barnvakt

Jag är inte alls sugen på att sitta på datorn och skriva blogg just nu, men ett inlägg måste jag ju göra! :) Idag har jag varit barnvakt åt Samuels systerdotter! vi har haft en kanon dag, vi har gått promenad, varit och handlat, lekt och busat. :)

Igår var jag på ikea med mamma och syrran. Jag hade tänkt spendera mycket pengar på massa onödiga saker och kläder. men vad kom jag hem med, diskborstar och krukor för 200 kronor. Jag har varit på ikea säkert 8 gånger de senaste 3 åren, så jag börjar vara lite less på allt som jag nu sett hur många gånger som helst. Jag längtar till 2010 då dom får nya saker, då blir de att åka ner och kolla :)
Nu ska jag vänta på idol, sen blir de nog sängen och en lång sovmorgon imorgon! :)

arthur

Kan ju skriva att jag och Samuel var ute och krattade idag och såklart ville Arthur vara med och hjälpa till. men han var mest ute efter att busa med grenarna! :) här är han


måndag

Godkväll! jag har inte så mycket att skriva ikväll! bara att jag vill att Calle, Niklas och Jon ska gå vidare i Idol! :) tjing

Godmorgon!

Klockan är tidigt och den här tiden brukar jag sova så skönt! bussen går om 45 minuter och jag är klar nu. de är typiskt av mig att alltid kliva upp för tidigt, men jag var pigg när klockan ringde :)
Skriver när jag kommer hem på söndag! tjing

H&M Home

Är de bara jag som gillar h&m home´s produkter? Jag tycker att de är snygga och coola saker dom har kommit med. Jag sitter och kollar på hemsidan(hm.com) nu och skulle vilja beställa, men jag tror att jag väntar tills jag och Smauel hittat oss en lägenhet som jag kan köpa inredning till :) sen ska jag till IKEA på tisdag, så de lär bli lite smått och gott därifrån!
Nu ska jag kolla på idol och äta glass :) tjing






lycksele marknaden imorgon!

Hallo! Jag är ensam hemma idag, Samuel är i Lycksele och jobbar. Det blir att sova ensam inatt, de händer inte allt för ofta :)
Jag har packat väskan, så jag är redo att åka imorgon. bussen går halv sju imorgon bitti, så jag måste sova tidigt ikväll om jag ska orka upp. sen blir de marknad med massa munkar och annat gott :)
Nu ska jag städa undan lite, jag skulle göra de igår, men jag hade annat för mig!


Så skön låt! jag gillar verkligen piano :)

torsdag

Saker jag måste göra idag:
¤ Tvätta alla kläder, allt är smutsigt just nu!
¤ Kolla jobb som jag kan söka!
¤ Tandläkaren! :/
¤ Städa undan småsaker som ligger överallt.

jag är död!

mina ögon vill bara stängas igen och kroppen vill bara sova. Jag ska ta en riktigt sovmorgon imorgon, jag kommer inte stiga upp förns jag är riktigt utvilad :) jag som inte är van att jobba, har nu jobbat 10 timmar som senaset två dagarna. de är inte att leka med, när man blivigt en soffpotatis som mig! :)
nu ska jag kolla min farm och sen ska jag somna till big brother :) tjing

när är de dags för vinterkläderna?

Föresten de jag skulle skriva om i förra inlägget var, när ska man börja använda vinterkläderna? De känns jätte kallt ute nu, men är de dags än? Jag hade på min mina sommarskor igårkväll, så de känns konstigt! Jag känner att de skulle vara skönt att ta på sig vinterjackan, halsduken, mössan och vinterskorna. Halsduken och mössan kommer jag nog att använda, men kommer jag att vara den enda? :) jaja, ska kolla vad som parrar idag.

