lång tråkigt

Då var det måndag igen och jag har inte skrivit på ett bra tag känner jag! :) Jag ska snart och jobba så jag tänkte skriva lite om vad jag gjort i veckan när jag kommer hem! :)

Tisdag!

Var ledig idag och är ledig imorgon, vilket känns mycke skönt! Idag har jag inte gjort så mycke, var nere hos mamma ett tag på dagen och spelade sims med syrran. När Samuel slutade åkte vi upp till pappa och åt mat och nu ligger han och sover! :) jag håller på att installera lite sims spel på datorn, våra egna spel Glitter & Glamour och Kök & badrum. Sen har jag lånat Året runt och Djurliv av Paulina så nu blir de mycke spela! :)
Imorgon ska jag in till Umeå för att ta en fika med Tess, har inte träffat sen innan skolavslutningen så de ska bli roligt! :) Jag ska också köpa några nya sims spel. :) Jag vet inte vilka de blir än, men Ikea heminredning och Jorden runt låter ganska bra! :) nu ska jag återgå till installationen, hejdå!

Trevlig helg!

Midsommar är över och jag och Samuel hade de väldigt mysigt! :) (lägger kanske upp nån bild sen!)
Igår åkte vi hit till Nordmaling för att hinna se Samuels mamma och Peter något under sommaren! :) (jag jobbar ju hela sommaren!) På kvällen åkte jag och Samuel till Rödviken för att överraska Paulina och Fredrik, som var där och campade med familjen. Sen tog vi en runda minigolf, jag minns inte hur de gick, men jag vann iallafall inte! :)
Idag kom dom och hälsade på oss, och vi for och tog en till runda med golf, då jag kom tvåa efter Fredrik med 69 poäng. Vi hade planerat att äta middag tillsamans så vi testade ett ställe här i Nordmaling som var riktigt bra. Jag visste inte att svenskar kunde göra så goda pizzor!? :) 
Nu sitter jag här i min ensamhet och installerar sims 2 på Samuels dator så jag kan spela lite. Jag längtar tills den 25 då jag får lön, då blir de nog att investera i ett nyss sims spel! :)

Midsommar imorgon.

Imorgon är det midsommar och jag och Samuel har varit och handlat mat tills imorgon! :) Det blir grillat med klyttpotatis och sen jordhubbar till efterrätt! Vi vart erbjudna att följa med Paulina och Fredrik till Röviken, men eftersom jag jobbar både fredag och lördag kändes de lite jobbigt! Så för mig och Samuel blir det en lung hemma kväll med mat och mys! :)
Nu ska vi åka ner till mamma och se om vi hittar något att äta, sen får vi se vad som händer! Tinaköpte ett nytt Sims spel idag, Badrum och köks inredning! Så de kanske blir att tästa på de ikväll! :)¨

Sen måste jag gratta Rebecca på 18-årsdagen! :)

Pannkaka är bäst!

muuuums! Uppstekt pannkaka med grädde och hjortronsylt, de är min frukost idag! :) Jag jobbar från klockan 18-21 ikväll, fråga mig inte varför man lägger in en tid så! Vad jag sk göra fram tills dess, vet jag inte. kanske spelar lite sims sen om jag inte kommer på nå roligare! :)

sista lediga dagen!

Sista dagen innan sommarjobbet börjar! det känns bra på ett sätt, att tjäna pengar, men också jobbigt för jag vill bara vara hemma och sova, sola, bada, äta glass och umgås! :)
Jag och Tina åt en riktig amerikansk frukost/lunch idag, makaroner ägg och bacon! men gott vare! :) Får se vad som händer idag, jag skulle egentligen fara till vårdcentralen idag, men jag vet inte om jag orkar, jag kanske tar de imorgon då alla andra jobbar istället! Jag och Tina ska iallafall vara till mamma och handla lite, sen kanske vi hittar på något med syrrans kompis Sandra! :) skriver väl sen!

yes

Vad har jag gjort ikväll? Jag jobbade till kvart över nio, sen spelade jag Samuel Tina Samuel & Fredrik basket! Jag var med en gång och såklart vann jag! :) Efter de var jag så hungrig så vi gick in och åt rostade mackor med marmelad och ost! :) Nu har vi spelat lite spel och ska nog sova nu, börjar ju jobba om 12 timmar! :/ men innan dess ska vi på hundutställningen och kolla på söta hundar! :) godnatt

Amanda Jenssen



Glömde säga att vi var och såg på Amanda Jenssen i Lycksele på avslutningen! :) inte så bra som jag tänkte mig men hennes Amarula Tree är en bra låt! :)

Jobb på ica

Godmorgon! har nyss ätit lunch, pyttipanna med ägg! :) Börjar jobba på en timma och de känns ganska jobbigt! men de är pengar och mycke OB, så jag ska nog överleva! :) Till middag blir det en snabbis förbi frasses och en matbit med Samuel och Tina! Paulina jobbar ju, så då blir det super bra :) skriver sen!

Enrique Iglesias - Can You Hear Me, är en mycket skön låt tycker jag! :)


Böcker!

I tisdags ägnade jag hela kvällen åt att läsa Linda Rosings bok Den nakna sanningen. Jag trodde att den skulle vara mycket bättre än va den var! Det var nästan bara att hon träffade nya pojkvänner hela tiden och alla var dum i huvet! Sen var det om uppväxten, Big Brother, knarket och våldtäckten, men den imponerade ändå inte på mig!
Nu ska jag börjat läsa boken När livet stannar skriven av Malin Sävstam. Det är en självbiograf precis som Linda Rosings bok. Jag har inte hunnit läsa så mycket ur boken, men den handlar om när Malin mister sin familj i tsunamin i Thailand!
   

