älskar att sova i nybäddad säng!

Ikväll har jag och Samuel varit duktiga och storstädat lägenheten! när vi kom hem från stan vid åtta tiden satte vi igång med tvätt, dammtorkning, dammsugning, skurning - de vanliga! men jag handskurade även golvet i badrummet, bäddade rent i sängen, vattnade blommorna och allt annat som hör storstädning till! :)

jag hittade inte så mycket på stan idag, men jag fick mig ett par nya byxor och en topp som kommer passa bra till utomlandsresan! :) jjag hade velat köpa nya tygskor, men jag hittade inga och jag var lite stressad så jag kollade nog inte så bra! jag får åka in någon annan dag då jag har tid att gå i lugn och ro! :)

helgen!

varför går alltid helgen så fort? i fredags hade vi afterwork med jobbet. vi var på hotellet och åt middag och spelade fredagskrysset! tråkigt nog vann vi inget, men vem ville vinna fribiljetter till 40+ kvällarna dom har på hotellet?! haha! vi hade iallafall riktigt roligt! :) klockan tre var jag hemma och la mig för att sova, efter att varit vaken i nästan 24 timmar! :)

på lördag klev jag upp vid halv nio och resten av dagen spenderade jag mesta dels i soffan! :) tanken var att jag och Paulina skulle in till stan och bränna lite pengar, men soffan lockade mer! :) på kvällen gick vi ner till mamma, K-i, Tina & Emma och umgicks med dom! :)

Idag har vi varit i Lycksele på Matildas 1-årskalas! tårta, ballonger, familjen, bus & lek - de kan nog sammanfatta kalaset! :) sen vart vi bjudna på grillat hemma hos mamma! :) mumma!
nu blir de slapp i soffan tills de är dags att lägga sig! :)

kloker, glader, trötter

här sitter jag och funderar på sängen! jag hade stängning på jobbet idag och jobbade 7-17. jag hade tid till klockan 18, men hade tur att alla barnen åkte hem innan fem :) men när man är van att jobba 7-14, är jag lite smått trött nu! :) jag och Paulina hann med en kvällspromenad ikväll och bestämde att vi skulle ta en imorgon dag också! :)
nu ska jag försöka att hålla sig vaken ett tag till, de är ju inte okej att lägga sig klockan nio!

lala

tiden går fort och jag hinner inte riktigt med! jag jobbar lite extra den här veckan, så mina dagar ser lite annorlunda ut! idag känner jag bara för att sitta hemma i soffan och inte göra någonting! :) jag tror de blir en tidig kväll!

snart är de helg och de ska bli himla skönt! förra helgen hade vi grillperämier med Paulina & Fredrik, vi drack en massa alkohol och hade trevligt! vi var också och åt tårta hemma hos Johnny, som fyller år idag! :)
lördagen var vi i lycksele på dop! Jennifer är nu döpt och de var lika trevligt som vanligt att träffa familjen! :)


trevliga måndag!

igår hade jag en härlig dag! efter jobbet åkte jag in till stan för att gå på akupunktur, som alltid är lika skönt! första gångerna var jag såklart nervös, men nu längtar jag till måndagar! :) när jag fått min powernap och var klar gick jag till stan och köpte doppresenter, till Jennifer! min favorit presentaffär till barn är Sagolikating och de var där jag shoppade! :)
jag avslutade kvällen med Cristel och middag på Allstar - alltid trevligt! :)
Jag & Cristel!

grillpremiär - 8 dagar tidigare än förra året!

Igår var jag och Samuel duktiga och klev upp tidigt för att börja dagen med en härlig promenad i solen. vi gick den 'nya' strandpromenaden och avslutade promenaden med ett pass på gymmet!
På kvällen var de dags för grillpremiär med Tina & Johan! :) jag kan bara säga att middagen vart super god, helgrillad fläskfilé med rostaderotsaker och fetaostsås! :) till efterrätt gjorde vi en mördegsbotten fylld med hemmagjord vaniljkräm & färska jordgubbar! :) senare på kvällen kom Paulina över och då vart de melodifestivalen och fiesta! :)

min fredag!

härlig fruktsallad, pistagenötter, ny tidning och lite James Bond! :)

bjuder på roligheter i brist på något att skriva om!

