studenten närmar sig med stormsteg!

Hej och hå! Nu var de länge sen igen. jag får skylla på att jag är i Nordmaling och då sitter jag inte så mycket på datorn. Imorgon blir de ju lov, så då åker jag och Samuel till Lycksele, så under lovet kommer de säkert inte heller bli så mycket skrivande! men då har jag väl bara mer att skriva om när jag kommer tillbaka! :)

Idag fick vi iallafall våra studentmössor! :) nu känner man av att de är nära. Nu är de bara praktik i åtta veckor, sen studenten! :) De ska bli så kul, men endå inte att jobba efteråt! Här kommer en liten lista på de jag köpe till studentmössan! :)


Läder armband i brunt och vitt. Jag tycker att dom var skit snygga och dom kommer passa bra till sommaren när man har fått lite färg! :)

Glajerna! Vi var ett gäng som köpte dom, så nu hoppas vi på att det blir sol. annars kommer dom användas endå! :)

Nyckelring, den tog jag bara för att den var gratis! :)

Shorts, dom kommer passa bra när man bara är hemma eller att sova i! :)

Ett gott skratt!

Vill ni ha ett gott skratt klicka in på http://skrattnet.se/. Det finns så mycker humor där, de går inte att hålla sig för skratt! Jag sitter här själv och kan inte hålla mig! :) Här är några historier som människor lagt upp själva, rubriken heter "hört på konsum":

En uppenbart påverkad man i fyrtioårsåldern går avspänt och släpigt fram till kassan och frågar med halvstängda ögon och en oerhörd sävlighet:

- Ursäkta, men säljer ni gräs här... nej, jag menar bullar?



Gubbe, kanske till och med hundrasjuttio år gammal, försöker få min uppmärksamhet:

- Öh, hallå, du, öh, hörru...
- Ja?
- Var har ni frukt?
- Här där vi står.
- Jaha, men var har du russin någonstans?
- Alldeles till höger om dig.
- Det var allt.
- Ok, varsågod.
- För vaddå?
- Va?
- Vad menar du med "Varsågod"?
- Varsågod för hjälpen...
- Äsch, jag skulle ändå ha hittat det själv till slut.



En äldre dam kom fram till bokhandelskassan och ville köpa fem presentkort á 100:- styck och en bok, till saken hör att hon ville betala presentkorten för sig och boken för sig.

Det tog en stund att skriva ut presentkorten och fixa med bokföring och annat, så det hade hunnit bli en liten kö under tiden jag fixat allt och damen betalat dem. När tanten fått presentkorten i handen tog hon upp boken, som kostade 299:-, och betalade den med tre av de nyss utfärdade presentkorten.

Exakt hur tänker man då?



Jag jobbar i en ICA-butik i Stockholm, och en dag när jag satt i kassan blev jag åhörare till vad jag bara kan kalla det ultimata beviset för att även män kan tala om känslor. Två män som uppenbarligen känner varandra sedan tidigare, men inte har träffats på ett tag, möts i min kö:


- Man med grön jacka: Men tjena! Det var inte igår! Hur är läget?
- Man med brun keps: Tjena! Njae, det är väl inte så bra faktiskt. Har varit hos doktorn nyss, och de tror att jag kanske har lungcancer...
- Man med grön jacka: Tråkigt hörru, men du, det brukar lösa sig. Förresten har jag köpt en ny båt!



Vi hade extrapris på hel hushållsost en vecka och på skylten stod "Hel ost ca 2,2kg". Jag står vid ostdisken och fyller på när en dam säger till mig: "Jag köpte den lilla biten på 1 kg igår men fick betala fullt pris för den". Jag svarade att det var helt riktigt och att det bara var den stora hela osten som var till extrapris.

Det tyckte hon var konstigt och än mer konstigt att de låg bredvid varandra. Jag sade att det står på skylten att det bara var den hela osten som var billig, när kvinnan snäser av mig och säger:

"Men, man ska väl inte behöva läsa hela skylten!"



Jobbar på en Ica Maxibutik och har precis tagit betalt av en mamma och hennes kanske 3-årige son när när den lille killen plötsligt utbrister:


- Men var har ni sängarna nånstans?
- Eh vilka sängar? säger jag lite förvånad (vi har ju en massa prylar men sängar är ju inte riktigt vår grej)
- Ja, men sängarna ni sover i på nätterna, för du bor väl här?


Jag ser att det börjar bli lite kö så jag skyndar till kassan för att öppna.
Jag sätter mig ner, tar bort "nästa kassa, tack"-skylten och ropar högt:

- Jag är ledig!


En kille i typ 30-årsåldern ropar tillbaka till mig:

- Jag med!



