rfsu

Godmorgon! ja, de vart en sen kväll igår i Vännäs, så jag och Samuel var tvungna att sova ut lite! :) och 'Att göra listan' kommer att förflyttas till imorgon, jag har ring vetrinären så julpyntet och de andra tar vi imorgon! :)

Var och hämtade posten hos pappa igår, ett kuvert och tre stora paket! :) jag älskar när de är paket! Ett var skolkatalogen, de är alltid roligt att kolla igenom den! :) Dom andra två paketen var från rfsu. För ett tag sen var jag med i en tävling på internet, där man skulle styla sin så kallade fiffi. de lät ju som en rolig grej, man skulle raka en fiffi och få så höga poäng som möjligt. Jag gjorde ett försök och fick 10/10 poäng, så då var jag med i tävlingen om att vinna produkter från rfsu. Dom 100 första som fick 10/10 poäng vann och jag måste ha gjort en fiffi två gånger, för jag har fått två upplagor av produkterna! :)

De kan ju alltid vara bra att ha! :)

idol

Johan Palm åkte nu ur Idol ikväll. Jag kan känna att de kanske var på tiden, även fast jag gillade han! när han körde den rockiga stilen var han klockren, så jag hoppas att jag får se mer av han senare! :) jaja, ska ringa Samuel och se om vi ska dra oss hemåt! tjing

Att göra imorgon!

Att göra imorgon:
¤ Ringa vetrinären
¤ Kolla tvätttid
¤ Handla mat till veckan
¤ Kolla om vi hittar några julgardiner (skulle vara roligt att ha)
¤ Julpynta, de lilla julpyntet vi har.
¤ Bygga pepparkakshus!

Fruktsallad och Hell´s


Helg igen, veckan har gått fort och de känns skönt! :) sitter här hemma ensam och äter fruktsallad och kollar på tv. Väntar på att Hell´s kitchen ska börja! :)
Igår var jag och åt middag hos syrran på Berghem, de var ett bra tag sen jag åt middag med hela familjen! vi hade de mysigt, åt middag ocg spelade poker. ska kolla hell´s nu, tjing

kissemissar :)






Greta, Bruce och Dartanjang! :)

tapetsering om målnig imorgon

Skönt, nu är svenska nationella över. Jag gjorde mitt muntliga idag och även fast jag var skit nervös, tror jag att de lät bra! :) jag fick iallafall godkännt på de, så de känns bra. Jag fick också godkännt på skriftliga delen, vilket jag är väldigt förvånad över, för de lät inte alls bra! så nu är de några små saker kvar i skolan, förutom redovisning för tvårona i projekt, men de är ett tag kvar! :)
Måste också bara säga att jag och Ida hade de väldigt roligt idag då vi skulle göra apelsinsås. De stod i receptet att vi skulle 'gömma' apelsins saften, hur mystiskt är inte de? sen skulle vi göra strimar av apelsinskalet :/ vi fattade ingenting, så vi fick ta ett nytt recept! :)

Imorse kom också tapetseraren som gjorde om i vardagsrummet hit och lämnade tapet-böcker och en massa färg prover. Vi kom överens med Anders om att vi skulle få göra om alla rummen, men inte på så kort varsel. så jag sitter nu och försöker hitta en bra färg till hallen och en tapet till sovrummet. Jag funderar på grönt i hallen, men de vill inte Samuel, så jag ska diskutera med han när han kommer hem! :) dessutom kommer tapetseraren imorgon på min lediga dag, så istället för att ha sovmorgon till kanske 11 så måste jag stig upp innan klockan 7 :(
 
ett antal färger att välja mellan! :)

less på svenska

Usch, nu är jag less på nationella. har skrivit klart nu, men de är bara en massa skit, så jag hoppas att Elin-Sofia är snäll imorgon! :) nu ska jag ta mig några klementiner och kolla lite på tv, kanske tar ett bad sen också. tjing


