dööööd

Godmorgon! jag sitter här som en zombie, jag har sovit jätte dåligt inatt! De kan ha bero på att  jag inte har sovit på sidan/öronen utan som en stel pinne på rygg! :/ Jag brukar tycka de är skönt att ligga på rygg, men kanske inte en hel natt!
  
Ps. De vart två halv stora guldpluppar!

Igårkväll jobbade jag till klockan 9, sen bestämde jag och Samuel att vi skulle åka in till stan för att kolla läget på brännbollsyran! Jag tycker inte att det var så mycke liv på fysikgränd men vi kanske var där fel tid. För nog tror jag att polisen och brandkåren hade fullt upp! :)
Jaja, jag ska gå och kolla vad jag ska ha för kläder ikväll, ska jobba på Mickes systers bröllop! :) har jag otur måste jag köpa mig en tröja på stan innan vi åker dit! hej å hö

Jobb

Ja, ska nu pallra mig iväg till jobbet. jobbar kväll i kassan, buhu! jag vill inte jobba ikväll, men det blir trologtvis stan efteråt så vi hoppas det blir kul! :) hej å hö

Då var de gjort! :)

Kom just in, jag och Samuel har varit ute och gått i det soliga vädret! :) Har nu också tagit hål i öronen! :) Jag hatar nålar och allt som har med sånt att göra, så jag tycker att det var ganska obehagligt (men jag köpte en Daim strut efteråt, för att belöna mig själv!)! Så nu är det gjort, och jag tror jag nöjer mig med två hål! :) Sen var jag på banken och satte in pengar. Jag har fått pengar från CSN, så nu är jag 1000 kronor rikare, det känns inte dåligt! :) Nu ska jag gå ut på ballkongen och läsa Fredag & Klick! sen lägga lite pussel! :) ps. det är äckligt varmt ute nu!

Håltagning!

Godmorgon! :) Gårkvällen var bra, vi hade middag här hos pappa. Vi grillade och åt rabarberpaj, jag Samuel Tina Linn och pappa! :) Efter maten spelade vi chicago, och jag tror att det var pappa som vann. Jag tycker aldrig man får bra kort då man är så många som spelar, men han hade alltid någonting! :)

Nu har jag och Samuel ätit frukost. Jag ska hoppa in i duschen. Klockan 12 idag ska jag ta hål i öronen! :) Jag längtar så! Har haft hål i öronen tidigare, men dom läkte igen, så nu är det dags igen. Får väl ta några ego kort sen och visa hur det blev! nu ska jag pallra mig till duschen och sen göra mig klar! puss

Eurovision

Jag kom på att jag sldrig har skrivit något om Eurovision 2008. Jag såg inte så mycket av de, jag var på campingen och det var ganska svårt att höra vad alla sjöng! men jag tror att det fanns ett par låtar som endå lät ganska bra! :) Jag tycker själv att Spaniens bidrag var bra, härligt kille! :) hehe! Jag tänkte lägga in videon, men jag har inte lärt mig än hur man gör de! :) men här är en länk : http://www.youtube.com/watch?v=oKNpniLcv0Y


Nordmaling

Är i Nordmaling nu och väntar på att maten ska bli klar! Kyckling tortilla med grönsaker! :) har varit ledig idag, mycket skönt! :) Jag skulle fara till vårdcentralen idag också, men eftersom dom strejkar gick det inte så bra. Så jag ska försöka på fredag igen och hoppas att det går bättre då. Sen ska jag ju ta hål i öronen, igen. men hon som gör det var ledig idag, så det får bli på fredag eller nästa vecka! :)

Den här veckan har varit alldelens perfekt. Vi har inte gått heldag nån dag, och så har vi varit lediga idag och är även lediga på fredag! Imorgon har vi sovmorgon till klockan 1 och sen har vi bara betygssnack på eu-maten så jag slutar väl vid 2 halv 3! :)