jobb

Godmorgon alla som är vaken! :) de är iallafall inte jag! Jag vill helst bara hoppa ner i sängen bredvid Samuel. De skulle vara så skönt att så sova tills någon gång på eftermiddagen, som jag och Samuel gjorde på sommarlovet för något år sedan! vi vände helt på dygnet, vi steg upp vid 6-8 på kvällen, men de var så skönt! :)
Ne, men jag håller på att somna och jag ska snart gå till bussen. Att jobba idag känns roligt och jätte jobbigt. De ska bli skönt att få något gjort på dagen och träffa gänget på Operan. men de skulle vara så skönt att få stanna hemma och sova och inte göra något! :) lite dubbelmoral här!
Jag har haft en jobbig natt, jag har legat och vridigt på mig, vaknat hela tiden för att se så att inte väckarklockan ringt osv. De har varit en hemsk natt, när klockan var 5 somnade jag äntligen. men då ringde ju klockan 6, så jag är död! men jag ska ge allt jag har idag och imorgon, men ikväll kommer jag att gå och lägga mig klockan 10 kanske :) ha en bra dag, tjing

tisdag

Städning och jobbsökande tar på krafterna, så nu ska jag sitta på datorn ett tag och försöka få klart mitt personliga brev. Det är några ställen som vill jag ska lämna in de, så jag måste fixa de när jag åker till Lycksele nästa gång! :)


jobb - bostad - lycksele

Att göra idag:
¤
Skriva klart mitt personliga brev
¤ Plantera 3-4 blommor som just nu står i ett glas och slår rötter (om jag får tid över).
¤ Cykla ner till mamma och äta middag och tårta! :)
¤ Hjälpa Samuel att plugga!

Samuel är helt säker på att han vill bo i Lycksele, så nu håller vi på söka bostad och jobb. Både jag och Samuel har ringt runt idag och hört oss för om de finns några jobb för oss. Jag ska ringa några samtal imorgon också, så jag hoppas på något jobb iallafall. De skulle vara skönt att få flytta dit, lycksele är en fin stad! :)

Jag har aldrig skrivit ett cv, meritförteckning eller personligt brev förut, så jag har lite dålig koll på hur de ska vara. Jag kollar på internet och på Samuel för att få någon koll, men jag tycker att de är invecklat. Min meritteckning är iallafall klar, men om den är rätt vet jag inte. Jag tycker att de ser bra ut, jag har ju skrivigt de som är viktigt. så jag ska fortsätta med mitt personliga brev nu. :)


mumma



Jag och Samuel ska kolla på Sagan om ringen - Sagan om de två tornen nu, så vi har laddat upp med godis och glass med varma hallon! :) Gott och tjingleling!

GRATTIS!


kvällsgodis



Milkshake! :) de vart en med hallon, de smakar inte som jag förväntade mig. men gott var de iallafall :)

Nu ska jag kolla till min farm, sen ska jag umgås med Samuel! :) får se om de blir Idol ikväll. Jag hoppas de, men jag har en känsla av att Samuel inte är så intresserad av de :)

Vad tycker ni?

Är ordet invalid något som fortfarande används när man pratar om rörelsehindradet? Varifrån ordet kommer ifrån vet jag inte, men att ordet invalid betyder ogiltig vet jag. Jag hörde de på p3 tidigare idag. Invalid är ett ord jag själv kan använda när jag pratar om människor som är handikappade. Jag har aldrig vetat vad ordet betyder, jag har bara hört andra säga de. men nu när jag vet vad de beytder känner jag att jag måste försöka få bort de från mitt ordföråd. För vem vill bli kallad ogiltig?


