1 dag kvar!

än har jag inte insett att vi åker utomlands imorgon! men jag hoppas de kommer imorgon då vi lämnar lägenheten och beger oss till flygplatsen, om inte annat när vi sitter på flygplatsen och väntar! :)
väskan är snart färdigpackad, de som återstår är lite hygienartiklar, men de får packas ner imogon!
katterna har också åkt iväg, dom ska spendera semestern hemma hos Samuels mamma. jag saknar dom redan, men har pussat på dom så jag ska nog klara mig tills vi kommer hem! :)

måndag - and i love it!

måndag och tre dagar kvar! :) idag har jag den stora tvätt-dagen, åtta högar med tvätt låg på golvet tidigare idag, nu är de bara två kvar. vi måste ju ha rena kläder när vi åker bort, så jag passade på att tvätta allt jag kunde hitta här hemma!
jag har hunnit med mycket idag, när man slutar halv nio har man ju hela dagen på sig! :) jag började med att titta på de två sista avsnitten av the hills, sen vart de lunch, tvätt, en promenad med Paulina, dusch, och tandläkaren! jag hade hoppats på att tandläkaren skulle göra något åt min tand, men eftersom den fortfarande sitter kvar var jag osäker, och rätt hade jag. han slipade till den och bad mig komma tillbaka då den lossnat! woop woop!
nu ska jag ta och öppna resväskan och lägga fram de kläder om ska med :)

fredag men känns som söndag!

idag vart de en kort arbetsdag, började kl 7 och gick hem halv 11. ganska skönt ändå :) annars har jag inte gjort så mycket idag, kollat några the hills avsnitt, kollat lite kläder som ska med och hämtat en resväska hos mamma! :)
nu är jag och Samuel mätta efter att ätit tacos och så väntar vi in våra snabba vänner som skulle vara här för en timma sen! :/

6 dagar!

nu är snart allt klart inför resan, endast pengar kvar att växla :) jag var in till stan förra helgen och köpte mig lite kläder och bra-att-ha-saker. och idag var vi in till stan och köpte lite kläder åt Samuel och vi hann även med en fika med Cristel och klippning hos syster! de känns skönt med lite mindre hår inför sommaren :)
packlistan är också skriven och jag är nästan uppe i två A4:an med prylar och kläder som ska ner i en väska! men ihelgen blir de att prova lite outfits så man har koll på vad man packat ner och så man vet att man kan använda allt. annars har jag en förmåga att packa ner ett plagg som inte går att använda pga att den inte passar till något :)
nu blir de hockey och en påse nötter!


RSS 2.0