Kattutställning i Skellefteå, 24-25 maj

Ja, kattutställningen gick ju som sagt bra. Greta gick inte vidare, men hon gick jätte bra bedömning av dommarna. Allting med henne var exellent, det enda som dommarna påpekade var att hon hade svag haka. Om vi har tur skulle de växa till sig under åren. Hon som bedömde Greta var dansk så det vart lite svårt att förstå allt hon sa, men det gick bra! :)
Första dagen missade vi bedömningen för att dom började så mycke tidigare än vanligt, så vi hann inte dit. Men dom sa ungefär samma sak som dagen efter, då jag var med!
Andra dagen sulle bedömningen börja klockan 9, men Kudde ringde vid halv 9 då vi knappt vaknat och sa att det snart skulle börja, så då vart det lite stressigt, men vi hann! :)
Moster hade också med sig 4 katter. För dom gick det också jätte bra! Bernhard och Emilia vann många kategorier! :)

   
   
Bild 1: Jag Greta och dansken. Bild 2 & 3: Greta. Och stället där hon spenderade mest tid att sova på toan! Bild 4: Emilia! Bild 5: Store Bernhard! Bild 6: Greta igen! :)

hemma

Är hemma från Skellefteå nu! det har gått bra ihelgen, Greta var jätte duktig på hennes försts utställning! :) Jag har inte tid att sitta här nu, jag ska duscha nu sen sova. Imorgon är jag hos syrran, så jag lägger in bilder och skriver mer på tisdag! :) puss

Yeeha!

Ja, lördag och jag måste stiga upp klockan 7. Men, jag har duschat, klätt mig, sminkat mig, packat och fått i mig lite havregrynsgröt :) har fortfarande ont i magen, så nu börjar jag blir lite irriterad, på onsdag blir det vårdcentralen, så är det bara! Det får vara nästan vad som helst, bara det inte är en liten knodd när nere! jaja, ska fara nu, måste ner och ta ut lite pengar innan, hade pusss

Utomlands eller inte?

Godkväll! nu står jag och Samuel inför ett jobbigt val, vi har nämnligen hittat en billig resa till Turkiet en vecka, den 30 maj. Vi vet inte hur vi ska göra, om vi ska lägga ut pengar på den resan eller om vi ska spara oss till efter sommaren och kasnke ta en 'bättre' resa då! :)

image37
Alanya, september 2007

Vad har då helgen att erbjuda? idag har vi bara varit i stan och handlat lite saker. Sen ätit en god grill-middag och nu är jag och Samuel hemma hos pappa och ska bara slappa! :)
Imorgon kl 08 åker jag mamma och Tina till Skellefteå för att ställa ut Greta på kattutställning. På kvällen ska vi grilla med moster Barbro och Kudde som också är där med fyra av deras katter :)
På söndag blir det också utställning och hemåt till Vännäs igen och kanske träffa Samuel!
Jag skriver väl och lägger in lite bilder när jag kommer hem på söndag, hade bra hej då! :)


:)

skönt med helg igen! :) Var ju som sagt till stan idag för att lämna Greta, och då passade vi på att shoppa runt lite grann! Nu är vi hemma och håller på grilla, sitter på balkongen och grillar och dricker vin! :) Det kallar jag sommar! :)
Ikväll blir det nog inte så mycke, bara umgås och sova tills imorgon! ska kila nu, skriver sen


fredag

Godmorgon! är hemma från skolan idag, är varken bra i magen eller på bra humör sen igår! men nästa onsdag är jag ledig och då ska jag ta mig en tripp förbi vårcentralen och kolla upp om det verkligen är laktos jag inte kan äta! :/
Nu ska jag Samuel och Tina åka in till stan och lämna Greta till, kudde (min morbror) som ska ta henne upp till Skellefteå ikväll! :) skriver mer om helgen senare.


roligt?

Jag är så less idag, men Samuel fick mig på lite bättre humör! :) tur att jag har honom!
Sen kan jag inte sluta tänka på dig min underbara vän! men jag hoppas att allt kommer att lösa sig! :) <3

image36
Jag och Samuel för ca 1 år sedan! :)

Har bakat rabarberpaj med syrran ikväll, som vi ska ha med oss till Skellefteå ihelgen! :) nu hade jag tänk gå och lägga mig, jag är trött! puss

sovmorgon

Har sovmorgon idag, inte världens längsta men de är alltid något :) ska ta bussen tio över nio och sen sitta på skolan och vänta med Carro! :) jag ser inte fram emot dagen, vi har kök idag och det är jag lite less på nu. men det kan blir ganska roligt, vi ska bli indelade i grupper och sedan få varsin "varukorg" som vi ska laga en förrätt, en varmrätt och en efterrätt av!
Ska spela lite harpan nu, försöka slå syrrans rekord på 11 000 :)

