Gott nytt år alla! :)

Jag Samuel Paulina Fredrik och Johnny har just avnjutit en trevligt middag. det vart en typ skagen toast till förrätt. Potatisgratäng med morötter, oxfilé, champinjonsås och en grönsallad till varmrätt och efterrätten kommer på ett tag då vi orkar, det blir en marängswisch(stavning)! :) nu ska jag fortsätta vara trevligt och umgås med mina underbara!

Det var en gång en flicka som red på en ål, skål! (ta en slurp i munnen och fortsätt) det var en gång en flicka som red på en älg, svälj! :) Gott nytt år alla! :)

2010 imorgon

Sista dagen innan de nya året. de känns sjukt att de blir 2010 imorgon! men också skönt att få börja om på ett nytt härligt år! :) det känns som jag hunnit med ganska mycket under det här året. Jag har:
¤ tagit studenten!
¤ varit på IKEA två gånger.
¤ varit på två dop
¤ varit på ett bröllop
¤ varit på en begravning
¤ gått arbetslös 3 månader
¤ hälsat på Paulina och Fredrik i Kiruna!
¤ fått jobb på lillabageriet!
¤ skaffat lägenhet och flyttat till Lycksele!
¤ skrivit in mig på körskola
såklart är det mycket mer som hänt, men jag kommer inte på något mer just nu :)

nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon. Jag börjar klockan nio imorgonbitti och slutar klockan två, då kommer Samuel och Fredrik och hämtar upp mig, sen åker vi till vännäs. Där ska vi käka trerätters middag, sen blir de massa spel och kul! :) jag längtar. godnatt!


paulina + julia = sant

Paulina har varit här och hälsat på ihelgen. Vi var och shoppade loss på dollarstore i lördags, sen åt vi middag, kollade på tv och spelade spel :) vi gjorde också ansiktsmask senare på kvällen och de hade vi väldigt kul med(se bilderna nedanför). allting stelnade och man såg ut som en gamal tant med alla rynkor och ormhud :)
Idag bakade jag och paulina kaka, sen åkte vi ut till Samuels systrar och fikade och lekte med barnen. nu har hon åkt hem så nu ska jag läsa lite teori och fika. tjing 


ps. jag ser ut som en orm!

im back

Nu är jag tillbaka! :) Samuel ha flyttat hit och tog datorn med sig och jag var på stan igår och skaffade internet! de känns så skönt att få sitta på internet igen. jag har massa bloggar som jag inte läst på veckor, så jag ska kolla igonom dom nu! :)

lägenhet och jobb

Hallå! :) jag är helt off just nu, men jag jobbar hela dagarna, sen har jag igen dator eller internet i lägenheten. Jag bor förtillfället i en etta i lycksele, men så fort Samuel får något jobb ska vi försöka hitta något större! :) jag ska se om jag får med mig datorn imorgon eller om Samuel vill ha kvar den här i vännäs. men annars ska jag försöka fixa internet så jag kan skriva lite mer på bloggen! :)


RSS 2.0