lördag

min tanke igår var att sova så länge som möjligt, men min sovmorgon slutade vid 9. det gick inte att somna om, så det var bara att kliva upp! skönt var väl de, att man är pigg och utvilad. jag tog en dusch och åkte på affären och handlade till middagen ikväll. jag skulle också förbi optikern och kolla min syn, men tydligen har dom fortfarande sommarstägt på lördagar, så jag får åka dit när jag slutat på måndag!

Jag kände för en gomiddag ikväll, så jag gör min favorit : baconlindad kyckling med ris, sås och sallad! :) den går inte att misslyckas med och den blir så himla god! jag har också gjort hemmagjord glass på Johnnys begäran, så det blir väl att äta den ikväll! :)

en dag till

mina dagar de två sista veckorna har sett ut så här; stiga upp klockan 6, åka till jobbet, jobba, komma hem klockan halv 3, sova, laga middag, halvsova framför tv:n och till sist lägga sig för kvällen mellan nio och tio! :) fick veta idag att dom även vill att jag ska jobba nästa vecka, såklart ställer jag upp! :)

imorgon är det fredag och de betyder helg! jag hoppas på en lugn helg, nu har jag varit ute mycket på sistone, så jag längtar efter en kväll men godis och slapp i soffan! :)

helg.

jag ska fatta mig kort idag! jag har jobbat hela veckan, så jag är helt sluuut! det är skönt att äntligen ha helg, men den blir nog inte så stillsam. ikväll hoppas jag på soffan med godis och imorgon blir det fiesta med tjejerna. på söndag åker vi till lycksele för att gå på dop! :) nu blir det pizza med Samuel & Johnny! :)

bröllop idag! :)

Nu vankas det bröllop! Evelina & Viktor ska viga sig idag och ikväll blir de middag och fest! :) jag är strax klar, det enda som ska göras är att ta på sig klänningen och bestämma vilka skor som passar bäst! :) tjingeling

0 - 4

Jag, Samuel, Johnny & Gustaf var och såg på hockey igår, icebreakers mot björklöven! såklart sprang jag, johnny och alla barn för att få autografer! :) vi fick vänta väldigt länge, men vi lyckades få några! viktigast för mig var att få foppas autograf och den fick jag på papper! :)


Jag var över till josse igår och hjälpte henne att färga håret. jag har aldrig färgat någons hår förut, så det var premiär för mig! det vart två premiärer på samma dag - jag åt också rödvinbärspaj, vilket jag aldrig gjort! god var den iallafall, så josse får gärna baka den igen! :)

möhippa = bröllop!

Förra veckan va jag inte hemma så mycket, så jag har inte haft tid att skriva här. i onsdags vart det en tjejkväll på Allstar med god mat, lite vin och trevligt sällskap! :)


Ihelgen övernattade jag hos syster för att vi var bjudna på möhippa i lördags! jag har massor av bilder från helgen, men dom är tyvärr i umeå fortfarande, jag ska åka in och hämta kameran idag! sen får jag se hur mycket som kommer upp på bloggen innan bröllopet! :)

Motorveckan 2011

Jag har egentligen inte så mycket att säga. men jag tänkte bjuda på någon bild från motorveckan! :) jag tog inte så mycke bilder eftersom kvällen spenderades i öltältet, men här är några! :)RSS 2.0