Övningskörning

Kort dag idag! det enda vi skulle göra idag på skolan var att städa köken, och vi var klara vid klockan 10 så då fick vi sluta. Jag Carro Tess och Ida gick ner på stan. Jag skulle kolla på en morsdgas present till mami. Jag köpte tre produkter från Oliva som jag ska ge till mamma på söndag. Lite peeling, body lotion och sånt smått och gott, som alltid är roligt att unna sig själv! :) Sen vart det också en bok för mig och Carros del. Carro köpte Carolina Gynnings bok Ego Girl och jag köpte Linda Rosings bok Den nakna sanningen. Har alltid tänkt köpa dom böckerna men de har aldrig blivigt. Sen har jag redan har två böcker som jag ska läsa ut först innan köper jag Gynnings bok! :)

image35

Har nyss varit ute och övningskört med mamma och Tina. Det gick över mina förväntningar, men det är väldigt roligt! :) skönt att man bor i ett sånt litet samhälle att det inte är så mycket folk ute på vägarna. ne, ska gå och duscha nu.

en vanlig dag!

huvva, jag är så trött! jag höll på somna vid köksbordet då jag ätit middag och bestämde för att sova en timma så jag orkar vara uppe och se på DH ikväll. längtar! :)

Slutade tidigt från skolan idag, istället för 17.20 fick vi sluta vid 2-tiden. Vi hade bestämt att möta en annan hr klass i brännboll, så vi drog till mariehämsängarna och spelade brännboll och fikade! :) Den andra klassen vann med ca 10 poäng, och jag tror att domarna fuskade, för att dom andra var så mycket bättre än oss! jag vet inte om det har någonting att göra med att min klass består av 99% tjejer och deras klass var kanske 96% killar! men men vi hade roligt! :)

Nu ska jag föra över lite pengar från sparkontot så jag kan köpa en mosdags present till mamma! :) såg massa härliga saker på body shop idag, så ska springa in där imorgon :) puss


hemlängtan?

Jag vill flytta hemifrån! Jag hittade en lägenhet på Berghem, granne med syrran som såg mysig ut :) 4200 i månaden är endå inte mycket pengar för en etta med "sovrum", vardagsrum, kök och sedan gångavstånd till skola och centrum! men, vi får se vart Samuel får jobb först, om det blir Umeå, Lycksele eller något helt annat :)

image34

Jag vill utomlands!

ja, rubriken säger allt just nu! jag är så sugen på att ta en sista minuten till något varmt land, där jag bara kan sola, bada, shoppa och äta god mat! :) Jag kollar på bilderna från turkiet och vill så gärna tillbaka. Den veckan jag och Samuel var där nere, var underbar! :)

 

Idag vart det frasses för mig Samuel och Tina(syrran), efter maten var vi så mätta och uttråkade så vi bestämde oss för att åka in till Umeå för att fördriva tiden. Först åkte vi på ÖB där vi köpte en tillbringare till våran syster Linn. Märkte att hon inte hade någon när jag skulle blanda lättdryck hos henne förra veckan! :) Sen åkte vi vidare till Rusta där vi köpte en hall-lampa också till syrran! :) Och eftersom vi hade köpt en tillbringare var vi tvungna att köpa kolasnitt och så for vi och överraskade henne!

Nu är jag så himla trött så jag ska kolla lite bloggar, sen borta tänderna och sova! :) godnatt

skolan är tåkig

sitter på skolan och har just gjort projektprovet. Det gick sådär, jag hoppas på ett g iallafall! har hål i en timma nu, så jag och Tess sitter nere i biblan och ugglar! :) ne, ska kolla lite bloggar nu! skriver sen när jag kommer hem, puss

Bååågar

ostkrokar och hockey! det skulle kunna vara livet, men för mig är det inte så :) har varit ute och målat idag också, ganska tråkigt, men härligt att vara ute iallafall. Sen har jag försök träna på provet, men det går inge vidare. ska läsa på lite till innan jag ska sova. Nu ska jag lägga mig i sängen ed samuel igen!

solnedgång

Hamburgare med friscobröd till lunch, muma! :) jag och Samuel sov ut idag, vi klev upp vid halv 11 och jag började plugga projektprovet som vi har imorgon, inte roligt! :/
Samuel är ute och målar nu, och jag hade väl tänkt gå ut ett tag jag också, men jag ska träna lite på provet först!

