fredag

Vi har just fått i oss våran hemmagjorda pizza. Samuel ville göra en dubbeldeg, så att vi fick fluffiga kanter och dom vart stora! :) en mycket god pizza, förutom att köttet vi tagit fram från frysen inte luktade ok, så de vart en utan kött! kvällen kommer nog bjuda på lugn, man måste få pusta ut efter en vecka med skola och hinna känna efter att de äntligen är helg! :) jag har köpt ostbollar och choklad, så jag kommer nog få en himla fin kväll :)
 
Vi hade grupparbete på skolan idag och jag tror att de gick ganska bra. de var mycket att läsa eftersom vi nu håller på att koda intervjuer, men de tog sig och jag tror att vi blir klar på måndag! :) vi var 5 stycken i min gruppen från början, men nu är de bara jag och Elin kvar! men lika glad är vi för de! :)
 

crazy thursdag!

Vilken härlig dag de har varit idag, förutom den lilla incident som inträffade innan lunch. vi har varit lediga idag så jag har suttit hemma hela dagen och pluggat. vi har ju tenta nästa lördag, så de gäller att ligga i den sista veckan! :) jag har också hunnit med att tvätta - jag insåg att jag var lat förra julen och packade ner alla gardiner och dukar smutsiga. så de var ju bara att börja tvätta, nu hänger dom på stolen och väntar på att få bli strukna som jag tänkte hinna med ikväll! :)
 
Och så till incidenten i förmiddags: de hela började med att jag skulle snabb-diska innan jag började med lunchen och de ångrar jag starkt så här i efterhand! jag skulle diska en kniv som skulle vara den vassaste i huset och såklart slinter jag och får ett halv centimeters djupt sår i fingertoppen! allt gick bra till en början, men jag la mig på soffan för att lugna mig lite. men efter ett tag fick jag världens illamående och jag trodde att jag skulle behöva spy men tack och lov räckte de med att lägga sig på soffan och vila ett tag! de var gott med mat iallafall! :)
jag kan tillägga att när jag insåg att jag skurit mig tog jag en stor bit papper och hoppades på de bästa! att de var ett halv centimeters sår fick Samuel kolla då han kom hem! :) 

lunch med Cristel!

Idag har jag och Cristel varit och ätit lunch på Vezzo! :) jag har aldrig varit där tidigare, men jag kommer definitivt gå dit igen! Cristel åt en carbonara som hon var väldigt nöjd med och jag tog en cesarsallad som var jättegod! nygrillad kyckling, vindelrökt sidfläsk och massa gotta! :) efter en god lunch och massa prat gick vi en sväng på stan och jag shoppade julkulor! jag funderar på att börja julpynta ikväll, men får se! :)

i´m good! :)

Yeeeees! G på sista tentan innebär att Kriminologi 1 är avklarat! :) de känns skönt att ha klarat av min första kurs på universitetet och hoppas att den andra påbörjade slutar likadant! den känns dock lite svår för min del, den innehåller matte och de hade jag inte räknat med. vi läser nu om metod, analys, kvantitativ metod osv. och de känns sådär. vi hade förväntat oss något annat när man läser en kurs som heter Kriminologi 2, men ack så fel man kan ha! de är bara att bita i de sura äpplet och köra järnet! :)
 
Förkyld har jag också gått och blivit! de började med ont i halsen då jag svalde i förrgår, sen kom snoret och så hostan. så jag nyser en gång i timmen, snorar och hostar! men vad gör man? :) jag hoppade över träningen idag och förljde med mamma på bio. hon ville se den Breaking dawn part 2 och jag är inte bangen, såklart följde jag med! :) kan nog säga att den var lite bättre idag än förra onsdagen, men part 1 är fortfarande den bästa! :) nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas jag orkar mig upp imorgon! :)

middag & Twilight med Paulina!

