Dag 02 - Meningen bakom min bloggs namn

Enkelt! Mitt fullstädiga namn är Julia Edla Ingeborg Andersson. tar man då första bokstaven från alla namnen, bildar det JEIA. Därav namnet till min blogg! :)


Dag 01 - En nytagen bild på dig och 15 intressanta fakta om dig själv


Inte den nyaste bilden på mig, men den är endå relativt ny. det är en är dom finare bilderna på mig! :) bilden är tagen på min och Cristels dejt i Stockholm! :)

1 ; Jag kallas tant vid tjugo-årsålder! eftersom jag inte är riktig moster till Samuels systers barn, har jag blivigt en tant :)
2 ; Min katt Dartanjang är som min bäbis.
3 ; Jag ska försöka söka till polisskolan till hösten! om jag kommer in hoppas jag att det är som i filmerna Polisskolan.
4 ; Jag kan tycka att det är kul att träna, framför allt joggning.
5 ; Jag älskar att baka nya spännande bakverk, men gör det alldelens för sällan.
6 ; Jag och Samuel flyttar nu för sjunde gången på 2 år, jippi!
7 ; Jag åker nästan hellre utomlands för att göra spännande saker, så som kolla på kända bygdnader, äta god mat, kolla på natur osv., istället för att åka på solsemeter!
8 ; Jag skriver ner alla söta namn jag kan tänka mig på mina framtida barn!
9 ; Förut klarade jag inte av att äta kyckling och åt nästan bara kött, nu är de tvärtom!
10 ; Jag gillar att gå på museum, det är spännande!
11 ; Jag har hela Sagan om ringen-teologin på dvd och har sett alla filmerna minst 10 gånger var. vilket har lett till att jag kan ganska många repliker. Samuel hatar dock att jag inte kan låta bli att citera :)
12 ; Jag skriver matlista för varje vecka. jag planerar mat för varje dag, ser till att det inte bara blir till exempel pasta och kött, utan olika kött och tillbehör så gott de går! :)
13 ; Jag älskar att kolla på Samuel när han sover!
14 ; Jag tycker det är kul med en road trip till Sundsvall/IKEA och om jag hade tid och pengar skulle jag vara på IKEA oftare!
15 ; Jag kallades för Smulan när jag var liten! :)

Det var inte de lättaste att komma på så mycke saker, ändå har jag funderat sen 5 dagar tillbaka. men nu blev de som de blev och lite intressant vart de kanske! :)

fyra daga kvar!

Då var lägenheten på grönsaksstigen städad och besiktad. Samuels mamma och hennes man var här ihelgen för att hjälpa oss med flytten och städningen. såklart fick vi ju då godkänt på besiktningen! :) jag är väldigt tacksam för all hjälp vi fick, det vart lite mer än vad vi hade tänkt oss. Vi var tvugna att köra ett släp extra på lördagen för att få med oss allting. både jag och Samuel har väl lite svårt för att slänga saker, så vi lägger allt på hög, och då blir det en hel del :)
men nu är allt klart och jag kan nu räkna arbetsdagarna som är kvar på en hand! det känns så skönt att få komma tillbaka till Vännäs, jag vet att det kommer bli kanon! och som Samuel säger, så kommer vi nog att spendera mycket av våran lediga tid i Lycksele! :)

Grattis Sigfrid som fyller 2 år idag! :)


en lista jag ska försöka ta mig igenom inom en snar framtid!

Det svåra blir att skriva en för varje dag. eftersom jag inte sitter på datorn varje dag typ, så blir det nog att skriva svar på frågorna när jag har tid och lust! :) jag lägger upp listan iallafall, så att jag inte glömmer den!