Igår kväll åkte jag och Samuel ut till Fårskäret och kollade på solnedgången vid havet, det var så fint. Jag ångrar att jag inte hade kameran med mig, himlen var alldelens rosa! :) Det var så mysigt att gå där vid havet och lyssna på vågorna och fiskmåsarna! :) Vi får göra om det nån gång i sommar och ta med oss kameran!
ne, nu ska jag fortsätta så jkag tar mig ut nån gång idag!

tråkigt

Efter mat och tårta med mjölk och grädde i känner jag att min mage reagerar, men lite godis på så ska det nog gå till sig! :) spelade kubb för första gången i år, rikigt kul är det! de skulle bara varit lite varmare ute :)
Såg nyss min nya favorit serie Tila Tequila, hehe! :) mycket roligt program att se på! 

Vad kvällen har att juda på vet jag inte än, jag och Samuel kan inte komma på något att göra. så vi får se om vi kanske åker in till stan ett tag och kollar in balen!

mumma

Snart mat, jag är jätte hungrig. Det blir fläskfile med potatisgratäng och en grönsallad! :) till efterrätt blir det grädd-tårta, mummms! Jag hoppas bara att min mage klara av en massa grädde.

Idag har vi målat, jag fick i uppdrag att måla ett "staket", så de är vad jag har pysslat med sen jag klev upp imorse :) ikväll blir de nog ingenting särskillt bara umgås med familjen och så, kanske träna lite på projekt-provet som vi har på måndag också! ja, skriver ikväll

Rubrik

Jobbigt, jobbigt, jag vill inte vara allergisk mot mjölk, de kommer att ta kål på mig! jag hoppas att det bara är för ett tag!

Är i Nordmaling nu och gör inte allt för mycke. Jag har hjälpt med Samuels mamma Gunvor med maten idag, vi rullade köttbullar och sen gjorde vi chokladmuffins! :) imorgon ska vi ska fira Tommy som fyller 20 på måndag, så imorgon blir de tårtbak! :)
ikväll har vi inte gjort så mycket, jag har spelat spel med Gunvor medan dom andra kollade på hockey. och såklart ska Samuel kolla på hockey klockan 11, så då lär jag sitta här på datorn och kolla mina dagliga bloggar! :) skriver sen om jag orkar, annars imorgon! :)

Fredag imorgon!

Nu är jag hemma igen. sovde hos syrran från onsdag-torsdag, så vi har bara haft det bra :) På onsdag vart min mage nästan sig själv igen, jag tror att det beror på att jag inte tål mjölk! :/ jag älskar verkligen mjölk, men nu måste jag försöka dricka och äta annat. Och nu när det är helg blir det svårt att motstå mitt favorit godis, choklad! men eftersom att det är mjölk i får jag leta mig något annat gott :)
Efter skolan i onsdags gick jag på stan med Karro och Kajsa. Jag köpte 4 nya armband, jag älskar armband, de vart två i trä och två i guld! :) Vid 4-tiden mötte jag upp syrran, sen gick vi hem till henne och åt middag, kyckling och ris. Måste säga att syrrans lägenhet är riktigt fin och mysig, jag trivs jätte bra där! jag sov som en stock inatt. :)
På kvällen vart det bara slappade framför tv:n, vi såg på top model finalen och åt krämbulle! :) Om rätt person vann top model, måste jag säga nej. Jag tyckte om Heather redan från början, så jag hade hoppats på henne. Men när det stod mellan dom 3 sista hejade jag och syrran på Jenah, men det gick som det gick. Selisha är säker jätte fin, men inte riktigt i mina ögon!