Vår entrédörr hade blivit lite vandaliserad under natten, så glaset såg ut som ett gigantiskt spindelnät. En grupp dagisbarn stod och stirrade förstummade på det mystiska mönstret. En av barnen frågade:

- Vad har hänt med eran dörr?
- Jag vet inte riktigt, vad tror ni har hänt?

(ögonen på barnen lös upp och alla flyttade sig lite närmare varandra för att bilda en tät mur av konspirationsteorier)


- Kanske nån har kastat en stor sten rakt på dörren...
- Ja, eller jättemånga små stenar, fyllde en annan i.
- Jag tror att någon har skärt den med kniv, och gnagde där...
- Eller en som hade en stor yxa med en champinjon på...
- Eller en jättestor hammare som har spikat där, så det kom blod...



En äldre dam plockar upp sina varor inklusive en grapefrukt på bandet:

- Är den har grapefrukten fin? Den förra jag köpte var torr som en gammal tant.



Den listige mannen (som bland vissa i personalen går under namnet Frankenstein av någon anledning) med systemet köper M Magazine och boken Martina-koden. Jag säger:


- Nu har du att läsa för ett bra tag framöver!
- Ja, i alla fall titta på bilder. Jag brukar roa mig med att se på olika bilder genom ett förstoringsglas, och sedan röra det upp och ned och fram och tillbaka. Då känns det nästan som att man är där. På plats.


godis och film!


De här har gjort min kväll! :) Jag och Samuel har bara haft mysigt och kollat på film, vi såg Bedtime stories. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga om filmen. Den var inte så jätte bra, jag kommer nog inte att se den någon fler gång. men den hade några roliga partier! så vi fick skratta lite! :)
nu ska jag kika runt på lite bloggar, tjing

Ps. jag och Samuel som inte dricker dricka alltför ofta har snart druckit upp två styckern 1,5 liters drickor! :/


Smycken

Jag har hittat mina favorit halsband från http://www.cocoo.se/. Jag älskar halsband, även fast jag inte använder de alltför ofta! men jag har en liten smaling och de skadar aldrig med några fler! :) Jag tycker dom här halsbanden var jätte söta! :)
195:-

195:-

245:-

295:-

mys till 100!

Hemmakväll med mys! Igår vart det utgång och de var roligt, de kunde fått varit lite mer folk, men vi partade på ändå! :) Jag skulle egentligen åka till Östersund idag och hjälpa syrran att flytta, men de var ganska segt imorse, så jag stannade hemma! Jag har ju lov snart, så man kanske tar en tripp ner då! :) Dagen-efter-morgorna är inte roliga, jag hade aldrig klarat av en bussresa sen bil i timmar! :/
Jag och Samuels sov iallafall ut idag, tills hans syster kom och lämnade hundarna, vi har alltså varit hudvakt idag. Det var nog ganska bra, så vi var tvungna att gå ut och gå och få frisk luft! :)

Måste också barätta att Samuels syster födde en liten Sigfrid inatt! :) Stort grattis! 10 veckor kvar tills hans andra syster blir mamma!

fredag

fredag idag, kom nyss hem från stan. Var och kollade på något att ha på sig till ikväll, men kom hem tomhänt! Det är planerat utgång ikväll, är egentligen inte så sugen och pengar är de inte så gott om just nu. men jag får väl ställa upp för laget! Jag vet inte vilka de blir än, men några hoppas jag på iallafall :) ska hoppa in i duschen nu och sen handla lite mat till ikväll, tjing


Borta bra, men hemma bäst?

Hallå! nu är vi hemma! :) Har inte varit hemma på nästan en veckan, så de var ett tag sen jag skrev. men nu ska jag försöka skriva mer! :) Jag tror att det blir en tidig kväll ikväll, men jag måste springa på affärn nu och handla lite.


kortkort

Åh, har inte tagit mig in på bloggen på några dagar, sidan har krånglat. men äntligen kom jag in, men de går segt. Och nu har jag gkömt allt jag ska ha skrivigt om, så de blir ett kort inlägg!
Hade bara tänkt berätta att jag och Samuel åker till Nordmaling nu och imorgon åker vi till Lycksele. så jag kommer hem på lördag eller söndag, skriver då. tjingeling! :)

Bra att veta?

För er som inte visste, här kommer lite onödigt vetande...

* Krockodiler växer sig inte större än poolen de lever i.
* Människor och delfiner är de enda arter som har sex för nöjes skull.
* Inget papper kan vikas på mitten mer är sju gånger.
* Månader som börjar med en söndag har alltid en fredag den 13:e.
* Om dina ögon befinner sig 180 cm ovanför havsytan ligger horisonten knappt en min bort.
* Det är omöjligt att nysa med ögonen öppna.


tv-nörd

Godkväll!
Samuel är och tränar och jag sitter här hemma och väntar på Top model. Finalen är imorgon och jag vet inte vem jag ska heja på! Jag har egentligen ingen favorit av dom som är kvar. men måste jag välja hoppas jag att antingen Analeigh eller Samantha vinner. Jag gillar inte Mckay och jag tycker redan att hon är bra, så hon kommer förmodligen endå gå långt! jaja, ska göra mig en smoothie nu och kolla på tv. tjing


fint väder!

