helg!

härliga fredag! dagen har bestått av jobb till två, sola, simma, grillat till middag & sett twilight! nu ska jag packa väskan med de jag behöver för en tripp till Lycksele mellan lördag och söndag. Andreas fyller 30, så vi ska fira han imorgon! :) men morgondagen börjar med morgonsim med Paulina, sen kommer svärmor och hämtar upp mig och sen beger vi oss mot lycksele! :)

mumma!

jag gjorde en jättegod omelett idag! :)


1 port.
4-5 färsk potatis
6 skivor skinka
½ rödlök
5 plommontomater el. liknande
2 ägg
1-2 msk vatten
1 msk hackad spenat
½ dl riven ost

1. Koka potatisen.
2. Hacka skinkan och rödlöken. Dela tomaterna och potatisen.
3. Blanda ihop ägg, vatten och spenat.
4. Hetta upp en panna med margarin/smör. Häll i äggblandningen och fördela de övriga ingredienserna ovanpå. Stek den tills äggen är fasta och inte rinniga.

träningen

nu känns de verkligen som att träningen kommit igång på riktigt! igår testade jag och Paulina på en cirkelträning, som kommer att hålla igång hela sommaren och är gratis! vi joggade i skogen runt badet och stannde 4-5 gånger och gjorde lite övningar, tex. armhävningar, utfall, dips osv. mycket bra träning, för jag har träningsvärk i alla muskler i hela kroppen i dag! :) vi har också köpt simkort på badet, så idag innan middagen kilade vi ner och tog oss ett dopp. 1 km simmade vi och mer kommer de bli! vi ska dit imorgon också och vi hoppas på sol och värme, så vi kan sola också! :)

läsa bok!

Samuel är och spelar basket med killarna, så nu har jag lite ensamtid! de senaste två veckorna har man ju varit omringad av människor, så den här kvällen är värdefull! :) jag tänkte sätta mig och läsa en bok, hade tänkt börja om på Twilight böckerna. dom är så bra att denna sommar ska de läsas igen! :)

Idag var vi en sväng in till stan med Paulina & Fredrik. jag köpte mig lite blommor och kryddor som ska planteras här hemma. altanen ska bli lite sommrig och fin :)

hemma från semestern!

kära turkiet, jag saknar dig redan! :) vi hade två fantaskiska veckor i värmen. dagarna bestod av att sola, bada, äta allt gott som fanns, läsa böcker, kasta boll i poolen, lösa korsord, spela yatsy, guppa på vågorna, lära Ibrahim svenska, dricka öl och drinkar och mycket mer! :)
de tar sån tid att ladda upp mina bilder här, så jag bjuder på fyra! :)
Utsikten; poolen, rutschkanorna & havet längst bort! :)
Våran plats vid poolen, där vi spenderade de flesta dagarna! :)
Ballkongmys med färska bär & öl! :)
Havet!


RSS 2.0