Nu har jag just duschat och ska lägga mig och läsa nu och sen sova. Så jag skriver imorgon när jag kommit fram till Nordmaling, de blir där ihelgen! :)


godnatt

DH är slut för den här veckan och de slutar alltid lika spännande! :) ska sova nu, är ganska trött. och jag hoppas verkligen att magen är bra imorgon, så jag får fara till skolan!
Imorgon kommer jag inte att skriva något, ska inviga soffan hos syrran och hon har ingen dator så jag skriver på torsdag när jag kommer hem! godnatt

Silikonkatastrofer!

Läser tidningen Fredag och har nu hittat några riktiga silikonkatastofer! I tidningen kan man se att det finns många fler, men jag tog ut dom som jag tycker var värst!


Beyoncé Knowles, Pamela Anderson, Tara Reid, Tori Spelling & Jodie Marsh, det sägs att modellen Jodies bröst är äkta, tro det eler ej!?

Hagel?

Har tagit en liten paus från skrivandet av uppsatsen. Det är inte mycke kvar att skriva nu men det känns ganska bra! :) får se vad läraren säger sen då vi får tillbaka dom! :) 

image23
Såg nyss att det haglar ute, så jag var tvungen att ta kort, det är ju sommar och sol ute, sen kommer det hagel mitt i alltihop!

hemma idag också!

Mannagrynsgröt och Jay Leno till frukost är inte dåligt. men någonting som är dåligt är min mage, den är som en bergodalbana, ibland bra och ibland dåligt! :/ jag vill att Samuel ska komma hem och ta hand om mig! men tror jag ska försöka göra klart uppsatsen nu, så den är klar att skicka in.

Och nu sitter Paulina på flyget på väg ner till Barcelona på praktik i 4 veckor, jag är inte lite avensjuk! jag vill verkligen åka utomlands nu, bli lite brun och bara ta det lungt! :) Det blir inte bättre av att Josefine skriver om turkiet i varje inlägg på bloggen! jag blir galen, jag vill också utomlands! men om jag ska köpa en dator och ny telefon blir det inte kvar så mycket av sparpengarna! :/ ska fortsätta med svenskan nu!


sjuk som vanligt!

Ja, jag är hemma idag, sjuk som vanligt! de verkar aldrig vilja gå över, och de lär jag få leva med! :/ har inte gjort så mycket alls idag, när Samuel kom hem från skolan for vi på banker och jag skaffade mig äntligen en internetdosa, så jag kan hålla reda på mina pengar själv! :) och så for vi på konsum och köpte bullens, så de vart våran lunch.

Nu sitter jag och lyssnar på Nightwish och försöker göra svenska uppsatsen som ska vara inlämnad imorgon. Det känns riktigt jobbigt, för jag fattar ingenting och det är pga våran kandidat, som inte kan någonting! men jag ska göra mitt bästa iallafall! :)


The Poet And The Pendulum
I'm afraid. I'm so afraid.
Being raped again and again and again.
I know I will die alone.
But loved.
You live long enough to hear the sound of guns
Long enough to find yourself screaming every night
long enough to see your friends betray you.
For years have I been strapped unto this altar
Now I only have three minutes and counting
I just wish the tide would catch me first
And give me a death
I always longed for


söndag!

är äntligen hemma från en lugn helg i Lycksele! jag tycker att det är så himla härligt att vara i Lycksele, men det är ganska skönt att komma hem! :) På fredag eftermiggaden bestämde jag och Samuel för att åka till lycksele och hälsa på hans systrar och träffa lite vänner! :) så på fredagkväll blev det bara film med Samuel, hans syster Linda och hennes pojkvän Patrik. På lördag dag hälsade vi på Samuels andra syster Sanna och hennes pojkvän Andreas och vi for ner på lilla bageriet och tog oss en mjukglass! Efter det for vi och hälsade på Isac och Cristel för att äta lite tårta och gratta han :) på kvällen vart det grillning med Linda och Patrik och sen vart det film igen!  Vi hade tänkt följa med och fira Isak på hotellet, men varken jag eller Samuel kände oss riktigt sugna, så vi spar det till någon annan gång! :) Idag har moster Barbro, Kudde(mosters man) och Morfar varit här och hälsat på, åt middag och surrade på!