godmorgon

Godmorgon! sitter och fikar, ska snart gå och göra mig i ordning. Slutar klockan sex idag och då är de nationella för hela slanten, måste bli klar med de idag, så jag kan redovisa imorgon. de känns skit jobbigt, för jag har knappt börjat. men de känns som att de blir enklare att improvisera när man väl står där framme! jaja, ska kila ivåg nu, tjing

hur jag duschar

Hallå! Söndag idag, känns både jobbigt och tråkigt. Nen de är bara att njuta av en sista dag med Samuel, han jobbar eftermiddag hela veckan, så vi kommer inte att ses så mycket! :( så ikväll ska vi göra en god middag, sen måste jag träna mer på mitt nationella som jag har på tisdag.

Jag hade lite att göra imorse, så jag tog ett varmt bad och tänkte att jag skulle skriva i bloggen vad jag använder för produkter före och efter jag duschar. tyckte att de kunde vara roligt :)

1: Lägger på en anisktsmask från hm.
2: Shamponerar in håret med Lanza Healing Colorcare Color Preserving Shampoo.
3: S
krubbar hela kroppen med en skrubb från Mjukt & skönt.
(sköljer ur håret och kroppen)
4: Balsamerar in håret med Lanza Healing Colorcare Color Preserving Conditioner.
5: Tvålar in kroppen med Nivea bath care.
(sköljer håret, kroppen och ansiktet)
6: Masserar in Niveas hair care.
7: Masserar in Mary Kay´s time wise ansiktsskrubb.
(sköljer ur håret och ansiktet +  torkar mig)
8: Smörjer in ansiktet med Mary Kay´s ansiktskräm.
9: Smörjer in kroppen med The body shop´s papaya lotion
10: Använder rexonas daodorant.
(använder inte alltid aniktsmasken och hair care, mest när jag vill lyxa till de! :))


Godmorgon

Godmorgon allihopa! sitter här och lyssnar på Katy Perry - Hot 'n' cold och äter en tallrik med mjölk och special k. De blir en bra start på dagen tycker jag + att jag känner mig på riktigt bra humör! :) snart ska jag och Samuel ta oss en promenad ner på stan och kolla lite saker på stan och ikväll blir de att umgås med Thomas och Camilla. skriver sen,. tjing

idolkväll

Kom på att jag måste skriva om idol lite :) ikväll är de love tema för hela slanten och jag kommer sitta bänkad i soffan, förhoppningsvis med godis och kanske en julmust! :)
här är vad idolerna kommer sjung:
Robin Bengtsson:
Låt 1: Robbie Williams - Let Me Entertain You
Låt 2: Sting - Fields of gold
Kevin Borg:

Låt 1: Ronan Keating - If tomorrow never comes
Låt 2: The Rasmus - In the shadows
Anna Bergendahl:
Låt 1: Tina Turner - Simply the best
Låt 2: Eva Cassidy - Over the rainbow

Johan Palm:
Låt 1: The Pretenders - I'll stand by you-
Låt 2: The Cure - Friday I'm in love

Alice Svensson:
Låt 1: Kelly Clarkson - Because of you
Låt 2: Beyoncé - Crazy in love

Nu är de 5 kvar och ikväll blir dom 4. Jag hoppas nästan att Robin åker ut, gillar inte han riktigt! vem som vinner har jag ingen aning om, men jag hoppas att de blir Kevin. Anna och Alice är nästan bättre, men Kevin uppskattar alltig så mycket och blir så glad. därför tycker jag att han är en värdig vinnare! :) ska åka iväg på Expo och Expert nu, tjing


lycklig

Nu har Anders varit här och besiktat våran lägenhet. vi kom fram till att vi ska få tapetsera om i sovrummet och måla om i hallen. Så efter de har vi fått göra om i alla rum, vilket känns himla skönt! :) vi får se när vi ska åka och hämta tapetserings-böckerna för att kolla tapet till sovrummet. Jag har så dålig fantasi, så jag vet inte vad de blir för färg. Vi har brunt i vardagsrummet, beige i hallen, vitt i badrummet, funderar på grått i köket och nån annan färg i sovrummet. jag har fastnat så mycket för färgerna brunt, orange och grönt :) men vi får se hur de blir, Samuel måste ju också få vara med att bestämma! :)

visst?

