Sommaren 2013

Då kommer här lite bilder och en kort förklaring till vad dessa innebär! :)

Vi börjar med midsommar, som vi firade i Bfs med hela familjen på 16 personer! Dagen började med forsränningstävling och det var väldigt roligt! :)

Vi hade två stycken lekledare som styrde upp lekar och roligheter för hela helgen och detta var också hur roligt som helst! :)

Alla kommer inte att förstå denna bild, men den är rolig för oss som vad där! :)

Efter midsommar helgen åkte vi direkt till stugan för att avnjuta några veckor där. Bräfodring stod på schemat och det gick himla smidigt och snabbt när vi väl börjat!

Sen hade vi turen att få vara valpvakt när morbror jobbade på dagarna. Det här är två av de tre sötnosarna - bröderna Spader knekt och Ruter knekt! :)

Klockan två fikat är obligatoriskt i stugan och det är inte så konstigt att man gick upp något kilo under veckorna där! :)
Den obligatoriska sommar-brasan! :)

Jag och Samuel åkte upp en helg för att njuta av varandra och lugnet! :) vi tog cykelturer, plockade bär, fiskade och hade det riktigt härligt! :)

Syster Tina och Johan har ju stuga vid havet och hans föräldrar har en stuga på en lite ö där ute, så vi bestämde oss för att åka dit en solig dag!

Killarna sprang runt, lekte och hoppade mellan klipporna! :)
Sen kom Motorveckan och vi spenderade en vecka i Lycksele! Det vart mycket god mat, trevligt sällskap och massa alkohol! :)

Vi passade också på att ta med oss Linda och barnen till Lycksele djurpark innan vi skulle vidare på äventyr! :)
Jag tror jag gillar stora djur för jag tyckte att visenterna och björnarna var mest spännande att kolla på! :) synd bara att man inte fick komma närmare björnarna, det hade varit något!

Jag och min fina pappa när vi träffades hela familjen på middag! :)Och sist med inte minst kräftskivan som vi hade för någon helg sedan hemma hos mamma och Kjelle med hela familjen! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0