Nu ska jag snart se på Sanningens ögonblick på 5an, sen Parlamentet halv 9, så jag kanske skriver sen.


lycksele

skönt med helg! är i Lycksele med Samuel hos hans syster. Hade tänkt fara ut på hotellet ikväll och fira Isac som fyllde 20 år igår, men vi vet inte hur vi ska göra än! men nu ska iallafall jag och Linda gå på kiosken och köpa lösviktsgodis! :) skriver imorgon, hade


snart fredag!

Har varit och kollat på syrrans lägenhet ikväll. den var mycket fin måste jag säga, rikgit mysig. där kommer jag spendera många nätter! :) Får se hur det blir imorgon, om jag far dit efter skolan och hjälper henne och ställa till allt och möblera. Jag älskar verkligen att inreda och möblera när man flyttar, men inte då man flyttar ett helt hus. Men som nu när syrran flyttar och då Samuel flyttade till Lycksele, då det är små mysiga lägenheter! :)

Har inte bestämt något inför helgen än. hade planerat att hitta på något med Paulina innan hon åker ner på praktik till Barcelona, så det kanske blir något sånt imorgon. Sen vart jag erbjuden jobb på lördagkväll, men vart tvungen att tacka nej eftersom Isac fyller 20 år imorgon så han ska firas, så det blir kanske Lycksele på lördag! :)

Ska gå och duscha nu, sen får vi se om det blir sängen på en gång eller inte, det blir nog lite korsord först. Samuel är nere hos Fredrik och ser på hockey så han är inte hemma förns vid 12, men jag klarar mig! :) godnatt, puss

Födelsedagsfirande!

Ja, då var en till kväll över. Idag har jag inte gjort så mycket, jag har städat lite och så! Sen nu ikväll vart det ju middag och tårta med familjen. Det är så skönt att bara sitta och prata en kväll med familjen, om allt och ingenting! :) Presenter fick jag ju också av farmor fick jag en choklad ask och 200 kronor. Av pappa fick jag en kortlek, en chokladkaka och nån gelegodis (från Serbien då pappa var där på jobb!). Sen av pappa och Ann fick jag en ansiktskräm, böcker och en resa till Ikea där jag ska få handla 'flytta hemifrån grejor' för 1000 kronor! Så nu är allt födelsedagsfirande över!

image21
Den lilla bilden är en bok som heter "När livet stannar" som jag ska få av pappa den 21 maj, då den kommer ut på pocket!

Såg slutet av Top model. Jag vet att jag har sagt att det inte spelar någon roll vem som åker ut nu efter att Heather åkte ut. men jag tycker faktiskt att Bianca var bättre än Jenah, så vi får se hur det slutar!
 ska sova nu, skriver imorgon när jag kommer hem från skolan! godnatt, puss

Tårtbak! :)

Har nu gjort tårtan som vi ska äta ikväll! haha, snygg vart den inte, jag har så dålig fantasi så de vart bara en vanlig gräddtåtra! :) men, jag får hoppas att den smakar bra. Ska gå och byta om nu, så att man ser någorlunda ut nu när familjen och farmor kommer :) skriver ikväll, puss

image17
På botten har jag banan och choklad, i mitten har jag marsansås och hallonsylt och överst har jag ett lager med grädde, lite riven choklad, sen har jag dekorerat med physalis och vindruvor!

image18

Här är tårtan som Tina & mami gjorde på min födelsedag! Jag tror att dom la ner lite mer tid på sin tårta än vad jag gjorde på min! :) Mycket choklad som jag gillar!



Sen måste jag lägga in en bild på tårtan som Tina & Samuel gjorde till mig förra året! Kan ju säga också att dom "limmade" fast strössel-hjärtana en och en för min skull! :)

Musik

http://www.youtube.com/watch?v=eOjn7tK7n5A&feature=related

Nightwish - The islander

An old man by a seashore
At the end of day
Gazes the horizon
With seawinds in his face
Tempest-tossed island
Seasons all the same
Anchorage unpainted
And a ship without a name

Sea without a shore for the banished one unheard
He lightens the beacon, light at the end of world
Showing the way lighting hope in their hearts
The ones on their travels homeward from afar

