min lilla prins!

Arthur sitter och myser med mig när jag försöker plugga! :)
 

Om du har lite att göra!

  • Vems idé var det att stoppa in ett "s" i ordet "läspa".
  • Varför trycker man hårdare på fjärrkontrollen när man så väl vet att batteriet är dött?
  • Om nu Stålmannen kan stoppa kulor med sitt bröst, varför duckar han när någon slänger en pistol på honom?
  • Varför fastnar inte limmet på insidan av flaskan?
  • Varför stannar fotgängare alltid i dörröppningar, nedanför rulltrappor och på de smalaste ställena på trottoarerna, där de är som mest i vägen?
  • Varför finns det flytväst under flygplansstolarna, när det hade varit bättre med fallskärm.
  • Hur kommer killen som kör snöplogen till jobbet på morgonen?
  • Alla paket har skriften "Öppna här" någonstans på sig. Hur stor är chansen för att det skulle stå "Öppna någon annanstans"?
  • Varför vrider man ner volymen på radion då man sitter i bilen och letar efter en speciell adress?
  • Om det är förbjudet att dricka sprit och köra bil, varför efterfrågas körkortet när man handlar sprit och varför har krogarna parkeringsplatser?
 
 

sova nu!

Åååh, hur mycket information får plats i huvudet egentligen? först ska man plugga till seminariet på torsdag, sen till omtentan på fredag och till tentan på måndag! wiho, not! nu ger jag iallafall upp, de är dags att lägga sig i sängen så att man orkar upp imorgon! :) sov sött, dröm om alla småkryp du mött!

söndag, kära söndag!

Söndagar är bra dagar! igår började jag dagen med ett avsnitt av Project runway Sverige. efter de ringde mamma, så jag mamma och Tina gick en sväng på loppis. jag fyndade inget, men de är alltid trevligt att kolla! :) hem efter de och sen körde jag ett stenhårt ben/rumpa-pass på gymmet. idag kan jag inte sätta mig ner, jag kan absolut inte gå som vanligt, men de känns ändå bra. haha! :) på kvällen gick vi ner till mamma & K-i och vart bjudna på supergod mat! älgstek med potatispuré & kantarellsås och vitchokladpannacotta med hallon till efterrätt! :) en perfekt avslutning på veckan!



dansa i neon

Lördag igår och de innebär sovmorgon - de är så härligt att vara utvilad! :) jag och Paulina åkte in till stan, shoppade och fikade. jag spenderade inte mycket pengar igår, de dyraste var fikat och de känns ju sådär. haha! :) på kvällen vart de tacos, som serveras minst en gång i veckan här hemma!
På kvällen åkte jag in till stan för att gå på hemmafest hos Elin & Mattias. vi hade jättetrevligt och närmare midnatt åkte några av oss till Rex, där vi dansade tills det var dags att åka hem! :) tack alla för en trevlig kväll!

hänga gubbe!

Äntligen fredag! såklart har vi pluggat gärnet på skolan idag, men vi hann också med en fika och Hänga gubbe! jag ville göra de lite svårare för mina klasskamrater, så jag googlade sveriges längsta ord och fann detta: nordöstersjökustartilleriflygspaningssimulatoranläggningsmaterielunderhållsuppföljningssys
temdiskussionsinläggsförberedelsearbeten. de är endast 130 bokstäver och enligt guinness rekordbok de längsta i sverige, jag orkade dock inte skriva upp de! :)
nu är maten i magen och jag är himla nöjd. de vart hemmagjord pizza med massa gott! :) 
Köttbitarna ser dock lite förkolnade ut, men de är dom inte! :)

härliga väder!

Jag och Samuel var ute i söndags och fotade lite. de börjar närma sig vinter! :)




skola :)

Igår var jag och Samuel hemma hos Sofia & Johnny på födelsedagsfika. de var himla gott med tårta och trevligt sällskap! :) vi han också med ett pass på gymmet och en varmt skönt bad!

