tråkigt!

vad gör man nu då? det finns inget att göra, sen har jag så ont i magen och halsen så jag orkar inte göra något! :/ Jag skulle vilja gå på konsum och köpa godis för 2,90 hg, men jag orkar inte de heller! men, det blir iallafall DH, det positiva ikväll! :)
Och imorgon ska jag till stan med syrran och shoppa, det ska bli skönt. det är så mycket som jag vill köpa just nu! ska kila ett tag nu, skriver sen!

tisdag

Har nu börjat på min nya bok, den börjar lite mystiskt, men jag får hoppas att den blir bra! :) vart lite trött av att läsa så nu har jag tagit mig en paus och fikar en tekaka med leverpastej och ost, sen ett glas juice. :) har också hunnit med att kolla lite gran om folkmordet i Rwanda som jag och Tess har redovisning om imorgon!
Sista skoldagen imorgon innan helg, det känns skönt. långhelg skadar aldrig, men jag ska på inventering på torsdag och tjäna lite pengar! ska gå och hänga tvätten nu, sen läsa lite till sen sova! :) godnatt


ps. bästa låten! :)

Nightwish - The Siren

Lady with a violin playing to the seals
Hearken to the sound of calling

Who tied my hands to the wheel?
The zodiac turns over me
(Come to me)
Somewhere there my fate revealed
I hear but how will I see

I tied myself to the wheel
The winds talk to my sails, not me
(Come to me)
Somewhere there my fate revealed
I hear but how will I see

bokmal

Nu ger jag upp hoppet! jag försöker hitta två klänningar från Oasis, men dom fanns inte på deras hemsida!
Lånade en ny bok idag på skolan, den förra jag läste var så trög så jag lägger undan den ett tag! :) Tess tipsade mig om en bok som heter "Vingklippt ängel", så det blir den nu framöver! skriver mer senare.


Helgen!

Jag och pappa har just ätit en god och lätt middag! Vi kokade ris, stekte choritso korv och vokade grönsaker, sen blandade vi bara ihop allt! super gott :)
Sen hade jag tänkt lägga upp några bilder från ihelgen! :)

Cristel & Isac
Isac och Cristel! :) Och sen en världes snygg bild på oss tjejer, haha! 

Samuel och Isac i största hugg! Och Isac, men fråga mig inte vad han gör!


Kalas!

Har nu ätit en supergod middag med familjen. Det vart limekyckling med pasta och en grönsallad! :) till efterrätt blir det en chokladtårta med choklad och hallon :)

Paket
Här är en bild på de paket jag fick idag av mamma och systrarna! :) & en blid på min sötnos Dartanjang!

¤ En handkräm med lukt av Tangerine & Lemongrass, av Creative
¤ En foundation, från Maxfactor
¤ En ögonbryns penna, från IsaDora
¤ En skuggpenna, från IsaDora
¤ En ögonfransböjare


Tårta, middag & paket!

Sitter hos mamma nu och har just hjälp syrran med tårtan! vi ska nämnligen fira min födelsedag idag, efterosm mamma jobbade hela helgen så har vi inte hunnit. så ikväll blir det god mat, tårta och paket! Har fått ett paket av morfar idag, fick 300 kronor. det blir väl att spara dom till något fint! :)

Jag och Samuel har lite svårt att bestämma vad vi ska göra på valborg! det skulle vara roligt att vara i Lycksele, för där lär det ju vara folk ute. men vi får se, ska höra mig för vad alla ska göra! :) hörs, puss


Fre-Lör

Ja, jag börjar väl med gårdagen. Jag kom hem från skolan och duschade och fixade. sendan kom Isac och Cristel och hämtade mig, och så fortsatte vi till Umeå och Thomas! Vi gjorde en god middag, drack och hade trevligt. Och vid 23 tiden åkte vi till X3m, jag, Samuel, Cristel och Isak. Thomas och Camilla kom på att dom hellre ville stanna hemma och göra något, fråga mig inte vad! :I Vi var där och dansade och täffade massa trevligt folk! :) sen vart det subway för alla utom jag, som helst bara vill gå och lägga mig och sova! Vid 2 tiden insåg jag och Samuel att vi inte kunde ta oss hem för att det inte gick någon buss. Men sån tur var skulle Karro och Tess åka bli hem, så vi tiggde skjus av dom! När vi kom hem vid 3 tiden tog jag mig en tallrik med special k och mjölk, och mjölk måste vara det godaste! :)

Idag har det varit ganska slitet, Samuel och jag vaknade vid 8 tiden. Samuel steg upp men jag tvingade mig själv att sova! :) Efter kl 10 kom han och väckte mig. så när jag skulle pallra mig ner till duschen hade han varit och köpt 10 stycken rosor åt mig! :) som han hade ställt utanför sovrumsdörren med en lapp där det stod massa fina saker! han är för fin min pojke, och därför älskar jag honom så mycket! :)
Sen överraskade han mig i torsdags också, då hade han blonderat sig! :) men han ska ställa upp i en visning, så då var Cristel tvungen att test färga hans hår! :) skriver mer sen, och lägger in bilder från igår när jag kommer hem imorgon! puss


Utgång!

