:)

de är så härligt att bli uppvaktad när man fyller år! :) i tisdags var vännerna här på fika och igår var mamma, Ki och Emma här! jag har fått mycket blommor, så de luktar himla gott här hemma :) av Paulina fick jag ett jätte fint halband, med en vit sten och ett hjärta med texten "älskad vän". :) av mamma fick jag pengar och två uggle-ljuslyktor! :)

klapp på axeln.

idag har jag kännt mig himla duktig! :) jag cyklade till och från jobbet ca 25 minuter, tog en joggingtur på ca 60 minuter och sedan vart de gymmet! men jag åt ju tårta både igår och idag, så jag ligger väl fortfarande på minus! över 18 000 steg har jag iallafall gått idag, mycket bra mycket bra! :)
jag var tvungen att köpa en stegräknare tidigare, för att få någon koll på hur mycket man egentligen går på en dag. den är ju bra för mig som gärna lägger mig i soffan efter middagen. dom säger ju att man ska gå 10 000 steg per dag för att hålla sig plus-minus-noll och har jag då inte gått så många steg är de ju bara att ta en promenad :)


min dag! :)

idag är de min födelsedag, hela 22 år har man blivit! :) grattis till mig! :)

butterkakor i stora lass!

idag har jag passat på att baka butterkaka! anna tog med och bjöd oss på jobbet förra veckan och då fick jag idén att också göra en! :) jag har aldrig gjort de förut, men de kändes inte så avancerat :) och när jag var igång med baket kunde jag inte sluta - jag gjorde även succékaka och schackrutor! :) jag fyller ju år på tisdag, så lite fikabröd måste man ju ha hemma! :)

Systrarna och deras respektive har varit här ikväll och ätit middag! vi bjöd på tacotårta och butterkaka :)


nice kväll!

Igår var Thomas & Camilla här och åt middag! vi grillade och spelade spel, som alltid är lika trevligt! :)

Kycklingwok

4 port.
4 port. matvete
1 grönsaksbuljong
2 st kycklingfileér
1 broccolihuvud
2 morötter
1 burk minimajs
1 burk vattenkastanjer
10 cm purjolök
salt och peppar

1. Koka matvetet enligt anvisning på förpackningen, men byt ut saltet mot buljongtärningen.
2. Skala och skär moroten i mindre bitar(ju mindre bitar, ju snabbare blir dom klara). Skär broccolin i mindre bitar och dela minimajen på två. Skölj och skär purjolöken och låt vattenkastanjerna rinna av.
3. Strimla kycklingen och stek den i en panna med olja/smör, krydda med salt och peppar.
4. Tag upp kycklingen på ett fat och woka grönakerna. När de är klara blanda ner kycklingen och sedan matvetet.

den här maträtten hade jag inget recept på, så allt är på en höft! men gott vart de! :)

sen sist

jadu, sen sist jag skrev har de nog inte hänt så mycket! vi åkte till stugan över påsk och hade de så härligt! vi solade, körde skoter, pimplade, grillade korv varje dag och allt annat som hör stugan till! :) jag, Paulina, Emelie och Camilla har haft en trevlig kväll med grillat, alkohol & dans. :) jag har varit en sväng till lycksele där Emma bjöd sina vänner på palt! :) och sen har jag jobbat!
jag har också sökt tre kurser på universitetet till hösten, juridik, kriminologi och barn-& ungdomspsykiatri. jag har inte riktigt tänkt hur jag ska lägga upp hösten än, men någon av kurserna hoppas jag på att få kunna läsa och ev jobba samtidigt! :)

påsk

nu åker vi till stugan för att fira påsk! :) wiiooo

efterlängtade kväll!

tillslut fick vi våran middag som vi pratat om sedan i sommras! jag, Paulina, Emelie & Camilla träffades i fredags och hade en riktigt trevlig kväll! :) middag, alkohol, ölspel, stampa med Leroy och mycket mer! :) vi har redan planerat in nästa middag och den är inte långt bort, jag längtar redan! :) här kommer lite bilder från våran kväll:

hemma!

ja, här ligger jag hemma i soffan! först trodde jag att jag drabbats av magsjuka, men tack och lov verkar de inte vara de! men någonting med magen är de! idag känner jag mig egentligen inte bättre än igår, men jag har inte spytt idag! bläää!
ett exempel på att kroppen är slut: igår klev jag upp 06.00, var vaken en timma och la mig igen vid 7 och sov till klockan 10. var vaken mellan 10-13 och sov sedan två timmar till klockan 15. samuel kom hem efter 16 och vi åt middag, klockan 17 la jag mig i soffan och sov till idag klockan 08.00! woho! nu blir de att lägga sig i soffan igen!


RSS 2.0