morsdag

Grattis mamma på morsdag! :)

spöregn

vilket skitväder! om de ska regna ute kan de väl lika gärna åska lite också! då har man en anledning till att bara sitta inne, äta godis och spela spel eller något annat roligt! :) nä, nu ska jag bara vänta på att Samuel slutar, sen blir de godis och film! :)

sol & värme

Det är fredag och vi kollar på hockey! eftersom jag var ledig igår, kändes de väldigt mycket som att det var måndag idag. men de kanske är lika bra, då får man inte dåligt samvete för att bara sitta inne! :) men vi hade tänkt ta oss en promenad när hockeyn är över.

imorgon blir det att jobba någon timma, de är så korta dagar så dom går ganska fort! :) efter de åker jag och Samuel ut till K-Is stuga för att umgås han och mamma. det blir en lugn och skön helg , jag hoppas på soligt och varmt väder! :)

bild från stugan 2006


baby

min lilla bäbis har de jobbigt just nu(tror jag)! han har ett stort hål vid ryggen/svansen som går in till köttet! jag fattade inte vad de var, men han bloda ner min tröja, så då var jag och Samuel tvungna att kika efter. det ser inte så bra ut, så jag måste till veterinären imorgon.
Jag ringde en akutveterinär för att fråga vad jag skulle göra, om jag skulle plåstra om han eller låta de va. men hon fattade ingenting, och sa att jag skulle åka med han till veterinären imorgon. vilket jag redan hade fattat själv, så hon var inte till så stor hjälp. sen ringde jag moster, som jag tänkte kanske hade någon aning, med tanke på att hon typ har 13 katter :) hon tror att de kan vara någon böld som katter får ibland och att den hade spruckit. så jag hoppas att moster har rätt, så de är enkelt att fixa hos veterinären! nu ligger han iallafall i sin banankartong och sover! :)

fiesta


nu tar jag färdig för en trevlig kväll med vännerna! ska bara vänta på att Samuel blir klar, sen åker vi till Isac & Cristel! :) ha en trevlig lördagkväll alla! tjing

helg

Hej alla sköna! helgen är här och de känns väldigt skönt! :) jag ska ta och göra mig i ordning nu, och vänta på att Samuel slutar. då ska vi ut på stan och kolla lite och så hoppas jag att det blir mjukglass! :)
på söndag blir de kalas för mig, med tårta och Samuel familj! :)

söndag/städdag

söndag är ju slapp och städdag. nu när de är så tråkigt väder vill man helst inte vara ute heller, men jag får se om jag kanske tar en promenad senare! :)

att göra idag:
¤
tvätta.
¤ städa undan i lägenheten. diska, dammsuga osv.
¤ skriva matlista för hela veckan.
¤ handla mat!
¤ packa ner saker vi inte behöver i 'nya' lägenheten. (vi kommer ju bo i lägenhet i två månader tills vi får den riktiga!) finns en hel del kvar att göra!
¤ ev.ta en promenad, om vädret tillåter!

en bild


Samuel jobbar idag/kväll, så det vart en glamorös middag för mig idag; vitabönor och knaperstekt bacon! :) nu väntar jag på att Linda ska höra av sig, så jag kan åka dit och se på film. tills dess blir det att lyssna på hoffmaestro.

valborg

godmorgon! eller jag har varit uppe i en timma, men det blir en bra öppning och skriva 'godmorgon'! :) jag vet aldrig hur jag ska börja på ett inlägg, eller avsluta ett. därför blir det bra med 'hallå', 'godmorgon' och 'tjingeling' :) men nu var de inte de jag skulle skriva om.

igår var det valborg, vilket inte betyder så mycket för mig. mest bara att man får sluta tidigare på jobbet! :) sen var jag och Samuel bjudna på middag hos Isac och Cristel igår. det var mycket trevligt att umsås med dom, Tobias, Marielle och Jocke. middag, alkohol, singstar! :)

nu ska jag duscha, sen får vi se vad som händer idag! det blir film med Linda ikväll iallafall! :)


RSS 2.0