Åh, äntligen fredag! ikväll blir det utgång, x3m! :) känns skönt att jag har fått studiebidraget och lön idag, det sitter ju aldrig fel då man ska ut, det kan ju kosta en slant.
sitter och väntar på att Isac och Cristel ska hämta upp mig, sen drar vi in till stan, till Thomas. får se vart det blir fest, det skulle vara roligt att fara till Åsa som fixat en Hr-fest! det lär blir mycke känt folk där.
men, jag tror jag ska ta mig en macka så jag inte är vrålhungrig! skriver imorgon, puss! :)

Utgång!

Födelsedag!

Jag har haft en underbar födelsedag! :) kom hem från skolan och maten var serverad. Fläskfilé med pasta och en romsås, konstig kombination men gott! sen vart det en marängswisch till efterrätt! :) hela familjen var tyvärr inte med, det var jag, pappa, Ann, Linn och Samuel. Har inte fått alla paket än, fick ett presentkort på Guldfynd av Samuels systrar och Lanza shampoo och conditioner av syrran! resten av paketen får jag på söndag då vi ska fira med mamma! :) Och sen får jag mitt paket av Paulina när hon kommit hem från Barcelona. ÄNTLIGEN 18! :D

Imorgon blir det utgång, förmodligen X3m med massa trevligt folk! :) och nu ska jag sova, lägger säkert in bilder från helgen senare! :) godnatt, puss


Min födelsedag, min 18-årsdag! :)

Har just kommit till skolan, jag klev av på busstationen och tog en promenad till skolan i det soliga vädret! :) börjar inte förns klockan 11, så jag hoppas att Tess kommer snart så vi kan gå och äta! skriver när jag kommer hem.


Två timmar!

Var på strömpilen igår och köpte mina skor, men ser nu att dom inte var lika snygga som i affären. Men det får jag leva med :) var in på HM också och köpte 14 nya sockar(låga) i alla regnbågens färger.

Idag har det blivigt mycke tårta och godsaker! eftersom Karro fyller år idag gjorde vi tårta på skolan och efter skolan for vi hem till henne och fikade. :) middagen blev en halv skagen-macka på subway för mig och Angelica! Sen måste jag tacka tjejerna för en rolig eftermiddag/kväll! :)
Hade tänkt göra mig i ordning nu och sova, för imorgon är det min stora dag! :D skriver ett födelsedags inlägg imorgon när jag kommer hem från skolan! :) godnatt, puss


GRATTIS KARRO OCH JOSEFINE!

Måste gratta min underbara kompis & min 3-meningar som fyller år idag! Grattis Karro på 18-års dagen, utgång på fredag! :) Och grattis Josefine på 17-års dagen, vi får gå ut nästa år! :)

Hinner inte skriva något mer, men jag skriver ivkäll då jag kommer hem från Karro! :) puss

Skoköp imorgon!

åh, vad skönt. Ann(pappas fru, för er som inte vet) ska köra mig till Strömpilen imorgon efter skolan, så jag får köpa mina skor! :) När jag berättade för pappa att jag skulle köpa nya skor gav han mig 200:-. Min pappa är så snälla han!
Hade tänkt göra mig i ordning nu för sängen, har redan duschat så jag ska blåsa håret torrt, ta på mig ansiktskräm och borsta tänderna. :) skriver imorgon då jag kommer hem från skolan, vilket lär bli efter 19 någon gång! puss, och godnatt!

Ps. Samuel är söt när han sover, han har sovit från halv fem idag ;)
Tre dagar kvar!

Intervju med blondinbella

Läste just en intervju med blondinbella, där dom gör narr av henne totalt. Läs själva här: http://stureplan.se/frame.php?main=/ .


Skor

Vilken dag, skulle egentligen på stan idag och köpa mig ett par nya skor, jag är verkligen i behov av det. men jag orkade inte, utan åkte hem istället. Så vi får se om det bli imorgon kanske, jag skulle behöva åka till strömpilen för där är enda stället där dom har DinSko och där finns mina skor! :)

Skor
Enkel och snygg sko från DinSko, 199:-.