Dag 01 - En nytagen bild på dig och 15 intressanta fakta om dig själv.
Dag 02 - Meningen bakom ditt blogg namn.
Dag 03 - En bild av dig och dina vänner.
Dag 04 - En vana som du önskar att du inte har.
Dag 05 - En bild av en plats du varit på.
Dag 06 - Favorit superhjälten och varför.
Dag 07 - En bild på någon / något som har störst inverkan på dig.
Dag 08 - Mål på kort sikt för denna månad och varför.
Dag 09 - Något du är stolt över de senaste dagarna.
Dag 10 - Låtar du lyssnar på när du är glad, ledsen, uttråkad, sur, förbannad.
Dag 11 - En annan bild av dig och dina vänner.
Dag 12 - Varför började du blogga?
Dag 13 - En bild av ditt rum.
Dag 14 - En bild på dig och din familj.
Dag 15 - Sätt din iPod på shuffle: Första 10 låtar som spelar.
Dag 16 - En annan bild av dig själv.
Dag 17 - Någon du skulle vilja byta liv med för en dag och varför.
Dag 18 - Planer / drömmar / mål du har.
Dag 19 - Smeknamn du har, varför har du dem.
Dag 20 - Någon du ser dig vara gift / vara med i framtiden.
Dag 21 - En bild av något som gör dig glad.
Dag 22 - Vad gör dig annorlunda än alla andra.
Dag 23 - Något du längtar för mycket.
Dag 24 - Ett gammalt brev till dina föräldrar.
Dag 25 - Vad jag skulle hitta i väskan.
Dag 26 - Din favorit tid på året.
Dag 27 - Varför gör du så här 30 dagar utmaning.
Dag 28 - En bild på dig förra året och nu, hur har du förändrats sedan dess?
Dag 29 - Vad har du lärt dig denna månad.
Dag 30 - Din favoritlåt.


Alla hjärtansdag!

Idag skickar jag kramar till familj och vänner! hoppas att alla haft en bra alla hjärtansdag! :) själv har min varit bra. jag hann träffa Samuel en snabbis imorse, innan jag skulle hem till Lycksele! två veckor kvar, sen blir jag och Samuel sambos igen, plus att vi blir vännäsbor! :)

Jag skickar också såklart massor av pussar och kramar till älsk i vännäs. jag är så tacksam för att jag får vakna vid din sida varje dag! :) puss på dig!

hur kan det vara så kallt?


I lycksele är det iallafall så här kallt, jag hoppas ni andra har det varmare! :)

långhelg

Tog ledigt från jobbet idag, så att jag och Samuel skulle kunna flytta saker till Vännäs och för att få umgås med min för tillfället underbara särbo! :)

Igår kom vi till nya lägenheten med en massa saker, så vi hade kartonger från golv till tak. nu sitter jag och har tagit en liten paus från allt fixande! jag har försökt få in lite saker i skåp, garderober och byråer.  men de är väl de jag har hunnit, vi har inte fått upp någonting på väggarna. vi väntar väl och ser hur vi ska ha alla möbler, så blir det lättare att veta vart allt ska sitta :)

Det känns skönt att vara tillbaka i Vännäs. jag tog en promenad i solskenet tidigare idag och det kändes så bra! :) nu ska jag göra ett sista ryck, duscha och sen middag hos mamma & K-i!

fredag imorgon!

Imorgon kommer Samuel! en vecka har vi varit ifrån varandra, så det ska bli skönt att få lite sällskap. laga mat med någon, sova med någon och umgås med någon :) jag ska också försöka hitta på något gott vi kan äta, för att fira Samuel som fyller år på tisdag!

Grannen knackade på igår och ville kolla på lägenheten. han bestämde sig på en gång att han ville ha den och inte nog med de, han ville flytta in den första mars. vilken tur då att vi flyttar ut den sista februari! :) så nu slipper vi beta dubbla hyror i tre månader! :)

Den 21 har jag bestämt besiktningstid, så innan dess ska allt vara ut och lägenheten städad! jag och Samuel kommer nog ha fullt upp ihelgen med att packa och stöka här hemma! :)


RSS 2.0