högskoleprov

nu har jag pluggat hela veckan inför högskoleprovet! imorgon hoppas jag såklart på de bästa, de är bara att göra så gott man kan! :) paulina har varit här och hjälpt mig lite, så jag förhoppningsvis har lite koll på matten! :) nu ska jag sova, så jag är pigg till imorgon! :)

stryk skulle dom ha!

efter jobbet idag, gick jag och la mig för att vila. jag vaknar av att några ungar skriker utanför fönstret. när jag vaknat till hör jag att dom 'skäller' som en hund och antar att katterna sitter utanför dörren och vill komma in. när jag kollar ut genom fönstret och ser att en av killarna kastar något mot katterna och säger ''jag träffa!'', brann jag av! jag sprang till altanen men när jag öppnade hade dom sprungit iväg! jag blir så förbannad!


Förra veckan började testerna till polisskolan, jag var och gjorde svenskaprov, men misslyckades! några fel gjorde att jag får testa igen till våren! lite arg måste man ju bli, men det är sånt som händer. nu blir det att läsa böcker, lösa korsord, kolla gamla prov osv!

Ihelgen har jag varit barnvakt åt Emma & Anna, medans Samuel  hjälpte Linda med hennes bil. vi har också hunnit med att hälsa på i Lycksele! :) igår hade vi myskväll, med film och godis! :)

trevlig helg!

Helgen har varit händelserik och därför har jag inte haft tid och orka att skriva här! helgen började med middag på allstar med Samuel, Paulina, Fredrik, Pernilla, Robin, Thomas, Camilla, Malin, Peter & Isac. sen gick vi över till Megazone och körde fortet! :) jag hade iallafall riktigt roligt, trots att jag, Paulina & Pernilla kom sist av alla lag! :) nu är jag taggad på att åka upp till skellefteå och leka lite på Boda borg! klockan tolv då vi var klara, åkte vi till Isac och kollade på hans lägenhet och snackade.
på lördag vart de städning på dagen, middag hos mamma och spel hos farbror på kvällen! :)
söndagen vart en lugn dag, som de ska vara! :) jag plockade fram vinterkläder, packade ner sommarkläderna och så bar vi ner utemöblerna till förrådet. jag gjorde även en ommöblering i min garderob, så nu är allt i ordning! på kvällen vart det film och godis med Samuel och Paulina :)

Nu är det en ny vecka och jag ligger en dag efter. i måndags hade vi föreläsnig hela dagen och idag har jag jobbat på klockaren. imorgon blir allt som vanligt igen, men då ska jag vara ledig på torsdag! snart är det helg igen! :)

tjejkväll!

Vi hade tjejkväll i lördags, de är alltid lika trevligt att träffa tjejerna! :) kvällen i ord; fix med smink & hår, pizza, god alkohol, musik, fotorafering, trasig kamera, utgång, shots, dans & övernattning hos syster! en mycket bra kväll helt enkelt! :)
bilder

Tog lite bilder påväg till lycksele förra helgen! :)


music!

jag har länge tänkt att jag här på bloggen ska skriva upp musiken jag lyssnar på. tänker att det skulle vara roligt att kolla tillbaka på och att dela med mig av all bra musik! :) så här är musiken jag lyssnar på nu och lite från tidigare, som fortfarande är bra! :)

Nero - Promises
Skrillex - First of the year
Rihanna - We found love
Lil wayne & Bruno mars - Mirror
Adele - Someone like you
Tove Styrke - Call my name
Florence + the machine - Shake it out
Gym class hereos - Stereo heart - fortfarande bra!
Rihanna & lonely island - Shy ronnie (man bör kolla videon!)

nu väntar jag bara på att klockan ska slå åtta, så jag kan sätta mig med lite godis och kolla på idol! jag måste också packa ikväll, imorgon åker jag in till stan och ska kalasa med tjejerna och sova över hos syster! :)

helg helg

vart nybyrundan idag, faktiskt en ganska bra väg att jogga! ingen trafik, upplyst och inte många uppförsbackar! :) de får nog bli den framöver, men jag ska köpa mig en reflexväst! det känns lite pensionärsvarning, men jag kanske hittar någon snygg! :)

imorgon är det fredag och sista arbetsdagen innan helg. tacos och idol väntar imorgon, en väldigt lugn kväll hoppas jag på! :) på lördag blir det förhoppningsvis ett högre tempo. stan på dagen för att kanske shoppa lite, jag måste ha ett par nya joggingskor. träffa syrran och gå på loppis! på kvällen blir det partey hos Jennie och de kan inte bli annat än bra! :) woop woop

vila

löpning i måndags, gymmet igår, vilodag idag! imorgon blir det nog löpning. jag måste bara hitta en bra väg att springa! storvägen är den bästa, men där är det alltid mycket bilar och skogen är lerig! ja, vi får helt enkelt se imorgon vad jag bestämmer mig för!

nu blir de en dusch, sen kanske sängen! :)


RSS 2.0