Vila i frid!

Begravningen var fin igår, alla blommor och dikter! De känns på ett sätt bra att vi fick ett sånt fint farväl, men såklart är de jobbigt att veta att de var sista gången vi fick en stund med morfar! Han hann göra så mycket under sitt långa liv. Alla historier som han berättat, allt från när han började jobba, till han tog körkortet, han berättade allt! :) Han var så mycket, pappa, bror, morbror, morfar, farfar, farfasfar, morfarsfar, han var älskad av så många! :) man nu när han är med mormor Bärta har han de bra!
Vi ses igen morfar Erik, vila i frid!


lycksele och motorveckan

Godmorgon! så här tidigt är jag aldrig uppe, inte ens när jag jobbar! :) men jag och Samuel ska strax åka till Lycksele och hälsa på. De är motorveckan där, så vi ska väl på stan och kika. :)
Jag lär inte sitta något på datorn förns jag kommer hem på tisdag, så jag ska försöka skriva då och förhoppningsvis komma med några roliga bilder! :)

tillbaka

3 veckor sedan sist jag skev. de händer mycket just nu, så jag har aldrig tid eller ork att skriva, men nu ska jag försöka bättra mig! :)
Jag jobbar i princip varje dag, sen har de varit bröllop, dop, stugan, vännäsdagarna och massa mer. jag har tänkt lägga ut lite bilder från sommaren, men jag tar de när jag har tid. Jag ska snart börja jobba, så jag måste göra mig nå mat innan! :)

Idag är de 1 vecka sedan min underbara morfar gick bort! Han vart 90 år, och de verkar varit 90 bra år! varje gång man träffade han, berättade han historier från när han var ung. man har hört dom flesta historier fler än en gång, men man satt endå glatt och lyssnade :) Jag är glad att han får vara med mormor nu, de glädjer mig! :)


RSS 2.0