mitt huvud!

Ensam hemmakväll med Idol och godis! :) Samuel är hos Thomas och jag kände att de kunde vara skönt att vara ensam någon gång. det har varit så mycke på sista tiden och jag har haft konstant huvudvärk i en vecka nu. jag brukar aldrig ha huvudvärk, men nu har det verkligen gjort ont i hela huvudet. så en lugn kväll här hemma passar bra! :)

Imorgon blir de upp i tid, för att åka till umeå. jag har tänkt mig en heldag på stan och shopping. Det var tänkt att syrran skulle följa med, men hon ligger i magsjuka. så det blir att spring omkring själv, men lika glad är jag för de :)
Jag får se om de blir någon klippning imorgon. det var tänkt att syrran skulle klippa lugg på mig imorgon, men om hon mår som hon gör idag, blir de nog någon annan gång :)

tomtar

Det är snart en månad kvar till första advent och jag kan knappt vänta. jag vill så gärna sätta på en julskiva och börja pynta här hemma, byta gardiner och plocka fram tomtar. de blir så mysigt med ljus och julstämmning! :) Vi får se om de blir någon julgran här hemma. vi har aldrig haft någon, men de känns lite som ett måste :)


historia

Har pratat med Tannbergsskolan idag! de verkar som att jag ska börja plugga om två veckor :) eftersom de bara är ett ämne blir de på distans, så de känns bra. visst hade de varit kul att få sätta sig i skolbänken igen, de saknar jag faktiskt! men samtidigt kan jag jobba heltid och slipper ta lån, så man får se de från den sidan! :)

i am not a robot

It’s okay to say you’ve got a weak spot
You don’t always have to be on top
Better to be hated than love, love, loved for what you’re not


höst vinter vår sommar
 
jag tyckte det var dags med lite bilder. och bilder från alla årstider har jag gott om :)

förråd

Nu har vi bott i lägenheten i fyra månader och vi har fortfarande inte riktigt fått i ordning allt. men nu har vi äntligen fått oss ett förråd, så nu försvinner alla kartonger från klädkammaren! :) det är lite lustigt för när jag ringde lybo för att fråga om förråd, sa dom att man bara kunde hyra och nu några månader senare säger dom att vi har ett förråd nere i källaren. så vi har haft fullt i klädkammaren för att vi inte ville betala för ett förråd. men nu har vi burit ner de flesta kartongerna, så de är väldigt mycket plats i klädkammaren! :) vi får se vad vi ska göra med rummet. de skulle vara roligt med en walk in closet, men vi har tillräckligt med garderober, så jag tror att de blir en lite skrubb med handdukar och lakan. nu ska jag fortsätta! :) tjing

Vila i frid!

Var och tände ett ljus ikväll med Samuel & Linda!

datorn tillbaka!

Det är så svårt att komma på vad man ska skriva när man inte gjort de på länge. men nu har jag fått tillbaka min dator som varit på lagning i någon vecka. jag är inte riktigt vän med expert. jag tog en försäkring för att dom skulle laga min dator om den gick sönder och när den gör de säger dom att de inte är något fel på den och jag ska betala 1000 kronor. dom prutade ner priset till 800, men nöjd är jag inte!

Jag kan säga att jag har haft en jätte bra helg! Samuel jobbade hela fredagkväll, men jag Cristel och Isac for och käkade plankstek och kollade på idol :)
på lördag vart de en snabb sväng på stan och sen fika hos samuels systrar! :) på kvällen vart de middag hos Cristel och Isac, sen utgång!RSS 2.0