Nu sitter jag med Emelie & Henrik i ub och har just gjort klart våran seminarie-uppgift som vi ska ha imorgon! :) så nu blir de bussen hem, plugga lite, ta en joggingtur och sen slappa! :)

helgen

Ja, över en vecka sedan sist. de är mycket på skolan nu, så jag har knappt tid att skriva och sen har jag inte mycket att skriva om. haha! De är kanske inte så roligt att läsa om skola, plugg, skola, plugg hela tiden! men jag kan säga så mycket som så att vi är nu inne på moment 2 och de går fort, men jag försöker hänga med! :)
 
Annars då.. helgen har varit himla lugn. vi började på fredagkväll med fika hos Johnny & Sofia och sedan gick vi upp till Paulina & Fredrik för att spela spel. vi avslutade kvällen ganska tidigt eftersom de flesta jobbat och behövde lite sömn. På lördagen hade vi inget planerat, men de slutade med en heldag inne i stan. Medans Samuel bytte till vinterdäck och mekade med bilen, åkte jag hem till Cristel och tunnade ur håret och fick lite ljusa slingor. Huvudet mitt vart nu en aningen lättare och de känns så skönt! :) efter de åkte vi till syster och Johan och lagade nacho. därefter kom de några vänner till dom och vi hade en trevlig kväll! :) igår vart de en slappar dag, men film, serier, godis och mys i soffan. så nu är de måndag och jag sliter med att ta mig igenom all litteratur som ska läsas till på onsdag! 
 
Bjuder på denna bild, på mig och Emelie förra helgen(efter att vi varit på Love & Lust)! :)

Trevlig helg!

Swedish house mafia - Don't you worry child
Dada life - Feed the dada
Rihanna - Diamonds
Elliphant - Down on life
Calvin harris - We'll be coming back
Agnes - All i want is you 
 

Renskav

Igår passade jag på att göra renskav, när Samuel inte var hemma! och de vart så himla gott, precis som mammas smakar! :) enkelt och gott!
 
2 port.
 
240 g renskav
1 gullök
2.5 dl grädde(valfritt. jag använde mellangrädde, ju gräddigare ju godare ;))
6 st enbär
gelé, salt, peppar och cayennepeppar
 
1. Skala och hacka löken. Hetta upp en stekpanna och stek löken och renskaven i smör. Krydda!
2. När de är klart, häll över de i en gryta. Häll i grädden, enbären och låt de koka upp.
3. Smaka av med gelé och kryddor. mums!
Servera med ris eller potatis och kokta grönsaker!

fredag och pojkvänfritt!

Veckan har bestått av en massa plugg! nu har vi inte längre 4-5 dagar på oss att förbereda seminarieuppgiften utan 1-2 dagar, så vi ligger i! :) men nu är de helg och de känns himla bra. Samuel ska ha boys night out ikväll, så jag har lägenheten för mig själv - därför har jag planerat in serier och godis! :) 

torsdag

Ja, jag har inte riktigt haft tid att skriva här, men jag ska försöka få in ett inlägg ikväll! :) nu åker jag till skolan!

storm och regn

Självklart kan de inte nöja sig med regn, de ska vara storm också! jag tror jag tar bilen ner till tåget idag, sist jag gick vart jag blöt upp till midjan! skolan nu! :)

hösten är också fin!

Skönt med en joggin-tur och ett pass på gymmet efter en hel dag med bara nötande av tentafrågor! :) nu är jag nöjd för idag och tror jag ska slappa i soffan resten av kvällen, kanske till och med se en film! :)
 
Jag tror jag längtar till vintern! 

längtar till helgen!

Alltså den här veckan är man inte den socialaste människan. första tentan ska skrivas på fredag och jag pluggar för fullt! idag har vi en plugga-hemma-dag och nu gäller de bara att nöta in allt i hjärnan. än så länge går de hyffsat, men en del grejer är rätt så svåra!
 
Gårdagens plugg: Alla Åsnor Dör Ödsligt, Kalle Invigde Riksdagen Riktigt Tidigt och Pelle Badar I Dödens River. allt detta för att vi ska minnas aspekter och element! :) haha!

i brist på annat!

Två kvinnor ~30 sitter och diskuterar vardagliga problem i hemmet.
Kvinna 1: Min man är en sån kärring, han kan aldrig säga ifrån och han blir aldrig arg. Din gubbe är det ju i alla fall lite tryck i.
Kvinna 2: Ja, han kan bli vansinnigt arg. En gång slog han ett hål i väggen för att LHC förlorade sin hockeymatch.
Kvinna 1: Oj, det va värst… Ja, min man blev arg på mig en gång.
Kvinna 2: Arg? Riktigt arg? Vad gjorde han då?
Kvinna 1: Jag tror att han skalade potatisen lite slarvigare än vanligt bara för att jävlas.

avslutning

Idag börjar den långa tenta-plugg-veckan, men förhoppningsvis kommer den gå lika fort som alla andra veckor! :) jag känner mig redo och de känns bra att vi nu bara ska repetera allt och inte lära oss något nytt! nog längtar jag tills moment 2 börjar, för där kommer vi in på mer spännande saker! :) jaja, off too school! :)


RSS 2.0