Två dagisbarn ~5 år får syn på en asiatisk restaurang.
Pojke 1: Titta, där kan man köpa sushi!
Pojke 2: Åh, det är så gott!
Pojke 1: Aah… titta, man kan köpa thaimat också!
Pojke 2: Ååh, det är också jättegott!
Pojke 1 (läser noggrant den tredje skylten): Hmm, jag undrar hur "Take Away" smakar?
Pojke 2: Det har jag ätit flera gånger! Det är jääättegott!

Dam 1 ~75 sitter och pratar med en jämnårig dam som för det mesta sitter och nickar.
Dam 1 (glatt): Älskar du bara inte att cykla?! Jag älskar att cykla! Jag cyklar överallt. Till stan, till mina barn, till barnbarnen. Överallt! (Hon vänder sig mot en kvinna ~30 och frågar) Cyklar du?
Kvinnan: Eh, nej. Jag kör oftast bil.
Dam 1 (till Dam 2): Jag förstår inte folk nu för tiden. När jag var liten hade inte vi någon bil. Man kan väl använda benen. Cyklar du?
Dam 2: Jo eller nä… Jag kör bil.
Dam 1: Jaha.
Det blir tyst och efter en stund trycker Dam 2 på stoppknappen.
Dam 2: Alla kan ju inte komma ner från cykelhelvetet. Och om du cyklar så jävla mycket, varför cyklar du inte till Halmstad så slipper vi dig? (Hon ställer sig upp för att gå av men vänder sig mot Dam 1 igen innan hon går av bussen och säger) Och dessutom får man stora höfter.

En gäng tjejer ~14 sitter och diskuterar fetischer.
Tjej 1: Alltså, man kan ju ha fetischer på det mesta.
Tjej 2: Men jag fattar inte riktigt, vad har fetischer med semlor att göra?
Tjej 3: Vad menar du?
Tjej 2: Jo, men det finns väl något som heter Fetischdagen, ni vet den dagen där man ska äta en massa semlor!

Två tjejer ~16 står vid godishyllan.
Tjej 1: Alltså fy fan, min bästa kompis favoritgodis är Bridge-blandning! Fatta, hon är 16! Jävla tant!
Tjej 2: Snacka om att nån har förstört hennes barndom.

En grupp femåringar har samling i väntan på lunchen.
Flicka: Vad är det för mat idag?
Pojke: Lax.
Flicka: Va?
Pojken (högt och lite irriterat): Lax!
Flickan (spärrar upp ögonen och skriker exalterat): Lax?! Sveriges godaste hamburgare?!

att komma hem till en nystädad lägenhet är trevligt!

idag har jag och Samuel varit duktiga! vi tog en sovmorgon, tror klockan vart halv nio. vi åt frukost och storstädade lägenheten! jag har sorterat i krydd-& bakartiklarskåpet och byrån med ljus, bordstablettar, recept osv., de har behövts så länge, men jag har aldrig orkat ta tag i de! nu är de iallafall gjort och de luktar himla gott här hemma!
vi har också hunnit med en härlig promenad i solen och efter de gick vi till gymmet och tränade!
nu väntar vi på att vi ska få börja med middag, äta klockan tre är lite tidigt! :)

efterlängtade helg!

då var de helg igen, de klagar jag inte på. veckan har gått fort, som vanligt! :)
vi får se vad som händer denna helg. jag ska förbereda maten nu, sen åka och träna med Samuel! efter maten får vi se om de blir nå spännande eller inte! :)
imorgon åker vi kanske till lycksele och går en sväng på marknaden, men Samuel har inte bestämmt sig än. annars blir de nog en härlig helg hemma, som vi inte haft på länge. :)

torsdag

en vecka sedan sist, men de har varit fullt upp! idag har jag och syrrorna varit hemma hos farmor och fikat och storstädat! så nu blir de mest troligt soffan resten av kvällen! :)

förra helgen var vi i lycksele och firade Anna som fyllde 2 år! :) de vart massa tårta, kakor och paket. på kvällen vart de godis och melodifestvalen! söndagen spenderade vi i pulkbacken eller gården, där vi också grillade korv! :)


RSS 2.0