mardrömmar!

Jag gillar inte mardrömmar! såklart kommer dom alltid på morgonen då Samuel åkt till jobbet, så man ska vakna upp halvrädd! imorse drömde jag att en vän till mig hade mördat sin pojkvän och sedan grävt ner han. den här vännen visade sig vara Emma Adolfsson :) den var iallafall väldigt vidrig och jag hoppas att den inte kommer tillbaka!

nu ska jag sminka mig, så jag är redo för jobbet :)


så många beslut!

Sitter och kollar jobb och lägenheter i Vännäs och Umeå. jag och Samuel är sugna på att dra oss tillbaka! lycksele var inte som jag väntat mig. jag trodde att jag skulle storm trivas här, men tyvärr gör jag inte de. jag vet att detta inte gillas av alla, men man kan inte göra alla glada! vi testade att bo här och de känns inte som att de funkar. man hade vi aldrig provat hade jag ångrat mig!

julafton i bilder!


julen

Julen är över och allt är frid och fröjd! min dator är tillbaka efter sin krash, så nu hoppas jag att den håller! :)

Min julhelg har varit lung och skön. julafton firades hos farbror Håkan med hela tjocka släkten! Vi kollade på Kalle Anka, spelade spel, åt mat, spelade julklappsspelet, öppnade julklappar, åt julgodis och umgicks! :)
Juldagen började med gröt till frukost hos mamma, K-i och alla barn. självklart fick jag mandeln och K-i kom på regeln att man måste gifta sig inom ett år! så då blir de väl bröllop snart? :)
Efter frukosten åkte jag tillbaka till Lycksele för julmiddag och klappar hos Linda! Det är så sällan vi träffas alla Samuels syskon deras barn och mamma, så de var trevligt! :)
Idag annandagen har jag varit på stan med Linda, Patrick, Rosmarie och barnen. jag har inte så mycket tid över till att shoppa på mellandagsrean, så jag passade på idag. det vart en t-shirt, en kofta och lite ansiktsmasker :)


julklappar

Tiden bara springer iväg! det är knappt en vecka kvar till julafton, vilket känns väldigt konstigt. mitt huvud är fortfarande inne i november minst! jag har inte bakat klart alla kakor och allt godis, jag har inte köpt en enda julklapp. och de ska jag helst ha gjort innan julafton!
Ihelgen blir de iallafall umeå, så jag ska försöka köpa alla julklappar då. det är inte så många, eller så har syrrorna fixat. julklapparna är nog de minsta problemet, jag ska försöka ta tag i och baka de sista nästa vecka, så blir de nog bra! :)
nu ska jag lägga mig i soffan och inte göra någonting! tjing

måndag imorgon

Kom just hem från Isac & Cristel. jag och Samuel vart bjudna på middag ikväll, alltid trevligt! :) sen vart de film, "Kick Ass", verkligen en rolig film. men inte så barnvänlig som jag hade trott :)

Igår var vi firmafest, de vart middag och bowling. jag var orolig att den dåliga förloraren-sidan skulle komma fram när vi bowlade, men de gick bra. jag var inte bra, men bättre än sist jag var där. sista rundan som spelades fick jag ihop hela 44 poäng, de är inte illa! :) haah! senare på kvällen vart det hotellet för mig Julia & Bea! trevligt med att träffa lite folk. kvällen slutade iallafall med macka med gaccamole på och nu är jag som en ny människa! :) godnatt


RSS 2.0