En annan bok som jag själv tycker är riktigt bra är Magdalena Graafs bok Det ska bli ett sant nöje att döda dig! :)



hemma igen!

Det gick bra på vårdcentralen idag, jag har inte urinvägsinfektion eller är gravid vilket känns väldigt bra! :) Kom nyss hem från Umeå och ska väl snart äta någon middag med Samuel och Tina! :)

Förra veckan gick jag på sommarlov kan man säga, jag hade min sista lektion på tisdagen så jag har varit ledig sen dess. Förutom att jag var på skolan en snabbis i tisdags för att lämna igen böcker och nycklar! Och i tisdags var det dags för Samuel att ta studenten, så vi var i Lycksele och firade han! :) Som studentpresent gav jag han en klocka och en skjorta, han fick också massa annat från resten av familj och släkt! :) På kvällen var det tänkt att vi skulle på hotellet, men jag har så ont i magen så de vart ingenting för min del.

Nu är vi i Vännäs och jag börjar jobba imorgon, vilket känns riktigt jobbigt! men vad gör man inte för lite pengar! :) Köpte föresten ramar idag till mina Marilyn Monroe afficher idag, så nu kan jag äntligen sätta upp dom! :)

tjoho

Nu var det länge sen igen! men jag har aldrig någon dator som jag ska skriva ifrån, så nu är det dags för en därbar! Jag får be Samuel hjälpa mig att hitta en fin och bra! :)
Igår var vi hos Paulina och Fredrik och såg på film och åt godis! Har inte träffat henne på 4 veckor, eftersom att hon har varit i Barcelona, så nu är hon lagomt brun! :)
Nu ska vi åka så att jag får lämna mitt pissprov på vårdcentralen, och hoppas på att dom kommer på vad det är! :) sen blir det en sväng till Umeå, med Samuel Tina Paulina och Fredrik! skriver sen!

Reeeegn!

Buhu! De regnar ute och vi ska ut och spela brännboll med skolan! :/ De spöregnar och jag vet typ inte hur man tar sig till mariehemsängarna. Jag har aldrig gått dit, jag har alltid åkt bil, så de kommer bli roligt  att se om jag kommer irra runt hela umeå innan jag hittar dit! :)
jaja, ska äta upp min yoghurt nu sen gå til bussen, slriver sen! pusss

trååk!

Hm, nu var det länge sen jag skrev igen! men jag har inte så mycket att skriva om. Jag är ute hela dagarna och har inte så mycke tid över till att sitta på datorn! :) men jag ska ta och hitta på något till imorgon får vi hoppas! :)

Ett år och en dag, vi tänker på dig!
Hoppas du har det bra! :)
 


Sockersugen!

Mummmms, jag vart så sockersugen så jag var tvungen att göra chokladbollar! :) de är så gott!
Sitter och väntar på att Samuel ska komma hem, så jag tänkte göra svenska och samhäls nu! :)

Mary Kay

Då var det onsdag och jag är ledig! mycket skönt! :) Har varit ute i trädgården nu på morgonen och krattat och klippt gräsmattan! :) Jag funderar på om jag ska orka fara ut och springa lite eller om jag bara ska ta de lungt! Jag måste iallafall skicka in svenska och samhäls uppgiften idag.

Ihelgen var det ganska mycket planerat! Fredan jobbade jag på ica, sen vart det en sväng förbi stan för att kolla läget! :) På lördagen jobbade jag Kajsa Tess och Ida på Mickes systers bröllop! Mycket trevligt! :) I söndags åkte jag och Samuel till hans syster i Lycksele, för att jag hade blivigt bjuden på hudvårdsparty! :) Vi fick testa massa produkter av Mary Kay, mycket roligt! :) Jag köpte också två ansiktsprodukter, en 3-in-1 cleanser och en kräm mot torr hud! Dom funkade jätte bra på mig, så jag tycker att det är värt pengarna! Jag har testat 100 olika krämer mot torr hud, men hittar aldrig någon som funkar. så nu äntligen hittar jag den! :)
Vi fick också testa en handkräm, som var helt underbar! Händerna vart så mjuka och den höll till och med i sig efter att man tvättat händerna!
image47
Jag köpte dom två produkterna på första bilden! Och funderar på att köpa handkrämen när jag har råd att lägga ut pengar på de! :)

Glass i stora lass

Hallå! nu var det länge sen jag skrev känner jag, men jag har inte haft nån dator till att skriva! Jag känner mig väldigt taggad på sommarlov nu, jag har helg nu! Har inga fler lektioner förns på måndag och då är det brännbollsturnering på mariehemsängarna med skolan! :) Var på skolan idag för att lämna igen en bok och få reda på mitt betyg i idrott! Jag tänkt inte fara till skolan idag, men pappa mutade mig med fika och glass, så jag och Samuel for! :) Efter mina två lektioner som gick på 20 minuter gick jag och Samuel ner på stan och tog oss en macka på Catharinas, sen gick vi till pappas jobb och åt en glass! :)

Ne, nu vill Samuel att vi ska sova, så jag skriver imorgon när jag vaknar! :)



RSS 2.0