Till Paulina :)

Eftersom min kära kusin har flyttat 60 mil bort från mig och inte tar sig i kragen och skaffar en blogg, så måste jag ju svara på hennes komentarer här! Jag saknar dig också! Kom hem snart och hälsa på! :)

Påväg till Åsele marknaden 2008! :)


frukost


Godmorgon! :) sitter här i min ensamhet och äter frukost. Idag vart de mackor och lite fruktsallad med banan, plommon och kiwi. Jag vet inte vad mackorna kallas, men de är dom godaste mackorna jag ätit. Det är syrran som bakat dom och dom är gudomliga! :)
Samuel är ute och mekar i sin nya bil, mysen :) vi får se vad som händer idag, jag ska ner på affärn iallfall och handla lite. Tillbaka till bloggläsandet nu :)

bacon bacon


Haha, jag såg att Josefine hade lagt upp den här videon. och jag tycker att killen är så söt, så jag var också tvungen att lägga upp den! :) njut

tv

Idol klockan 20.00 på fyran och Hell´s kitchen klockan 22.00 på trean. :) Det kommer alltså bli en tvkväll för mig!jag kommer säkert hitta något spännande mellan programen. synd bara att jag inte har någon glass hemma, jag vart så sugen på milkshake. Jag har inte ätit de på årtal, men kom att tänka på de när jag och samuel var och handlade mjölk. :) jaja, jag får hitta på något annan roligt, kanske en fruktsallad :) tjing

me today



Hallå alla! Här sitter jag och fixar med min farm på facebook. :) Jag och samuel ska snart cykla ner till syrran och käka middag. Vi ska äta ute idag, det kanske blir den nya thairestaurangen eller så blir det de vanliga, en pizza på laggen :)
Jag skriver ikväll när jag kommit hem! :) tjing

besök

Linda och Emma kommer idag! :) kommer tillbaka när dom åkt hem! tjing

mat och plugg


De vart mat idag också. Jag var inte så sugen på att stå vid spisen idag, så de fick bli en rätt som tar kort tid. Ris, chorizo korv, grönsaker och lite malagningsgrädde. :) mycket gott!

Idag har jag hjälpt Samuel att plugga. Han ska lära sig alla gator i Umeå, 650 stycken. :) Vi har de vi gör, men jag lär mig också. Jag kan nog dom flesta snart, men vi är inte klar än. va ska nog fortsätta snart, vi måste bara vila skallen lite grann :)

Tävling


Jag är med och tävlar om smycken från Starlashop.blogspot.com. Tävlingen hittar ni hos http://apieceofsisters.blogg.se/.

TOP MODEL!

Top Model 12 har säsongsstart på söndag klockan 19.00. Säsongen börjar i Las Vegas där 34 tjejer klädda som grekiska gudinnor kämpar om att bli en av de 13 finalisterna. Är de bara jag som har längtat efter de här? Jag kommer att sitta fastklistrad i soffan här hemma med något gott i handen! :)

Brukar det vara rätt tjej som vinner? det är sällan tjejen jag tycker mest om, som vinner!

kaka

Kings of leon - Use somebody och The Script - The Man Who Can't Be Moved spelas mycker hos mig just nu. Jag tycker att de är grymt sköna låtar! :)

Jag var ner på apoteket idag och handlade lite sjukmedecin, så nu hoppas jag att de går över! :) jag har också bakat chokladsnittar. Samuel ville ha de och det är ju hans namnsdag idag, så då måste jag ju vara lite generös :)
Jag bakade också chokladbollar och ryttarkaka, men ryttarkakan vart så ful så de blir ingen bild på den! :)


sjukling

usch, jag är trött! men eftersom att jag är beroende av Farmville så var jag tvungen att stiga upp tidigt. Jag hade sått pumpor som skulle vara klara vid 9 imorse. Jag tar spelet på fullt allvar men man blir beroende. de går inte att undgå! :)
Samuel ligger och sover och min mage kurrar av hunger. Jag småste ta mig något att äta, men jag vet inte vad jag vill ha. Jag var inte sugen på gröt och vi har inget bröd. så jag kanske bara ska ta mjölk och flingor!?

Idag får vi se vad som händer. jag måste iallafall ner på apoteket och köpa hostmedicin och strepcils. Jag hade tänkt försöka bli frisk innan helgen, då Linda Patrick och Emma kommer och hälsar på! :)

PS. Om Tess Carro eller Sandra läser de här! VI MÅSTE HITTA PÅ NÅGOT SNART!!!! call me :)


RSS 2.0