I onsdags hade jag och Paulina våran dag! :) vi brukar försöka fara ut och äta middag en gång i månaden. dock har de blivit mindre, när vi båda studerar och inte har så mycket tid över. men när vi köpte biljetterna till sista Twilight filmen bestämde vi att vi skulle ut och äta middag innan och ta igen alla missade gånger! :) vi bokade bord på Kungsgatan 133, som tidigare hette pasta, så de var de vi var inne på! :) vi lyxade till med förrätt så vi beställde in två olika lantbröd, en med vitlök och en med parmesan och till de fick man creme fraiche och någon god olja. till varmrätt tog vi båda två pasta med oxfilé och de var de godaste jag ätit! oxfilén smälte i munnen, såsen var gräddig och lite stark och så hade dom någon philadelfia med ost i som var gudomlig! de kändes också helt okej att betala 250 kronor för förrätt, varmrätt och ett glas vin! :) allt var så himla gott och vi var helnöjda - jag kommer garanterat att gå dit igen! :) och så avslutade vi kvällen med att de Breaking dawn part 2. och ja, de känns förjävligt och sorgligt att de är över nu, men jag kommer kunna se dom om och om igen! :) vart dock lite besviken på tvåan, så part 1 kommer vara den bästa av de fem filmerna! :)

senaste veckan!

jaha, då vare ett tag sedan igen! :) jag har varit ledig hela veckan, men har inte haft någon lust att skriva, så nu tar jag an snabb genomgång av vad som hänt sen sist! :)
Förra fredagen skrev jag min första omtenta och de känns väl inte sådär jättebra! två väldigt konstiga frågor och 3 helt okej frågor, men jag hoppas iallafall på ett godkänt den här gången! :) efter de gick jag Samuel & Emelie ut och käkade middag innan jag och Emelie åkte vidare för att se på hockey! Emelie den lyckosten vann biljetter till Björklöven - Vännäs, så hon bjöd med mig! alltid trevligt att umgås med den tjejen! :)
 
På lördagen samlades jag, Elin & Elin hemma hos Emelie för att plugga på tentan som vi hade i måndags! jag gjorde inte mycket annat än att plugga den lördagen och söndagen! :)
Och på måndagen då hade vi tenta och när jag väl satt där inne och skrev kändes de helt okej. jag kunde inte riktigt utveckla allt jag önskat, men de kändes som att de räckte. men så försvann den glädjen så fort vi träffades efteråt och pratade igenom svaren! vi får helt enkelt vänta några dagar till och se hur de gick! :)
Tentan i måndags var de sista för denna kurs, så de har varit skönt att inte behöva läsa, trots att jag har kännt mig lite stressad av att ligga i soffan! :)
 
I onsdags hade vi middag med klassen och de var jättetrevligt! :) vi var 10 stycken hemma hos Emelie och så hade vi knytkalas. de var länge sedan jag vart så mätt och allt var så sjuk gott! de bjöds på västerbottenpaj, kräftstjärtsallad, tomatsoppa, lasagne, pizzabullar, pastasallader, halloumi, mmummma! :) efter middagen drog vi hem till Johan där vi hade förfest, sen gick vi vidare till Olearys där vi drack öl och shots! klockan 2 bjöd Linda hem oss på efterfest och där bjöd de på vin och "vem är snyggast-leken", haha! :) klockan 6 tog jag mig i säng och efter 3.5 timmes sömn, väcker Samuel mig och tycker de är dags att stiga upp! resten av dagen spenderade jag i sängen med mina serier! :)
 
Nu i fredags började vi våran nya kurs och varför inte börja kursen med ett seminarium? woho! :) så nu är den äntligen igång och jag tror vi kommer ha riktigt roligt, vi har en kanonbra grupp! :) fredagkväll bjöd på träning och Jeff Dunham, innan både jag och Samuel däckade i sängen! :) nu börjar hockey!

tenta imorgon!

Sitter här och försöker plugga de sista innan omtentan imorgon! fick ju ½ poäng ifrån godkänt sist, så imorgon ska jag ge järnet! Emelie sa till mig att de jag inte kan nu, kommer jag inte kunna imorgon så hon tyckte jag skulle vila hjärnan ikväll! och jag tycker att hon har rätt. alla svar sitter ju i huvudet och jag kan lite om allt, de svåra är att skriva ner de på papperet! :) så jag tror jag ska sätta mig i soffan och kolla på tv för första gången på länge(på en vardag iallafall)! jag bjuder på en fin bild som Basman har tagit och photoshopat. tre snygga tjejer helt enkelt! en lite ilsken, en konsentrerad med frukt i munnen och en som kollar väldigt konstigt på sin frukt! haha! :)


RSS 2.0