hemskt, hemskt!

äntligen hemma efter en heldag på stan med mamma! klev upp klockan sex imorse, för att åka in till sjukhuset och att kolla upp magen. gastroskopi stod på schemat - alltså svälja ner en kamera och kolla magen! jag kan ärligt säga att jag aldrig i hela mitt liv kommer att göra om de! de är de värsta jag någonsin gjort! så nu när jag fått lättat lite på hjärtat kan jag övergå till den roliga delen! efteråt gick jag och mamma på stan, åt lunch, shoppade och avslutade med en fika! :) jag inhandlade ganska mycket - en ny vårjacka, ett par skor, en sportbh, handskar till gymmet, smycken, en lampa och sockar. så jag känner mig rätt så nöjd efter denna dag! nu har jag just druckit en smoothie och laddar upp halsen, som fortfarande känns lite öm!

sönadg - innedag!

jag och Samuel har bestämmt att ha en hemmadag - bara sitta inne hela dagen! :) jag har roat mig med att betala räkningar, gjort inbjudan till samuels kalas och Samuel ligger i soffan och kollar på tv! de är himla skönt att inte göra något! :)
igår började vi dagen med att träna, sen köpte vi med oss semlor och åkte vi till mamma & K-i. till middag gjorde hemmagjord nachotallrik, som vart riktigt god! :) på kvällen åkte vi in till stan och hälsade på syrran som hade fest! och vi avlutade kvällen med godis och the big bang theory. :)


gardiner

Jag måste ju skryta lite om att jag sytt egna gardiner! vårat kök har varit utan gardiner sen vi flyttade in i mars förra året och jag kände att de vart på tiden att jag fick upp några. dock har jag aldrig hittat några jag vill ha, så jag bestämmde mig för att sy egna. när jag Samuel & Tina var på ikea för någon helg sen, så hittade jag tyget jag ville ha i köket. tyget till gardinerna i vardagsrummet har jag haft sedan tidigare, men är också från underbara ikea! :)
jag bad mamma och hjälp, eftersom jag knappt kan med en symaskin och aldrig har sytt gardiner förut! vi mätte, ritade och strök allt, sen vare det bara att köra! :) ett fel och en miss - men de är nog ingenting någon annan än jag tänker på & jag kan leva med de! :)
Gardinerna i köket!
Gardinerna i vardagsrummet!

kvaliteten i bilderna är himla dålig, eftersom mitt bra objektiv gått sönder! så nu ska jag kika på nya och förhoppningsvis hitta några jag gillar! :)

allt

nu har jag legat på latsidan igen. vi har väl haft mycket att göra och jag sitter knappt på datorn längre!
i lörgads hade vi middags besök, Thomas & Camilla vart bjuden på kyckling och pannacotta! sen spelade vi lite spel och hade trevligt! :) igår hade vi kalas här hemma hos oss och Samuels systrar och mamma kome hit och fikade och åt middag! :)
Jag och Samuel har också kommit igång med träningen igen efter julen och ledigheten. framöver blir det nog tre gympass i veckan och så går jag en timmes promenad hem från jobbet tre dagar i veckan. sen ska jag och Paulina försöka gå på kvällar också! :)
Min mage har varit kaos sen ca två månader tillbaka. efter att jag varit och pratat med en läkare och tagit blodprover, trodde dom att jag hade magsäckskatarr. men utan förrändring efter starkare medicin ska jag nu få svälja en kamera på sjukhuset! dock känner jag mig bättre efter att ha börjat med laktosfritt, så jag får se om de kan vara så enkelt eller om jag måste på sjukhuset!
så, de var de jag kom på idag. nu ska jag försöka uppdatera mera, som alltid sägs! :)


RSS 2.0