Åh, jag blir så glad när de är så fint väder ute! De är 6 grader ute, så de är inget att klaga på, sen skiner solen som aldrig förr! :) är de bara jag som blir på topp när solen skiner?
Ska snart packa ihop väskan och gå till bussen. idag är de så härligt väder, så jag skulle helst vilja gå till skolan, men de hinner jag inte. så jag får gå efter skolan! :)
Nu har jag fått hem mitt paket från HM. Jag hade beställt en cardigan och ett par espadrillos. Tröjan vart jätte bra, så den spar jag, men skorna vart för trånga, så jag ska beställa en storlek större. och då blir de nog inte bara ett par utan två eller tre :) Jag är så shoppingsugen idag, så jag ska kolla hur mycket pengar jag har på kontot, så kanske jag knallar ner på stan efter skolan och kolla om jag hittar nå roligt. Jag skulle behöva ett par nya jeans, sen vill jag ha några nya partylinnen!
Ska gå och göra mig i ordnign nu. Jag får skriva och lägga upp bilder från Samuels kalas senare! :) tjing


Utmanad!

Här är reglerna:
- gå in i mappen mina bilder
- gå till den sjätte mappen och välj därefter den sjätte bilden i den mappen
- visa bilden på bloggen och skriv något om den
- invitera sex stycken till att vara med på utmaningen
- länka till dem, och låt dem veta att de är utmanade


Det vart en bild på mig och Samuel när vi firade våran 3 årsdag på plaza här i Umeå. Helt underbar kväll med middag och mys på hotellet! :)

Jag utmanar:
- Tess
- Karro
- Cristel
- Josefine
- Emma
- Lisa

maat

Godmorgon! ska ta och göra mig nå mat nu. Tänkte bara länka till en bra blogg http://restaurangostra.blogg.se/index.html. Det är Östras hotell och restaurang blogg, där våra lärare skriver om våra lektioner och lägger ut massor med bilder! :) riktigt roligt att kolla!

PS! Måste också gratta Paulina som tog körkortet idag! GRATTIS! :)

t-shirt från only


Jag har sett många som lagt upp dom här t-shirtsen från Only, där dom kostar 179,95. Dom finns i dessa tryck och går att få i färgerna grått, vitt och svart. Jag tycker att dom är hur söta som helst och skulle gärna ha ett par. :)

:)


Jag kan inte annat än att få tårar i ögonen! inte för att det är sorgligt, utan för att man blir så glad för dessa människors skull! :) Själv skulle jag nog bli galen om jag skulle var borta från min pappa eller mamma i flera månader!
jaja, ska kolla på Sveriges värsta bilförare :)

kvällsfika


Smoothie, banan och efterlyst! :) ska nog snart gå och sova, så jag orkar upp imorgon. Helg blir de iallafall imorgon, men vi har inte planerat något än. De blir nog kanske vännäs en sväng och hälsa på familjen. tjing
ps. tråkigt att Elina åkte ur Top model, hon var så fin och min favorit! :)

kortspel


· Vem av mina vänner tycker jag är snyggast?

· Vilken är min favoritbok?

· Har jag någonsin smugglat något genom tullen?

· Vilken superhjältekraft skulle jag helst vilja ha?

· Vad är det underligaste klädesplagget jag äger?

· Hur många sexpartners har jag haft?


Är de bara jag som älskar att spela spel med roliga och kanske lite pinsama frågor?! Jag har så dålig fantasi så jag tycker sånt här är super bra! man ska inte bara ska svara på frågorna, utan man ska skriva ner dom och se om vännerna kan gissa rätt! :) Spelet heter Bibeln och finns att köpa för 99:- på http://www.bluebox.se/

myspys

Nu ekar de i lägenheten. Samuel har åkt till Nordmaling, så jag blir ensam ikväll(och imorgon). men jag har Dartanjang, så vi ska ha de mysigt ikväll! :)
Gick på stan idag för att försöka hitta några fina blommor till min vas som står tom just nu, men jag hittade inga jag ville ha. Däremot hittade jag lite saker till Samuel, vet bara inte om jag ska ge de till han på hans födelsedag eller på alla-hjärtansdag! :) vi får se vad som händer och sker. Ska kolla på top model nu! tjing


läxa med tjejorna!

