Vilken trevlig helg! :)

Förrförra fredagen var det min och Samuels tur att bjuda våra vänner på middag. Vi valde att grilla eftersom det var fredag och fint väder :) Varmrätten bestod av fläskytterfilé och hasselbackspotatis och till efterätt serverade jag chokladfondant med fruktsallad. Jag gjorde för första gången i mitt liv fondant och jag var lite osäker på hur det skulle gå. men den vart riktigt god så den kommer nog att serveras fler gånger här hemma! :)
 
 
På lördagen var det dags för hockey, pizza och öl! vi dukade upp i vardagsrummet så vi alla kunde se! :)

träning.

Nu har jag äntligen kommit igång med träningen på riktigt. Jag försöker göra något varje dag - promenad, joggingtur eller gym. Jag har också förbättrat min tid då jag är ute och joggar så det gör mig bara mer motiverad.  Och från och med imorgon kommer jag att cykla till och från jobbet :)
Tanken var att jag slulle ta en vilodag idag eftersom Camilla varit på besök, men med Samuel i huset är det inte det lättaste.. halv tio åkte träningskläderna på och vi tog en liten tur - nu känns det himla bra! :) over and out.

SM guld!

 Man blir som en stolt mamma - glad och tårögd! :)

Påsken är alltid lika uppskattad!

Åh, ännu en riktigt bra påskhelg! Vi hade alla ledigt fredag till måndag och som alla andra påskar åkte vi upp till stugan för att fira! :) Dagarna har sett ganaka likadan ut - ut på någon av sjöarna, pimpla, grilla korv, sola, äta gofika, köra skoter, spela spel och umgås med nära och kära! Det har varit familjen med respektive och moster Barbro, Kudde, morbror Rolle, åtta hundar och sex katter :) Som vi säger varje gång vi är uppe i stugan, skulle jag kunna stanna där hur länge som helst. Det måste vara det bästa stället på jorden! :)
Vi har också hunnit med att fira syster som fyllde år och åka på en oförglömlig skoterutflykt! :) haha! Vi ungdomar skulle ta oss en tur upp på Björklia och tillbaka, det hela slutade med att vi hamnade långt, långt bort och åt helt fel håll. men efter någon timma var vi hemma igen och avslutade då våran härliga påskhelg i stugan! :) 


RSS 2.0