sova säng

jag är så less, sur, irriterad och arg idag! men imorgon är de fredag och då blir det nog att korka upp en flaska vin och njuta av att få ha en hel helg med Samuel :) nog för att jag jobbar på lördag, men hela helgen förutom då!
nu ska jag sova, tjing

måla

Nu har jag och Samuel valt vilken tapet vi ska ha i köket. de vart den lila med blommor på :) jag tror att de kommer bli jättebra, den kommer passa bra mot vårat ekbord. vi har också kommit överrens om vilken färg vi ska måla nere i hallen. vi har tänkt oss en grön färg på väggen bakom klädhängarna och en ljusgrå färg på väggarna uppför trappan!
När vi väl är igång med att göra om så har Samuel varit på Colorama idag och köpte en tapet som vi kollat på till vardagsrummet. det är en vit i botten och så svarta blommor. mycket fin är den :) så den ska väl också upp någon gång, men vi får se när vi har tid att göra de! :) men såklart skulle de vara skönt att få de gjort så snart som möjligt :)

valet 2010

Mamma och syrran har varit här ihelgen, de är alltid trevligt att ha familjen på besök! i fredags lagade vi god mat med efterrätt och kollade film. på lördag var vi och shoppade på stan, åt ute och bowlade och idag har vi varit ute i skogen och plockat svamp och mossa :) jag har alltså haft en superhelg och jag hoppas att dom kommer och hälsar på snart igen :)

nu ska jag sätta mig framför tv och kolla på valvakan :)

tapet

Paketet från Ellos kom igår, de är alltd kul med nya kläder. men nu hade jag bara beställt två jackor och en halsduk, men de är alltid något :) nu får jag bara hoppas på att de blir kallt någon gång så dom kommer till användning, för än så länge använder jag sommarjackan :)
Jag var också och lämnade in datorn igår. min vänstra 'mus'-knapp funkar inte alltid och försäkringen går ut på måndag, så de kändes som om de var lika bra att få den fixad :)

Tidigare idag var jag och Samuel på Colorama och hämtade en tapetbok. Vi ska ju få omtapetserat i köket, så vi måste bestämma oss för vilken tapet vi ska ha. de är ju däremot inte så stort utbud man får välja mellan, men vi ska väl hitta något som passar oss :)

den här tapeten fastnade jag för :)

Garderob

Jag kommer att bli fattig! förra veckan beställde jag lite kläder och idag har jag beställt kanaler till tv. men de är så jobbigt att bara ha ettan, tvåan, fyran, sexan och kunskapskanalen :) nu får vi iallafall trean, femman och discovery :)

Vaktämstaren var just här och kollade på våran garderob. vi har två garderober där man ska hänga kläderna och en där man viker dom. så mycket kläder har vi inte som behöva hängas. jag vill ha fler hyllor, för som de är just nu har jag tre hyllor och Samuel har två. jag skulle själv behöva en hel garderob :) dom skulle göra vad dom kunde för att få hit fler hyllor, så jag hoppas dom löser de :)

måndag

Morgonpromenaden är nog min höjdpunkt på dagen! de senaste veckorna har det varit soligt på morgonen då är de så skönt att stiga upp och ta en promenad :) jag gruvar mig lite för vintern, hur ska de då gå? att ta sig upp på morgonen då de fortfarande är mörkt ute? ja, jag få ta de då de kommer. :)

Förra veckan gick lika fort som dom senaste gjort. de känns som om tiden bara flyger iväg, jag hinner knappt börja min vecka så är den slut! på ett sätt är de ganska skönt, men de känns som de snart är jul :)
jag hann iallafall slinga håret förra veckan. Cristel gjorde de ljusare och de var riktigt bra! de känns skönt att ha de ljust, nu väntar jag bara på att de ska växa ut så jag får långt hår igen :)

Ihelgen vart de en massa politik-snack med Camilla & Cristel :) vi satt hela fredagkvällen och diskuterade och gjorde tester. jag är inte alls intresserad eller kan något om politik men de vart vårat fredagsmys :) vi såg också filmen Remember me där Robert Pattinson spelar huvudrollen. jag tycker att filmen var bra. slutet var sorgligt och inte alls som jag tänkte mig, men de var så bra! :)
Igår var jag hos Linda och barnen. vi lekte, bakade och massa annat, de är alltid lika roligt :)

nu ska jag sminka mig och sen cykla till jobbet! :) tjing

läsa bok

Samuel har åkt till jobbet och jag blir ensam ikväll. jag håller på att tvätta, så jag ska snart ner och hämta de sista. jag har också stökat undan lite här i lägenheten, så nu tar man sig in i klädkammaren! de är alltid bra :)

Idag har jag varit med Linda och barnen. vi började med en morgonpromenad, sen har vi busat och kokat palt! igår var vi ute i Kattisavan och hälsade på Samuels systrar och på kvällen var vi hos Isak & Cristel och såg film :)

nu ska jag läsa ut När jag hör din röst, så jag kan börja på trean! :)


att se fram emot!

Att göra imorgon/lördag:
¤
Fara på färgaffären och kolla på tapeter till köket!
¤ Köpa blomjord, så jag kan plantera om mina blommor.
¤ Åka till sportbutiken och kolla på cykel-rean!
¤ Lämna in mitt trasiga halsband på guldfynd.
¤ Åka och slänga alla tomma kartonger som står i klädkammaren!
¤ Köpa skruvar så vi kan borra upp våra hängare i hallen!
¤ Beställa kläder och mattor från ellos.
¤ Förhoppningsvis ta en härlig höstpromenad i solen! :)

nu ska jag äta lite sen fortsätta pyssla lite här hemma! tjing 


RSS 2.0