Nja, typ kanske haa! :) haha. bara för att vi nästan låg på golvet i omklädningsrummet igår och höll på dö! :)

filmer

Kladdkaka inne i ugnen! :) var så sugen på de, men nu har mitt magont kommit tillbaka, så jag får se om jag kanske får hoppa över den endå! :( jag hoppas jag mår bättre imorgon, för jag vill verkligen inte missa köket imorgon.

Tänkte skriva om två filmer som jag såg ihelgen. Eden lake och Narnia: Prins Caspian.
Eden lake
är en engelsk thriller, som var mer vidrig än hemsk. Jag tycker själv att den var ganska kass. jag brukar gilla skräckfilmer, men den här var inte alls bra! Den hade en bra början, men efter ett tag spårade hela filmen ur. Den hade inte heller något budskap, inte vad jag Samuel Cristel eller Isac fattade iallafall. Eden lake är ingen film jag rekomenderar, inte betala för att se de iallafall! :)


Narnia: Prins Caspian är en fantasy, både för barn och lite äldre människor. Jag tycker att den var riktigt bra. jag har sett tecknade Narnia när jag var liten, så jag har alltid gillat filmen. jag kanske skulle sett första filmen före, för jag förstod lite halv dåligt, men jag tycker iallafall att den var bra! :)

upp och ner

hallå! är hemma från skolan idag, mår inte på topp. Ska strax gå och lägga mig i sängen för att läsa lite och sedan vila ett tag och se om de kanske blir bättre. Sen måste jag på apoteket och köpa lite piller som jag kan knapra på! :)

Boken jag läser är ett skolarbete som vi gör på svenskan. Den heter Mig äger ingen och är skriven av Åsa Linderborg. Den handlar om en flicka som växer upp med sin alkoliserade pappa, så jag har förhoppningar om att den ska vara bra! :) jag får skriva en recension om den när jag har läst ut den! tjing

söndag

Hallå! nu är vi hemma igen, har varit i Lycksele ihelgen och hälsat på släkt och vänner :) De har varit en bra helg, vi har mest tagit de lugnt. ätit middag med Samuels syster och pojkvän, hälsat på morfar och varit med Cristel och Isac! :) Vi hann såklart med Dollar store också, de är något man måste gå på när man är i lycksele, dom har alltid något man behöver och till ett bra pris.

Kvällen kommer nog bli hyffsat lugn, vi har planerat en god middag och sen lite godis och en film. ska gå och handla lite saker till maten nu, tjing

en bit av lägenheten

åh, jag vill få ordning i lägenheten nu, men 'bossen' som vi försöker får tag i angående tapetseringen vägrar att svara så de är svårt att göra något innan man vet. jag tänkte iallafall lägga upp några bilder på de  jag köpte på IKEA. Inte alla kökssaker dock, men lite annan smått och gott! :)


Blomsterskålen 89:- & blommor 5:-/st

Hylla 369:-, phalaenopsis 79:- & handdukar 15:-/29:-

3 Tavlor 99:- & ramar 119:-/st





nationella

Godkväll! Jag måste säga att jag tycker att de är roligare med kvällsservering än lunchservering på skolan, men de är så drygt när man kommer hem klockan tio, för då är de ju läggdags! men nu har jag duschat och fikat, så nu ska jag se om jag orkar vara vaken tills Samuel kommer hem efter tolv nån gång, eller om jag kommer somna. Vi har ju Svenska B nationella imorgon, så jag måste lägga mig nu och läsa igenom de en sista gång, sen är de bara att hoppas på de bästa! :) de är bäst jag sätter igång nu innan jag somnar! godnatt

upp och hoppa

Godmorgon! sittar här och äter frukost, Special K med mjölk och en macka med ost och skinka. :) Jag märkte nu att djuptallrikarna som vi köpte är ganska så stora. dom är lika stora som vanliga tallrikar men med kant! :)

