torsdag, första grillningen idag

Tjoho! nu är de äntligen helg. :) den här helgen känns de som om de händer mycket. Imorgon ska vi grilla och dricka öl hemma hos Camilla och Thomas. Det blir väl att inviga deras lägenhet och sommaren :) På lördag blir de vännäs för att jobba lite, eller vi ska inventera och käna ihop en liten slant :) de är alltid skönt med extrapengar. efter vi jobbat åker vi till Lycksele för att hälsa på Samuels syster :) så vi blir i lycksele från lördag till söndag, sen blir de hem till Umeå och praktik på måndag.


Att göra imorgon:
¤ Plantera om blommor
¤ Städa iordning i köket. jag har ingen koll på vart allt är, så jag ska försöka ordna till de.
¤ Gå en långpromenad i solen om vädret tillåter :)
¤ Grilla, grilla grilla! :)

helg

Grattis Julia! :) idag fyller jag 19 år. de känns väl inte så mycket, det händer som inget speciellt. annat är de nästa år! :)
imorgon blir de partaj här hemma. Jag vet inte vilka som kommer än, men några blir de iallafall som ska fira mig och Karro! :)
 
Jag som trodde att jag skulle blir ensam på min föselsedag. Samuel skulle till nordamaling och fixa nå saker, så jag hade ställt in mig på soffan med godis och tv. men när jag kom hem var alla ljus i hela lägenheten tända och i soffan låg Samuel och kollade på hockey. de kanske inte var de romantiskaste, de med hockeyn. men att han stannade hemma för min skull var snällt! :) nu ska jag kolla lite bloggar och sen sova, så jag är uppvilad imorgon! :) tjing

kalasdagar!

Film och godis! jag och Samuel inbillar oss att de är lördag idag, så vi ska äta godis och kolla på film. :)
de är de enda jag har att säga idag är GRATTIS till min underbara vän Karoline som fyller 19 år idag, och min underbara 3-menning Josefine som fyller 18 år! :) Grattis till er båda. hoppas ni kommer ihåg att gratta mig imorgon! :)
Som sagt så fyller jag år imorgon, men de känns ganska meningslöst. de var bättre då man fyllde 18, då hade man något att se fram emot. jaja, ska kolla på film nu, tjing

tisdag

Jag vet att jag är usel på att uppdatera nu för tiden. men jag har ingen orka att sitta på datorn längre. Jag sitter alltid på Samuels dator, för den är alltid på :) men jag ska försöka bättra mig och skriva mer.

Hell´s kitchen börjar ikväll, yey. Jag har längtat länge nog nu. fårgan är bara hur jag ska hålla mig vaken till klockan elva. Jag är som sagt jävligt trött nu när jag praktiserar, och somnar gärna innan klockan nio! :) de är också dh ikväll, så jag ska duscha och göra mig i ordning nu innan tvn börjar.

På praktiken går de bara bra. Jag har än så länge bara jobbat dag, och de är ganska skönt. men på torsdag och fredag blir de kväll. Jag har ju varit med förut så jag vet ju hur allt funkar. Jag fyller ju även år på fredag! :) dock bara 19, så de är väl inget att hurra över egentligen, men de är alltid kul att få presenter, tårta och ha kalas! :)
jaja, ska gå och duscha nu, ska försöka skriva imorgon :) tjing

umeå

Hem ljuva hem! eller? nja, de är ganska tråkigt att vara hemma i Umeå. de är saker överallt, tvättkorgen är full med ovikt tvätt, Samuels papper överallt och sen är alla persienner nere. Dartanjang är i vännäs och de känns som ett tomt råtthål!
De blir nog vännäs senare idag, jag ska försöka städa undan lite först. tjing

Påsk & stugan! :)

Snart är det påsk! imorgon är de skärtorsdag och de är sista arbetsdagen på operan innan påsk. Imorgon åker vi till Vännäs och tar med oss Dartanjang. vi tänkte lämna han hos Samuels mamma, men syrran ringde och ville vara med han ihelgen, så de blir vännäs för han istället! :)
Jag har packat klart till helgen, så nu ska jag väl ta mig nå fika och sen gå och lägga mig! :)


Måste lägga upp den här bilden. Så snygg bild på mig och Karro :) tjingeling

Bästa låten!


Jag måste bara lägga in den här låten. det är enligt mig en av de bästa låtarna just nu! :)
Det är en cover på 50 cent och Justin Timberlake´s låt. Lyssna och njut! :)

PS! Hörde att Monki öppnar en butik här i umeå! :) i like it!

en vanlig tisdag

Snart är de helg och lov! de är ganska lugnt på operan nu, de är inte lika mycket folk som vanligt. Vi har inte alls mycket att göra, men de är ganska skönt! :) på torsdag efter lunch, så åker jag och Samuel till vännäs. De blir att handla och packa allt som ska med till stugan. Vi åker upp på fredag och är där över helgen, de ska bli så skönt att bara vara och grilla, pimpla och mysa! :)

ikväll hade jag tänkt att se på dh, men eftersom de är hockey blir de inget! varför ska hockey visas på femman, de kan dom väl visa på någon soprtkanal, de finns ju miljontals sportkanaler!
jag sk ta mig en dusch nu, sen blir de väl sängen kanske ;/ tjing


Praktik dag 5

änligen fredag! :) I vanligafall bruka jag vara ledig, men inte nu längre. Jag jobbade i köket på operan imorse och ska snart dit idag och jobba kväll. men nu får jag betalt, så då känns de bra! :) Jag hade tänkt åka till vännäs ihelgen och träffa mamma och hälsa tina välkommen hem, men de blir eventuellt jobb imorgon också, så vi får se :)

Om jag inte berättat de redan så har Samuel sagt upp lägenheten. Usch, de känns hemskt! De var nyss en tant och en gubbe här och kollade på lägenheten och dom lät mer än glada över lägenheten! dom hade kollat på massa lägenheter men ingen hade varit super, förutom våran! så för våran del lät de inte bra!
Vi får se om Samuel får något jobb snart så vi kan ta tillbaka lägenheten, annars blir de väl att flytta hem till mamma! ne, men vi ska eventuellt kolla på en lägenhet i Vännäs, men där vill jag ju inte bo. :/

jaja, ska laga mat nu, så jag klarar mig tills jag får äta ikväll! :) tjingeling


RSS 2.0