Godmorgon! Fikar nu och ska ta bussen ner på stan om 45 minuter. tänkte ta en liten promenad från stan till skolan idag, de kändes som ett ganska skönt väder ute :)
Få se vad som händer efter vi har gjort läxan om de kansek blir stan. Funderar på att köpa något mer till Samuel och sen kanske något åt mig själv! jag har inte köpt något åt mig själv på länge och jag vill ha något nytt, så kanske! :) ska gå och göra något av håret :/ tjing

what?

Samuel är på väg hem och jag kollar på Tila tequila! de verkar gå i repris om och om igen, men de är ganska underhållande att kolla på! :)
På mtv går de alltid massa reklamer, där man kan ladda hem olika saker till mobilen. jag har sett att man kan ladda ner videos med nakna tjejer, okej! men videos med nakna mangas! :O Vad är de? vem vill kolla på tecknade nakna tjejer? Jag tycker att de är äckligt!

sommar och stugan!

Jag vill ha sommar nu! sol, bad och stugan! :) Här är några bilder från när vi var i stugan i sommras.
 
Mamma Samuel och Fredrik.

 Fredrik och Paulina!

 Paulina och jag på väg till Åsele marknaden! :)

 Fiske för mig och Tina! :) snyggare outfit får man leta efter!

 Sjön.

tisdagkväll

Samuel ska snart och träna och jag sitter här och väntar på att Top model ska börja. Det blir en lugn kväll med tv och mys med Dartanjang, ev. lite godis! :)
imorgon är jag ledig från skolan, men jag ska dit och käka lunch och göra läxa med Tess Karro och Sandra! :) veckan har gått fort och kommer nog att fortsätta så, vi hade en lektion idag och har en till på torsdag, de är min skolveckan! Visst är de skönt att vara ledig, men de blir långtråkigt att sitta hemma och göra ingenting!

lugn dag!

Godmorgon! sitter här och har nyss duschat och fikat. Jag ska snart ta och sminka mig innan jag ska gå till bussen! Har en lektion idag, svenska. efter de ska jag gå på stan och se vad jag hittar åt Samuel. Jag tycker alltid att jag ger han samma saker, så jag ska gå på Popshop och kolla efter något kul! Hittar jag ingenting där får jag ta och beställa något från internet och hoppas att det kommer fram innan helgen! :) ska kila nu, tjing

Aplotten!


Oja, jag ligger på fjärde plats på aplotten(på http://www.apberget.se/)! :) hoppas turen håller i sig så att jag vinner något! :)
Försra pris är skor från Simple shoes och andra pris är T-shirt från BeastWear.


tåårta!

Jag vet inte vad jag ska göra för tårta tills på söndag. Om jag ska göra en vanlig gräddtårta eller om jag ska lägga ner lite själ på en annan tårta. Samuel är väl uppväxt på gräddtårta, så de skulle kanske vara roligt med en annan i år! ;) jag har hittat ett recept på en tårta med chokladbotten och så en massa frukt på toppen + en liten sås. Den ser och låter jätte god, de kanske blir den! :)


vill ha!

Jag är inne på olika present sidor och letar efter en bra present till Samuel som fyller år på söndag! :) eftersom att han inte önskar sig något speciellt, tänkte jag försöka hitta något roligt till han. På http://www.bluebox.se/ finns de hur mycket som helst att välja mellan, men jag har hittar bara en massa saker som jag vill ha! :) dock är de ganska dyrt, men nån gång måste man ju unna sig något! :)

Laptopbricka, natur 465:-

Väggdekor blommor 485:-

Josephine lampa, oliv 995:-

Väggklocka - Little Big Time, svart 225:-

att göra

Godmorgon alla! Idag måste jag:
¤ Ringa moster.
¤ Handla mat till veckan.
¤ Hitta en artist/grupp att prata om på svenskan! de vart nightwish!
¤ Fundera ut något att köpa till Saumel på hans födelsedag! :)
¤ Hitta ett gott recept på någon tårta/kaka tills på söndag! :)

otskrokar är min favorit!

åh, sista dagen då de är helg, alltså sista dagen godis/fett! Därför har jag och Samuel bunkrat upp med cola, chips och ostkrokar! :) såg föresten att dom har en ny ostkrokssmak, chili cheez! muums! :) ska se film nu, tjing

söndag

Godmorgon! imorse var jag uppe med tuppen kan man säga, tidigt för att de ska vara helg iallafall! :) Jag har hunnit vika tvätt och tvätta min haldsduk, mössa och vantar.
Vi var i Lycksele igår och hälsade på Samuels syster. Vi var ute i skogen och grillade korv och åt kaka och hade de mysigt. :)
Idag blir de nog inte att göra så mycket, ska gå på Coop och handla mat till veckan, sen får vi se! :) tjing



RSS 2.0