgon börjar skolan igen, efter 7 veckors praktik och 1 veckas lov. De blir nice att få träffa alla, de var ett tag sedan! :) Vi får se hur schemat ser ut i veckan. om de fortsätter som innan är jag ledig fredagar, så då blir de lycksele på torsdag. Jag och Samuel måste ju kolla in de nya tillskottet i familjen, sen blir de kanske en klippning på Cristels nya salong! :)

anonym

ps. till den som skrev ett anonymt inlägg: Jag kommer komma tillbaka! annars går de bussar, så vi kan träffas! :)

ledig

Godmorgon allihopa! sitter här i lägenheten som iprincip är tom. de känns skit tråkigt, men de är inget att göra åt nu! När jag kom hem från jobbet igår var lägenheten tom. de som är kvar nu är blommor, sofforna, tv och säng. sen är de såklart massa små skit, som blir att slänga ner i någon låda. Vi packade så mycket som möjligt igår, som vi kört till vännäs. Vi ska försöka flytta allt stort idag, men vi måste först se om vi får tag i något släp.

Nu är praktiken slut också, de känns skönt på ett sätt. de betyder ju att studenten är här inom kort! :) de är det som glädjer mig i dom här mörka stunderna! :) ska packa lite nu, tjing

hata

Vilken hemsk dag! Innan nästa söndag ska lägenheten vara tom och städad! Jag hatar att flytta, speciellt när de är min och Samuel första lägenhet som är heeeelt underbar! Att hitta en ny lägenhet som är lika bra och fin som våran kommer att bli svårt. jag kommer att vara kräsen när de gäller lägenheter hädanefter!
När vi flyttade in i lägenheten i november förra året, skrev jag på bloggen att jag skulle lägga upp bilder på den. men de har inte hänt än, och nu håller vi på rensa allt, så de kommer nog aldrig att hända!
nu ska jag fortsätta att stöka lite, innan jag ska se på tv och tröst äta jordnötsringar!

skor

Snart ska jag ta och pallra mig till Operan. de blir kväll ikväll, de är najs! imorgon och på fredag ska jag jobba i köket med Johan, och förhoppningsvis blir de lunch. De är skönt att dra in lite pengar i dom här svåra tiderna! :)
Jag har varit ute och shoppat loss på Skokanonen idag. Jag behövde nya skor att ha när jag serverar. jag hittade inte de par som jag sökte efter, men de vart ett par enkla svarta som jag får ha tillvidare! :) sen hittade jag ett par söta sjömans skor, som jag var tvungen att köpa :) hittade även två par till skor, men jag ska nog dit ihelgen igen och testa dom när Samuel är med, så jag har någon som smakråd! :)


Bägge paren kostade 150:-, så de är ju som fått! :)

studenten

Jag sitter och tänker på hur kort tid de är kvar till studenten! :) snart är också praktiken slut. jag har haft de hur bra som helst, men de ska bli skönt att komma tillbaka till skolan och träffa alla underbara! :) de är mindre än en månad kvar tills vi sringer ut ur skolan och de känns lite stressigt! Jag har inte köpt någon klänning att ha på mig än. sen måste jag till Lycksele och klippa mig på Cristels nya salong! :) När de är klart är de bara att vänta på att syrran kommer hem från Östersund, så hon kan göra slingor på mig! :)

Nu ska jag strax kolla på tv, de är tv-kväll ikväll. först Desperate housewives och sen Hell´s kitchen. :) sen har jag min chokladbollsdeg som jag sitter och mumsar på! kakmonster som jag är! :) tjing


Lördag

Godmorgon alla glada! :) De känns som en bra dag idag, jag är på bra humör och vi ska gå på stan en hela dag! :) Gunvor Linda Emma och Patrik är på väg hit för att dricka en kopp kaffe och sedan gå en runda på stan. Vi ska försöka hitta en klänning eller dylikt åt Samuels mamma, sen lär de bli en hel del andra saker. De blir nog inte så mycket handling för mig, de är knapert med pengar just nu, jag måste jobba! men de blir en bra dag idag! :)
Efter allt handlande blir de jobb, ska på Operan och rocka gärnet. :) de är mycket som händer ikväll, så jag hoppas att allt ska gå bra!

Igår vart de partaj. de vart inte riktigt som jag tänkt mig, men de vart super kul! :) Jag tänkte inte dricka så mycket, med tanke på att jag skulle upp idag och för att jag skulle jobba. sen trodde jag inte att de skulle bli så många som de blev. jag trodde de skulle vara jag Samuel Camilla och Thomas, men den vart också Cristel Isak Tobias Melle och Anton, så de vart ett gäng. vi grillade och hade de trevligt! :) så de måste göras om snart!
nu ska jag kika lite bloggar, sen gå stan! :)

De 14 bästa sätten att bli av med telefonförsäljare.


