hemma

Hemme igen, har varit i stugan med ´familjen 1 veckan! de har varit hur skönt som helst! :) hinner inte skriva mer nu, ska till vetrinären med Dartanjang :/ hoppas dom kan göra honom frisk igen! skriver ikväll då jag slutat jobba (jag lovar Sanna!)

stugan!

åker till stugan nu med familjen och kommer vara borta 1 veckan! :) hinner inte skriva så mycke mer, skriver om helgen och så när jag kommer hem! hej då, puss och kram

åsele

Packaning och tvättning, de är min sysselsättning just nu! :) Jag håller på tvätta alla kläder jag äger och har, och sen ska jag packa så jag får med mig allt jag behöver till Åsele ikväll! Börjar jobba klockan 3 och stänger ikväll klockan 9, så då blir de hem och ta en snabb-dusch, hämta upp Paulina och Fredrik sen åker vi till stugan! :) på fredag vet jag inte vad vi ska göra, kanske blir lite sol, bad och fiske och på kvällen blir de Åsele. vi hade egentligen inte tänkt fara, men då vart jag ledig, så nu är jag taggad! :)
Nu ska jag springa ner till tvättstugan och slänga in tvätten, men jag skriver förhoppningsvis på lördag kväll eller söndag innan jag åker igen! :) pusss

mysigt

Helgen är över och jag längtar redan tills nästa år, men då hoppas jag på att jag inte jobbar hela helgen! Men de gick iallafall, fredan var okej var på fest hos Fredrik och Paulina sen gick jag och Paulina ut en sväng och träffade massa människor! lördan var inte alls roligt, sitta på ica med ont i magen var inte de jag hade hoppats på, men de är sånt man får ta! :) Igår gick jag och Samuel en sväng på marknaden innan jag började jobba, jag köpte mig två armband och skänkte 10% av priset till kvinnovåld, så de känndes ju bra! :) sen vart de en ny telefon också! :/ Får se hur de blir med den, ska in till stan imorgon och prata med dom!

Jag jobbar tisdag, onsdag och torsdag och på fredag har jag tagit ledigt, så jag och Samuel ska upp till stugan på torsdag efter jag slutat. Sen på fredag blir de Åsele med ev. Paulina och Fredrik, de kommer blir bra! :) På lördag blir de hem till vännäs igen och på söndag bär de av till stugan igen fast en hel vecka! :)
Jag har märkt att jag inte lagt in någon bild på ett tag nu, så jag ska se till att göra de snart!

Vännäsdagarna!

urch, idag jobbar jag mellan 7.30 och 15.30! men de får gå, de blir ju utgång efteråt iallafall! :) Vännäsdagarna årets höjdpunkt, de kommer att bli en bra helg hoppas jag! :) Samuel kommer ikväll, har inte träffat han sen förra helgen :/ sen blir de mat med familjen, och efter de är de partaj hos Paulina och Fredrik! :) Får se vad som händer åt kvällen, om det blir att hitta någon fest eller om man ska in en sväng på öltältet, de måste ju vara premiär för de också! :) men nu ska jag göra mig i ordning. skriver nån gång! pusss


Roliga dagar

Kort dag idag, de var ganska skönt! men de vart inge bättre av att komma hem till regnet! :/ Ska packa lite nu, sen ska jag till Mariebäck och hälsa på pappa och Ann! :) Har inte träffat pappa på nån månad så de kan behövas :) Kommer hem imorgonkväll nån gång, och då ville syrran att jag skulle följa med på Marias (vännäs pub/uteställe), så vi får se hur de blir! :) Ska upp dagen efter och jobba halv 8, sen blir det väl dricka på fredag och ev. lördag också! :) De är ju vännäsdagarna, de kommer nog att bli kanon, förutom att jag jobbar hela helgen! jaja, ska kila

ledig/stan med mamma

Kom nästan nyss hem från stan! Jag och mamma var båda lediga idag, så vi bestämde oss för att åka in till stan och köpa lite småsaker! :) Vi var först på ersboda och kollade igenom alla affärer, sen åkte vi på Mariehem och tog oss en räkmacka på Viktorias sen åkte vi in till stan och sist en sväng förbi ÖB. Jag köpte två t-shirts och ett halsband från HM, en tröja från Sisters, två skålar från Plantagen och två kuddar från Lagerhaus! :)
Nu är vi hemma och löser lite korsord, jag funderar på att ta lite fil, jag behöver något i magen! :)
Imorgon jobbar jag från halv 9 til 12, så de blir en kort dag. Så jag tänkte åka in till stan igen och kolla efter ett par byxor, sen blir det nog Mariebäck med pappa och Ann. Jag har inte träffat han på ett bra tag så! :) hörs

Måndag

Då var de en ny vecka igen! helgen har varit lugn och skön! :) I fredags fyllde ju mammsen år, så då åt vi en god middag och rabarberpaj! Eftersom den här helgen är den enda helgen jag är ledig på hela sommaren, så åkte jag och Samuel till Nordmaling! På lördagen firade jag och Samuel tre och ett halvt år, så vi köpte melon och jodrgubbar och åkte till havet! Det var deremot inte så bra väder, så vi for hem ganska snabbt! På kvällen grillare vi med Samuels mamma och Peter, sen tog vi en sväng till Umeå! :) På söndagen var vi bara hemma och gjorde ingenting, vi möblerade om Samuels rum och såg på film! :) Idag har jag jobbat, men innan de var jag med Samuels mamma och Peter in på stan en sväng! Sen var vi på Smultronstället och kollade på växter och tog en fika! Imorgon är jag ledig så jag får se vad som händer, jag tror inte att det blir så mycke alls, alla jobbar så jag kommer nog bara vara hemma! ska fika med syrran nu :)


Roliga torsdag!

Då var en till arbetsdag avslutad! imorgon får jag helg, slutar klockan 4 och sen är jag ledig hela helgen! :) de är min enda lediga helg på hela sommaren! :/ Imorgon fyller mammsen år, så de ska vi fira med middag och tårta :) Jag hade tänk göra en jordgubbstårta efter jobbet imorgon!
På lördag firar jag och Samuel tre och ett halvt år! :) vi har inte bestämt vad vi ska göra än, men det blir nog inget stort iallafall.

Efterso jag inte skrivt på länge kan jag dra förra veckans händelser! På onsdagen var jag på stan och tog en fika med Tess, de var mysigt! Vi gick på stan lite och bara pratade och umgicks. Jag hoppas att jag ska hinna träffa några andra klasskompisar under sommaren också! :) De var väl vad jag hann me förra veckan, resten av tiden jag inte var med Tess jobbade jag!

Läste i en tidningen idag att: 15 st dör varje år av hajarattacker. 150 st dör av en kokosnöt i huvudet! :) Så de är större chans att dö av en kokosnöt i huvudet än att bli uppäten av en haj!


RSS 2.0