LA Ink

Såg alldelens nyss på LA Ink, ortoligt bra program! jag blir väldigt sugen på att tatuera mig. :) men då är ju frågan vad man ska tatuera som man vill ha hela livet. Jag älskar blommor och tycker att lotus blommor är otroligt fina, men vi får se vad som händer! :)

Älskar Kat Von D från LA Ink, hon har så härligt personlighet och hon är sig själv! och hon är så bra på att tatuera. sen klär hon i allt, hon är alltid lika snygg! :)


LA Ink

LA Ink - Kim, Corey, Kat Von D, Hannah & Pixie

En hård dag.

Då var söndagen också snart borta, imorgon är det skola. men vi har bara tre lektioner, så den lär gå snabbt :)
Idag har jag inte gjort så mycket. jag har hjälp Samuels mamma ute på gården, med att klippa buskar och så vidare. det känns bra, att ha varit ute och gjort någon nytta :) ikväll blir det nog bara att slappa, kanske lite massage, vi får se :) Ska gå ner och se om det behövs någon hjälp med maten, skriver mer sen. puss


Två kluringar!?

Soooooooool! :) har ätit en god frukost nu, som bestod av en tallrik med mjölk och Special K och en hemmagjord ostfralla med leverpastej och ost! muums :)
Samuel är ute och hjälper Peter att byta däck på bilen, så vi får se om det blir en promenad i efter det! :) ska nog gå ut ett tag nu, vi hörs.

Jag har två undringar som är lite kluriga, hur säger man: "En taxi flera ... ?" och "Ett lejon flera ... ?"
Det är lite mystiskt, de är samma sak med många bilmärken.

Fyra dagar kvar!


sommar och sol!

Har just ätit mat, de var så gott! grillat med klyftpotatis, grönsallad och beasås. det är så mycket sommar! :) Jag hade tänkt att smälta maten nu, sen får vi se om jag och Samuel tar en till promenad! :)
Tidigare idag var jag och Samuel ute och körde bil för att se oss omkring runt Nordmaling, eftersom vi inte har så stor koll! så vi hittade ett perfect ställa där vi ska bada i sommar. sen är inte havet så långt bort heller, så det kommer nog att bli en kanon sommar! :)
ikväll blir de nog bara en lugn kväll, med tv och mys!  :) hörs, puss

Någon som vet hur man gör då man ska lägga in en video från Youtube.com? :)

bra musik :)

Arash ft. Shaggy - Donya
Duffy - Mercy
Rascal Flatts - What hurts the most

godmorgon allihopa!

har nu duschat och ätit frukost, som bestod av en macka och en mjölk tallrik med Special K. Jag och Samuel funderar på att ta en långpromenad i det soliga vädret. sen ikväll blir de grillning, det är inte första gången i år vi grillar, men de är så himla gott och det påminner bara en om att de snart är sommar! :) ska kila och fixa till mig nu, skriver sen! :) puuuss

 
fem dagar kvar!

Alexander kyckling :)

http://youtube.com/watch?v=5G1LnBI2Nwk&feature=related - Musiken vi lyssnade på när vi gjorde i ordning restaurangen idag! :) haha, bra va Tess & Karro?


man kan aldrig lite på cyklister i umeå!

haha, endel människor är så skrattretande! de kan jag intyga. idag efter skolan då jag, Tess, Karro, Ida och Micke skulle gå ner på stan, kom det en tant (ca. 40-års åldern) och cyklade bakom oss. Då ropar hon någonting i stil med: "Har ni problem med att gå på trottoaren eller?". Okej, vi gick på vägen, men vi tog aldrig upp mer än halva vägen. Då svarar jag: "Ja". Så då pressar hon sig i mellan mig och Tess med cykeln, så att min stora bag(handtagen) fastnar i hennes styre. Sen säger hon till mig: "Många människor har problem med sånna som du!". Och då antar jag att hon menar att jag gick på vägen, än fast jag var en av dom som gick längs in mot trottoaren.

jaja, nog om de. när vi kom ner på stan gick vi till McDonalds och köpte varsin McFlurry, sen satte vi oss på torget och bara kollade på folk! :) de är så mysigt att bara umgås och sitta och snacka ute i det fina vädret! :)

sex dagar kvar!

rubrik

När man ska skriva ett inlägg tycker jag det är svårast att komma på en bra rubrik!
sitter nu och äter ett äpple. har just kommit in, har varit ute och gått med Samuel! det har varit så bra väder idag och det ska bara bli bättre, och de känns skönt! :) var förbi mamma och hämtade skorna som jag ska ha på serveringen imorgon. imorgon har vi buffe för allmänheten, och vi ska servera mat från Ryssland, de ska bli spännande att se vad dom har att erbjuda! :)

sju dagar kvar! ; )

underbart väder!

bra väder idag, äntligen! :) skönt att snön är på väg bort. får se om det blir någon promenad senare!
kom hem från skolan för ett tag sen, har haft kök idag. Lite tråkigt att det var så lite som skulle göras, men det gick bra! :) maten vart god, smakade apelsinlaxen och vegitariska och dom var super goda. :)
ikväll blir de top model, sen får vi se, kanske blir rent hus också. jag är så trött så de blir antingen en tidig kväll, eller en vilostund nu innan maten :)

åtta dagar kvar!

