godis

Såg nu att mamma fått hem smakprover från jobbet! de är inte nyttigt att ha en mamma som har hand om godisavdelningen på Ica! :) Hon har fått hem en ny gott och blandat yummie, som jag inte smakat än men dom ser goda ut! :) Sen har hon fått hem en Marabou chokladkaka med ingefära smak och en med chips i. Den med ingefära har jag inte smakat men de hör man ju att de inte funkar! den med chips i var inte heller nån höjdare, det var ingen bra kombination med sött och salt i ett! hon fick också en marabou med lakrits i, som jag smakade ihelgen och den var faktiskt inte så dålig! :)

köttsår

Sov hos syrran inatt och hade därför inte med mig så mycke saker til henne, vilket ledde till att jag fick skavsår och kött-hälar! :/ Jag tänkte ha mina nya skor i måndags och så visade de sig att dom var lite trånga och skavde så mycket att nu kan jag inte gå alls! Får se hur de blir imorgon, om man kanske måste ha några skor utan häl, typ flippisar! :)

Jag gillar Varonica Maggio, hon har ett par sköna trallvänliga låtar! :)

söndag

Då var man tillbaka på skolan igen! ett år kvar, sen är de studenten! :) Tiden går fort då man har roligt, för de har vi haft dom två åren vi haft tillsammans! :) Mitt schema ser lite anorlunda ut än de som jag la ut i förra inlägget, min skola verkar inte riktigt veta hur man lägger scheman så. :/
Men jag är ju ledig alla fredagar så ihelgen åkte jag Samuel mamma och K-I upp till stugan för att bygga en liten lekstuga, som vi ska ha som sovplats under sommrarna. Vi var snabba och effektiva så vi var klara på två dagar, så på lördag kväll åkte jag och Samuel till Lycksele för att hälsa på han systrar och gratta Patrik!

Nu är jag hemma och har packat väskan, för de blir att sova hos syster imorgon för att mitt schema passar inte med bussarna. Vi slutar klockan 18 imorgon och då måste jag vänta till klockan 20 för att ta en buss och då är de enklare att sova hos syrran! :)
Imorgon kommer den efterlängtade lönen som inte vart så stor som jag förväntade mig, men jag har iallafall bestämt mig för att köpa en ny jacka och ett till par skor. På tisdag blir de stan efter skolan, då ska jag se om jag hittar några örhängen också, jag har ju presentkort på Guldfynd! :)
ska ta mig nå fika nu och sen krypa till kojs, godnatt!

:D


Katy Perry - I Kissed a Girl


This was never the way I planned
Not my intention
I got so brave, drink in hand
Lost my discretion
It's not what, I'm used to
Just wanna try you on
I'm curious for you
Caught my attention

I kissed a girl and I liked it
The taste of her cherry chap stick
I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don't mind it
It felt so wrong
It felt so right
Don't mean I'm in love tonight
I kissed a girl and I liked it
I liked it

No, I don't even know your name
It doesn't matter,
You're my experimental game
Just human nature,
It's not what,
Good girls do
Not how they should behave
My head gets so confused
Hard to obey

I kissed a girl and I liked it
The taste of her cherry chap stick
I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don't mind it
It felt so wrong
It felt so right
Don't mean I'm in love tonight
I kissed a girl and I liked it
I liked it,

Us girls we are so magical
Soft skin, red lips, so kissable
Hard to resist so touchable
Too good to deny it
Ain't no big deal, it's innocent

I kissed a girl and I liked it
The taste of her cherry chap stick
I kissed a girl just to try it
I hope my boyfriend don't mind it
It felt so wrong
It felt so right
Don't mean I'm in love tonight
I kissed a girl and I liked it
I liked it

storstan here we come!

Imorgon är det en vecka kvar till skolan börjar och jag har blandade känslor! De ska blir jätte skönt och roligt att få träffa alla igen, har knappt träffat nån av tjejerna på hela sommaren! men samtidigt skulle de vara skönt med lite med ledighet! :)
Men på torsdag åker jag Samuel Tina och Maria ner till Stockholm! :) Tina har bokat biljetter så vi ska åka båt över till Mariehamn och tillbaka, men eftersom de är 21 årsgräns, får vi se hur de slutar för mig och Samuel! annars har jag och Samuel tänkt oss en skön helg i storstaden med shopping, museum osv. :)

Schema


Eftersom jag inte är så smart på datorer, så får jag nte till nån bättre bild! men jag kan lika gärna förklara! :)
Måndagar: Samhälls, religon, projektarbete och restaurangstyckning
Tisdag: Religon och svenska
Onsdag: Svenska och samhälls
Torsdag: Restaurangstyckning
Fredag: LEDIG!

Schemat jag får vecka 45:

Sommarlov

Då har jag jobbat klart för i sommar! :) de ska bli skönt med ett litet sommarlov på 1 vecka! Samuel är ju också ledig, så de blir bra! Vi hade tänkt åka på en utomlandsresa, men de fanns inga så jag kommer hem i tid till skolan, så de får vi ta senare i år! men vi kanske åker ner till Stockholm nån dag och shoppa och kanske ta en färja över till Mariehamn! :)

På tal om ingenting kan jag ju säga att mitt nya schema inför höstan är ganska okej! Har två lektioner på tisdagar och onsdagar, en lektion på torsdagar och är ledig på fredagar! :) Ps. Jag får inte upp nån bra bild på mitt schema, så jag får fixa de nån annan gång!

Godmorgon!

Har just tagit mig en dusch, och väntar nu på att Samuel ska bli klar så vi får fika lite! :) Ska in till stan en sväng och bara kolla, Samuel ska på Classe, så jag ska gå och kolla om jag hittar nå byxor. Jag hatar och leta byxor, jag hittar aldrig några som är perfekta! :/ Senare idag blir de jobb, börjar jobba klockan 15 och går till 21, så jag hoppas att de är nån rolig jag stänger med! :) ska kila nu, hejsvejs


jabadabado

hej, de vart inte som jag tänkt då jag skrev att jag skulle skriva! men jag har mina ursäkter, först funkade inte blogg.se, sen slutade hela internet funka! och sen jobbar jag hela dagarna och kommer hem och är sjuk trött och inte på humör för att sitta på dator och skriva. :/ Igår tänkte jag sätta mig, men då åskade de så då ville jag inte he igång datorn! Men nu hade jag tänkt skriva lite, jag har tyvärr alla bilder på kameran så dom visar jag nån annan gång! :)

Jag kan börja med att skriva lite om min lediga vecka. Den började med en tripp till Åsele med Samuel Paulina och Fredrik! De var mysigt, vi drack lite alkohol, umgicks och träffade lite människor! :) Efter de var jag i stugan 1 vecka, med familjen och släkten, ända gången på året då man träffar hela släkten! :) Så de var bra, hoppades bara att de kunde vara lite längre. Men nu är jag tillbaka till jobbet och slitet, men de är bara helgen och nästa vecka kvar, sen har jag sommarlov! :) Det är mest kvällsjobb kvar, har jobbat kväll hela veckan och jobbar även kväll många dagar nästa vecka, men de är pengar! :)
Nu måste jag gå och fika något innan Samuel kommer och hämtar mig! Ska till Lycksele och gratta Sanna! :)


RSS 2.0