  1. Försäljaren: (Presenterar sej)
    Du: -Vänta lite, jag ska bara byta telefon...
    *Klick*
    Om de ringer upp igen, bara upprepa...
  2. Om dom vill låna ut pengar, så berätta att du just begärt dig själv i konkurs och att du verkligen skulle behöva lite pengar.
  3. Om dom börjar med att säga "Hur mår du idag?" svara, "Varför vill du veta det?" Eller så kan du säga "Vad glad jag är att du frågade, därför att ingen verkar bry sig nuförtiden och jag har så många problem, min ischias blir bara värre, mina ögonfransar trillar av, min hund dog precis...." När de försöker sälja igen så fortsätt bara att prata om dina problem.
  4. Om dom säger att det är Anders Andersson från XYZ företaget så be dom bokstavera sitt namn, be dem sedan bokstavera företagets namn, fråga var företaget finns. Fortsätt att fråga personliga frågor eller frågor om företaget så länge som behövs.
  5. Denna fungerar bäst om du är kille:
    Telefonförsäljare: "Hej, mitt namn är Hanna och jag företräder Buffel & Båg...."
    Du: "Häng kvar en sekund....(Några sekunders paus)
    Okej, (prata med hes, sexig röst) Vad har du på dig?"
  6. Gör några glädjetjut och låt glad och överraskad. "Hanna!! Är det verkligen du? Kära nån! Hanna, hur har du det?" Förhoppningsvis så får Hanna ett par sekunders huvudbry medan hon försöker komma på vem i hela friden du är och hur ni känner varandra
  7. Säg "Nej" upprepade gånger. Se till att varje nej inte låter likadant och fortsätt att mala på även när dom pratar. Detta är roligast om du klarar av att hålla på tills dom lägger på.
  8. Om RödaKorset ringer och undrar om du kan ställa upp som jourhavande kompis, svara med den mest olyckliga röst du kan uppbringa: "Jag har inga vänner, vill du bli min?"
  9. Om dom tvättar mattor: "Går det att tvätta bort blod? Jaha. Men getblod eller MÄNNISKOblod då?"
  10. Låt personen säga allt sitt och ge endast nödvändiga svar som "Jaha", "Verkligen", "Spännande!". Sen när de undrar om du vill köpa produkten eller tjänsten, så fråga om dom vill gifta sig med dig.
  11. Säg att du jobbar för samma företag. Exempel:
    Telefonförsäljare: Hej, det är Nisse från Bonniers.
    Du: Bonniers!! Oj, dom jobbar jag också för! Var ringer du ifrån?
    Telefonförsäljare: Öhhh.. Uppsala.
    Du: Häftigt, så det sitter ett gäng där. Hur är affärerna/vädret? Synd att företaget har en policy som hindrar att vi säljer till anställda. Äsch, Vi hörs!
  12. Svara telefonen. Så fort du inser att det är en telefonförsäljare lägg luren ifrån dig och skrik "Ahhhh.... Hjälp!" Lägg sedan på.
  13. Säg till telefonförsäljaren: "Tyvärr, jag kan inte prata just nu, men kan inte jag få ditt hemnummer så kan jag ringa när jag har bättre tid." När dom lite besvärat svarar att de inte kan ge ut sitt hemnummer säg, "Jag förstår, du vill inte att främlingar ringer hem till dig! Nu vet du hur jag känner det."
  14. Säg till försäljaren när han ringer; -Min tid är dybar, jag tar 500 kr i timmen, du kommer att behöva mitt bankkontonummer (räkna upp siffrorna, helst flera gånger och be dem läsa upp det). Okej, fick du med det? Jag tar tid från och med nu! Nå, vad vad det nu du ville...?

blöt katt :)

Som ni ser på bilden nedanför, så har jag just duschat dartanjang! han var inte de nöjdaste katten i världen just då, men jag gav han lite godis, så nu är vi bästisar igen! :) Han är allt bra söt han. han är likadan när han har gjort något dumt och han vet att han gjort fel. då går han och skäms ett tag sen kommer han och gosar :)

Blöt katt! :)

Imorgon är de helg, vilket innebär att de är kalas! :) Camilla och Thomas ska ha inflyttningsfest imorgon, så vi ska dit och tralla lite. De blir nog att ta de ganska lungt, jag ska gå på stan med Samuels mamma dagen efter. sen jobbar jag också.
nu ska jag gå och duscha, så att jag är klar då de är hockey. ikväll de är ju spännande :) tjing

hockey

Min sambo är så roligt. han kollar hockey dagarna in och dagarna ut! men jag har ganska tur, för jag tycker att de kan vara ganska intressant. Speciellt när de är Sverige som spelar eller när de händer något roligt :)
Nu ska jag snart gå pch duscha så jag är klar att sova när jag ska lägga mig :)


mat

Jag somnar snart, jag orkar snart inte hålla ögonen öppna längre. så nu ska jag ställa mig och rulla köttbullar, så jag får mig nån mat innan jag kryper till kojs! :) Jag ska nog inte behöva sova än, de brukar gå över när jag hållit mig vaken länge :) men de blir nog en tidig kväll iallafall, som alla andra dagar :) nu blir de mat, tjing

fredag och grill!

Sol, sol och mera sol! de är varmt och skönt ute! :) de var härligt med en promenad idag. Jag och Samuel upptäckte lite nya ställen här på Ersboda. vi lyckades också tappa bort varandra på väg till Willys. man kan tycka att de skulle var omöjligt, men vi lyckades ganska bra på den biten! :)
Nu ska jag gå och byta kläder, sen åker vi till teg för att grilla och umgås! :) tjingis

Ps. Jag och Samuel grillade igår med Samuels mamma och hennes kille, idag med Thomas och Camilla och imorgon med Linda, Patrik och Emma! :) grillat är gott, och sommar! :)

handling

Nu har jag varit duktig och städat hela lägenheten! :) Samuel står i duschen och när han är klar, ska vi ta oss en promenad till affären och köpa något gott kött som vi ska grilla ikväll! :) jag känner mig på jätte bra humör idag, så de känns kanon! :) skiver sen


RSS 2.0