DH

Sitter nu och kollar på dubbelavsnitten av dh, jag tycker att de är så himla bra! :) jag har inte så mycket mer att skriva, men skriver snart igen! godnatt, om jag inte orkar skriva något innan jag ska sova! :) kök hela dagen imorgon, de känns skönt!


Godmorgon, godmorgon!

då var man klar för skolan! jag stiger alltid upp för tidigt, bussen går inte förns tio över. men då har jag ju tid att sitta här och skriva och dricka min varm oboy! :) har en lång dag idag, hoppas det går fort. jaja, ska gå och borta tänderna och göra mig i ordning! :) hörs,

trötter

Ska sova nu, har varit trött sen imorse så nu är de dags! ska bara borsta tänderna och pissa sen gå och lägga mig! :) har en lång dag framför mig imorgon, från 8.20 - 17-20. tror jag iallfall, jag lär mig aldrig mitt schema! :)
skriver imorgon när jag kommer hem imorgon efter skolan! :) godnatt,

promenad!

så skönt! har juste varit ute och gått med Samuel. hade igentligen ingen lust, men Samuel tvingade mig och nu känns de bra! :) hade tänkt gå och ta mig en dusch snart, sen äta en banan och lösa lite korsord i den nya tidningen! :) ses, puss

Leonardo DiCaprio

Vi arbetar med shakespeare på skolan och såg slutet på filmen "Romeo och Julia" idag på svenskan. då insåg jag hur het Leonardo DiCaprio är! :)

Leonardo DiCaprio

Moa Gammel

Igår kväll vidade Canal+ filmen Underbara älskade. Jag måste säga att Moa Gammel som är en av skådespelarna i filmen är otroligt duktig! sen är hon så himla fin! :)

Moa Gammel

Solsken.

vilket bra humör man blir på när man vaknar på morgonen och det är sol ute! de var inte så varmt ute, men det var inte kyligt heller! :)
hade som sagt alkoholhanterings prov idag, de gick väl sådär. men jag har ju bara mig själv att skylla när jag inte läst igenom de förns igår kväll! men jag hoppas på ett g iallafall, de ska nog inte vara några problem. :)
har just startat en tvättmaskin, funderar nu på att ta min korsordstidning och lägga mig i sängen och lösa lite! :) hörs


läggdags!

åh, de ska aldrig funka för mig! men, jag får ta tag i det någon annan gång då jag orkar! ska gå och äta kladdkaka nu och mysa med Samuel! puss


kladdkaka! :)

Har just ätit tacos med Samuel, sen har han varit duktig att baka en kladdkaka. Så ikväll blir de kladdkaka med glass, mummms! :) får se vad det mer bli ikväll, film kanske? puss

http://youtube.com/watch?v=MR5xv3pt7KI  Sara Bareilles - Love Song, så skön låt! :)

snöoväder!

Hallå! har just kommit ut ur duschen, och ska snart sätta mig ner och träna på Alkoholhanterings provet som jag har imorgon! man blir på så dåligt humör när de är så dåligt väder, här hemma snöar det för fullt!
Jag har fotfarande ingen stor koll på hur man ändra och fixar här på bloggen, men jag får ta mig tid sen och försöka fixa till den! :)

Jag tänkte berätta lite om mig för er som inte känner mig. Jag heter Julia och är 17 år, snart 18. Jag bor i Vännäs med min familj och mina två katter! Jag går andra året Hotell- & restaurang programet på Östra gymnasiet.
På fritiden umgås jag mycket med min pojkvän Samuel, min familjen och kompisar. Lyssnar på musik, kollar på tv och sitter på datorn. :) det var lite kort om mig!

lördagkväll!

Hallå! sitter fortfarande och försöker fixa till min sida, men de går inte så bra! ge mig tips på hur jag kan göra!

har just varit ute och gått med Samuel, det var lite kallt men skönt! :) ska gå och göra en fruktsallad nu, sen ska vi se om det är någon bra film på tv ikväll! :)

Nykomling!

Hej och hö! Julia här, nu äntligen har jag tagit mig i kragen och skaffat mig en egen blogg! :) har alltid tänkt på de, men de har aldig blivigt, men nu är jag med! ska gå och äta nu, sen se om jag få någon ordning här!


RSS 2.0