Från en sak till en annan. Ser att de är många kändisar som använder kavajer med trekvartsärm. Mycket snyggt tycker jag, men själv passar jag inte i kavaj. här är exempel på tre tjejer som kan bära kavaj! :)

Rachel Bilson

Vanessa Minnillo

Vanessa Hudgens

ikea är något man aldrig kan få nog av

Måndag imorgon, helgen har gått fort och jag vill bara vara ledig! men vi har iallafall hunnit med IKEA ihelgen, de vart inte som jag tänkt mig. Skulle köpa mycket som jag inte gjorde(tex. tv-bänk och köksbord), men de vart en massa små saker som man inte kan komma undan! :) sen ville jag och Samuel köpa en lampa som vi la i vagnen, men den kom aldrig med hem och står inte med på kvittot, så den ligger nog inne på IKEA någonstans! :) Här är iallafall vad jag hittade på IKEA:
- Musmatta
- Skohorn
- 3 tavlor med blom motiv + ramar
- Klädroller
- Potatisskalare
- Diskställ
- Durkslag
- Bunkar
- (som som man gör isbitar av)
- Grillpanna
- Traktörpanna med lock
- Köksredskap
- Påsklämmor
- Burkar (matlådor)
- Salladsbestick
- Tekula
- Porslin (flattallrikar, djuptallrikar och assietter)
- Hylla (till toaletten)
- Toalettborste
- Duschskrapa
- Galgar
- Handdukar
- Badhanddukar
- Blommor
- Blomster skål
- Vas
- Spegel
- Ljus
- Glödlampor
- Batterier
Som sagt, inte allt för mycket saker, mest småplock :) men jag måste säga att dom hade dåligt med lampor, kuddar och filtar. De som jag nästan såg mest framemot, men jag får kolla här i stan och se om jag hittar något som passar bra! :) jaja, nu ska jag gå och borsta tänderna och hoppa ner i sängen med Samuel. Ska upp lite tidigare imorgon för att käka lunch och plugga lite med Tess! :) tjing PS. ska försöka lägga ut några bilder imorgon på de jag köpte! DS


Godmorgon!

hej alla glada och pigga! :) Har just ätit frukost, rostade mackor och en tallrik med mjölk och k special. Ska nu hoppa in i duschen och sen blir att mysa lite med samuel innan jag ska till skolan. Våran första kvällsservering! :) hejsvejs


> :)

Nu är tapeten uppe, det vart mycket bättre än förut. Mycket varmare inne i vardagsrummet, jag tror också att den kommer passa bra till sofforna, som vi ska hämta på söndag! :) Vad vi ska måla för färg i köket vet vi inte än, får se om de blir något åt de gråa hållet. :) jag ska ta några bilder senare och lägga upp så alla få se lägenheten! :) korten kommer väl upp på söndag kanske, då vi varit på ikea och fått in soffan! ska massera Samuel nu, tjing

onsdagkväll

Pink - So what spelas på datorn just nu. mycket skön låt! :) samuel diskar och så väntar vi på att Samuels mamma och Peter ska komma och hälsa på! de känns som de kommer bli en tidig kväll ikväll, både jag och  Samuel är väldigt trötta. sen blir de skönt med sovmorgon imorgon. Har kvällsservering på skolan, så vi börjar klockan två och slutar vid halv tio! ska kila, tjing

jag är tillbaka

Äntligen är min dator tillbaka och nu har jag internet också! :) så nu ska jag skriva så mycket jag bara kan!
Idag var vi lediga från skolan, men såklart skulle tapetseraren komma så jag var tvungen att stiga upp klockan sju. men nu är snart tapeten uppe, så de blir skönt att kunna 'inreda' vardagsrummet! :) Ihelgen blir de Ikea och köpa köksbord och en massa småsaker. ska ta ett bad med Samuel nu, tjing :)


RSS 2.0