musik


En låt kan vara bra så här på morgonen! :) T.I. Ft Mary J Blinge - Remember me"

jobb

Tänkte bara skriva ett snabbt inlägg innan jag ska cykla ner till jobbet. Jag jobbar nästan varje dag och är oftast helt slut när jag kommer hem, de är anledningen till att de inte bilivigt så mycket skrivande den sista tiden.
Ikväll åker jag till Normaling för att hjälpa Samuels mamma med maten till bröllopet. efter bröllopet på fredag åker jag och Samuel upp till Lycksele för att hälsa på släkt och vänner. så de lär inte bli så mycket skrivande förns efter helgen. ska kila nu, tjing :)

första dagen

En bulle och ett glas juice innan jobbet är en bra start! :) eftersom jag har varit sjuk i veckan, är de nu första dagen jag jobbar. Jag hoppas att de går bra, så dom inte ändrat allt för mycket sen förra sommaren :) de är ju midsommar handling nu så de lär bli hektiskt ikväll.  jaja, ska kika lite tv nu.

Studenten och massa bilder

Nu är jag här, och jag är sjuk! :/ Jag har haft feber, jag har varit illamående och svettats och frysit på samma gång. de är jävligt tråkigt, jag har missat två jobbdagar. men de är förhoppningsvis bättre att vara hemma och bli frisk än att jobba gärnet och vara sjuk hela sommaren!
Jag hade tänkt att lägga upp lite bilder från studenten! bästa dagen på länge! :) de är absolut en dag jag aldrig kommer att glöma. de vart många face-bilder, men de är studenten så jag måste lägga upp dom! :)














Jag blir så glad av bilderna! :)

PS. VEM ÄR DET SOM STÅR KVAR?
- HR STÅR NÄR DOM ANDRA FALLER!

snabbis

Jag hinner inte med bloggen just nu! studenten i onsdags, jobb igår och idag och ikea imorgon! :) Jag kanske hinner skriva och lägga ut lite bilder ikväll när jag slutat, annars får de bli på söndag! :)

STUDENTEN! :) :) :)

Tjohej tjoho! :) Klockan 5 ringde alarmet imorse! jag känner mig som en död fisk just nu, så jag försöker vakna till! :) Ska snart ta cykeln ner till mamma, där Linn väntar på att fixa mitt hår och mitt smink. Idag är de ju STUDENTEN så man måste ju vara fin! :)
DAGEN KOMMER ATT BLI SÅ BRA! JAG VÄNTAT SÅ LÅNGE! :D :D

Kalas och bullbak

Godkväll! :) Jag har nu suttit och redigerat lite bilder som vart tagna idag. Man kan tro att Patrick tog bilder tills han dog, de är över 200 bilder. men jag beskärde bara bilderna, så de gick ganske snabbt! :)
Jag och Samuel har varit i Lycksele hos Linda, Patrick och Emma idag, för att gratta Linda på födelsedagen! :) Av oss fick hon två kakfat i trä, ett fyrkantigt och ett mer avlångt. Dom var riktigt snygga, jag funderar på att köpa dom till mig med! :) Jag bakade även lite kakor så hon skulle ha något att lägga på faten. även om hon är duktig på baka kakor, tyckte jag att de kanske var roligare att få lite kakor också :)
Jag är såklart stolt över mig själv som jag bakade igår. Jag tog fram allt jag hade i skafferiet och bakade kanel och vaniljbullar, moccarutor, dumlekakor och chokladbollar. så nu har jag kakor hemma, om jag ska bjuda någon på fika! :)




Nu ska jag ta mig fika, sen sova! :) godnatt

stan

Godmorgon! Jag och Samuel börja bli allt segare och segare på att kliva upp på morgonen. jag vaknade vid åtta imorse, men tyckte de var förtidigit, så jag somnade om till klockan tio. men när Samuel inte kliver upp, vill inte jag heller kliva upp. Vilket resulterade till att vi klev upp nyss! :/ jag får dåligt samvete för att jag sover förlänge, jag sover ju bort halva dagen. men de är ändå mulet ute, så då får man ligga kvar i sängen! :)

Igår var vi och kollade på balen. de var roligt att se hur uppklädda och fina alla var! :) Jag fick en bra plats för att fota, men alla människor luta sig ju ut när de kom människor, så jag fick luta mig ut mest av allt för att få någon bild. :/ men huvudsaken är att jag fick på mina små kycklingar. så jag ska lägga ut dom bilderna sen, så ni får se hur fina dom var! :)

Nu ska jag ta och sminka mig lite, ska till stan idag. Samuel ska på något tjafs, så jag ska gå lite på stan och kolla. Vi ska köpa en present åt Samuels syster som fyller år på lördag. och jag vet exakt vad jag vill köpa, men de kan jag inte säga för de händer att Linda läser min blogg! :) vi hörs, tjingeling

Kamera och shopping

Vilken underbar dag :) Visserligen har det regnat hela dagen, men de har varit så bra ändå. Gick ner på samhället imorse för att gå förbi apoteket och blomsteraffären. Jag var och beställde blommor till studenten, vad är studenten utan rosor? Jag får se vad de blir för buketter, men jag tror att dom kommer bli skit bra! :)

Jag har också lappat ihop min kamera idag! :) äntligen är den min, Nikon D90. bättre får man leta efter! Jag ska fota på balen imorgon, så då kan de vara bra med en ny kamera än min gamdigitalkamera.
Jag sitter och funderar på om jag ska ta och beställa ett extra batteri till kameran. De är så mycket lättare att hålla i kameran och fota när man har de på. sen är de en bonus att de rymms ca 1700 bilder extra :)


Igår var jag på stan med mamma och Tina. Jag var tvunden att åka in för att hitta mig något att ha på mig på studenten, som är en vecka bort nu! :) Jag hittade en jättesöt klänning som kommer att bli bra. men jag hittade inga skor, så jag får se hur jag gör med den saken. Jag köpte också en bh som jag ska ha under klänningen, jag behövde en utan band. De vart också ett par byxor och två par skor.

Byxor 599:- från Rut m.fl

Skor 180:- från skokanonen

Skor 300:- från skokanonen

fullt upp

Hello! De var ett tag sedan jag skrev. jag har varit borta hela helgen och haft fullt upp. :) jag ska ta ett inlägg senare idag och skriva om min händelserika helg och början på veckan. men nu ska jag städa lite i huset så de ser bra ut :)

Att göra idag:
 ¤ Plocka undan alla lådor som står utspridda i huset.
 ¤ Sätta ihop min kamera :) :)
 ¤ Plantera mina kryddor och blommor.
 ¤ Plocka fram Dartanjangs saker och klippa hans klor! :/


sol och sommar

Sol, sol! molnen är på väg bort från himlen, så jag ska nog gå ut och fixa lite på gården. jag ska såga ner vinbärsbuskarna och klippa gräsmattan :)
Imorgon blir de stan med Tina och mamma. vi ska kolla på en klänning åt mig som jag kan ha på studenten, jag hittade ju ingen sist jag var på stan. sen blir de nog lite mer sommarkläder! :) Jag köpte två t-shirts i torsdags, mycket sköna.
ska gå ut nu, ha en trevlig dag! :) ps. jag skar mig på min rakhyvel igår, så de är skit svårt att skriva!


RSS 2.0