20 år!

Äntligen är jag 20, jag fyllde ju år i lördags! :) jag jobbade på dagen och på eftermiddaged åkte jag och Samuel till Vännäs och umgicks med familjen. vi grillade och åt och drack massa gott! :) i present fick jag en dammsugare, vinglas och ansiktsprodukter. nu slipper jag lägga ut mina skattepengar på en dammsugare! :) jag fick också ett våffeljärn som bonus. Jag får se vad jag ska önska mig av pappa. jag funderar på en inomhus-grill, så man kan grilla inne och göra goda mackor! :)


flytt hit och flytt dit

Godmorgon! nu är allt klart, vi har fått ett datum då vi ska flytta. den 5;e maj ska vi vara ute, och som tur är har vi hittat en annan lägenhet att ha i två månader innan vi kan flytta till den nya! de känns lite jobbigt att måsta ha en lägenhet i två månader för att sedan kunna flytta till ett hem! men vad ska man göra?
Vi får se när vi har tid över för att plocka ihop sakerna vi har här. som tur är har vi inte så mycket möbler här!

nä, nu ska jag göra mig iordning så jag kan fara på jobbet!

söndag

Våren är verkligen här nu, solen är framme och den värmer, snön smälter bort och folk har börjat grilla! :)

efter en och en halv timmes promenad i vårvädret, sitter jag nu med ansiktsmask och ska snart hoppa in i duschen! :)

påsken

hallå! bloggen går lite fram och tillbaka, de händer inte så mycket här. men min ork och tid räcker inte till! men jag ska försöka bättra mig, jag har massor med middags-recept som jag vill dela med mig av, men de tar ju ett tag och skriva in allt. men någon dag ska jag fixa de! :)

Påsken har varit bra. jag låg i magsjuka förra veckan, så de vart inge jobb. och på torsdagkväll åkte vi till stugan. det är alltid lika spännande, men alltid trevligt att umgås med familjen! :)


RSS 2.0