Morsdag igår!

Igår var det morsdag och såklart firades den hemma hos mamma!

Vi började med fika - kokos- & apelsinflarn med nougat och en toscakaka! :)




Middagen - älgstek, bakadpotatis med grädde, purjolök och ost, whiskeysås, tomat & avokadosallad och gelé! :) de äter jag gärna igen!




Dessert - Vaniljpanacotta med jordgubbar, kaffe & cognac! :)

torsdag fredag lördag

Ja, det blir inte så många inlägg här på bloggen. Jag gör inte så mycke om dagarna, så jag vet inte vad jag ska skriva om! :) idag har jag varit på banken, efter de tog jag en promenad, när jag kom hem åt jag och Samuel lunch, mitt på dagen bakade jag kladdkaka och kolasnittar, till middag gjorde vi en räkwok med pasta och nu sitter jag här i soffan!

Jag kan berätta att jag fattat ett stort beslut idag; jag släppte ut katterna! dom vill ju vara utekatter, men jag är rädd att någon ska komma och klaga på att katterna är på deras gård, kissar i deras rabatt, bajsar i sandlådan och repar någons bil! men nu är de gjort och vi får se vad som händer! :)

Imorgon blir det umeå med mamma. jag behöver köpa några krukor som jag ska plantera mina kryddor i :) sen får vi se om det blir något annat. och på lördag lutar de mot IKEA med Johnny! han ska köpa lite nya grejor till nya lägenheten och han vill att jag ska följa med. jag var ju där för typ en månad sen, så jag har väl ingenting att köpa så vi får se hur det går! :)

kalas är roligt!

Har just duschat och sitter nu och väntar på att min underbara sambo ska komma hem! :)
idag har jag inte gjort allt för mycket, tog en promenad imorse innan de började regna, sen har jag gjort en utvärdering på historian och vikt tvätten som jag tvättade förra veckan! :)

Igår var vi på kalas hos Angelina, som fyllt 2 år! mycket folk, mycket tårta - mycket trevligt! :)

varför regnar de?

Ja, vi är ju nu hemma från mallorca! vi kom hem till sverige förra lördagen, men stannade då en dag hos pappa i huvudstaden! :) vi har haft de super bra. trevligt sällskap, mysiga ballkongkvällar och soligt! de jag kan klaga lite på var maten som jag tycker var ganska smaklös, men om man saltade och pepprade gick de bra! :) bilder kommer, men jag orkar inte lägga ut dom nu! :)
Vi stannade ju också en dag i stockholm. vi gick på tekniskamuseet och grillade!

nu i veckan har jag mest suttit inne i lägenheten. jag har äntligen skickat in min sista uppgift till skolan, så nu är jag klar med historian! :) nu väntar bara högskoleprovet som får bli till hösten! :) tjoho

läsperiod

Fick hoppa in och jobba i köket på dagis idag och imorgon blir det jobba med barnen! det är härligt att få in lite pengar, men jag är så jäkla trött ikväll alltså. jag tog en tupplur innan middagen, men det blir nog en tidig kväll iallafall! :) jag funderar på att lägga mig i sängen och läsa lite (igår när jag låg och läste vart jag lite distraherad när grannen hade sex! hoppas på tystnad ikväll). jag började läsa twilight böckerna för ett tag sedan, men sen dog det av, så nu har jag börjat om och dom är ju väldigt bra! :)

spanien

Förra veckan kunde jag inte tänka mig att det var en vecka kvar tills vi skulle sätta oss på ett flyg till spanien! men idag sitter de som fast tejpat på hjärnan och jag vill bara börja packa väskan och flyga iväg! :) packlistan är klar, men jag kollar på den hela tiden så jag inte ska glöma något! min packlista är ett A4, samuels är kanske fem rader :) haha! en vecka ska vi iallafall vara borta och jag har en alldelens för stor väska och en alldelens för lång packlista, jag kommer ta med mig för mycket! :)

ja, det ser för härligt ut! :)

fem dagar kvar!

Valborg är över och helgen har varit trevlig! :) i fredags tog jag det lungt hemma i soffan medans Samuel skruvade i bilen. jag hade mitt stora påskägg som snart är tomt! :)
Igår var Samuels mamma och hennes man på besök. dom hade köpt lekablock åt oss, som vi ska bygga en grill av. eller vi ska bygga in våran klotgrill, så det blir lite snyggare! :) vi har också grävt en rabatt, som jag ska plantera lite blommor och buskar i, men det får bli närmare sommaren. jag ska också försöka odla lite sallad, grönsaker och örter! :) jag vill ha sommar nu!
lördagkväll åt vi middag hos mamma och K-i, vi grillade och drack vin! :) det är alltid mysigt att bli bjuden på middag!

Nu ska jag skriva klart min packlista och kolla vart passen ligger osv, sen blir det BB! :) tjing


RSS 2.0