This is for long-forgotten
Light at the end of the world
Horizon crying
The tears he left behind long ago

The albatross is flying
Making him daydream
The time before he became
One of the world`s unseen
Princess in the tower
Children in the fields
Life gave him it all:
An island of the universe

Now his love`s a memory
A ghost in the fog
He sets the sails one last time
Saying farewell to the world
Anchor to the water
Seabed far below
Grass still in his feet
And a smile beneath his brow

This is for long-forgotten
Light at the end of the world
Horizon crying
The tears he left behind so long ago


Sjuk/städning

Goddag allihopa! jag är hemma och är sjuk, har en hemsk hosta och ont i magen! :/ men jag har kul endå, jag städar lite inför kvällen. Vi ska nämnligen fira min och Tina födelsedag med pappa ikväll, så jag städar så att det ska se någorlunda ut :) vi blir sju stycken ikväll, jag pappa Ann Tina Linn Micke & farmor, så jag ska snart börja göra tårtan, men först ska jag läsa lite natur så att jag inte behöver göra de ikväll! :) skriver sen, puss

Hur kommer det att gå?

nu är det spänning i DH! Jag skulle helst ladda ner nästa avsnitt för att se hur det går för dom, men jag får spara mig tills nästa tisdag! :) 
Victor dog ju och det gör mig igentligen ingenting, men om Carlos dör blir jag ledsen. Carlos och Gabrielle måste bli ett par igen! Sen undrar man ju vad som händer med Lynettes familj, dom kan ju inte dö allihopa! men men, det återstår att se.
Jag ska lägga mig nu och läsa på lite natur, och vänta på att Samuel ska komma! Det är så mysigt att sova med någon! godnatt, puss

image16
Teri Hatcher/Susan, Felicity Huffman/Lynette, Nicollette Sheridan/Edie, Eva Longoria Parker/Gabrielle & Marcia Cross/Bree. :)

DH

Lång dag idag, jag har haft ont i magen och är förkyld, så det har inte varit någon höjdar dag! Sen är jag är så jävulst trött, men jag måste hålla mig vaken och se DH ikväll klockan 21! :) Tills dess hade jag tänkt läsa lite natur till provet på torsdag, men det orkar jag inte så de tar jag imorgon eller nått!
Pappa vill att jag ska städa toan lite, så det är väl bäst om jag gör det! :) ser om jag skriver sen, hörs


tråkigt

Sitter på skolan nu och har svenska. vi håller på med Shakespeares och ska skriva världens störta uppgift, men jag har inte börjat än. Jag tar det när jag kommer hem, det är så mycket lättare att skriva när man är hemma! Just nu vill jag bara fara hem, jag är så less. Hade tänkt vara hemma idag, men for ändå och nu ändrara jag mig! Vi har inte gjort något vettigt idag och så går vi till tjugo över fem. ja, ska sluta nu


Heather är ute!

Det gick åt skogen, Heather åkte ut. Jag vart lite förvånad, hoppades och trodde att Jenah skulle åka ut! Jag tycker att Heather blir så himla fin! :) Nu vet jag faktiskt inte vem som ska vinna, tycker inte riktigt om någon av dom tjejerna som är kvar! :/

image15
En av dom finaste bilderna på Heather enligt mig! :)

Har inte så mycket att göra nu. Samuel kollar på hockey och de är inte jag så intreserad av, så jag tror jag ska lägga mig och läsa ett tag! har äntligen börjat komma in i boken som jag läser och det gör det mycke roligare att läsa :) skriver nog ett inlägg innan jag sover ikväll!

Top Model

Kollar på Top Model nu, missade de i onsdags då jag och Samuel åkte till Lycksele! jag är rädd, men hoppas att Heather får stanna kvar, hon är min favorit! :)

image14

R I P

Jag vet att man inte ska tro på vad alla säger, men den här gången gör jag de och det är hemskt! Än är det ingen som vet vad som hänt bara att du inte finns bland oss längre! Det är inte rätt att föräldrar ska behöva gå på deras barns begravning, men tyvärr händer det ofta!
du som alltid var så glad och härlig, men vart glad av att se dig och din spralliga personlighet! Vi alla tänker på dig, vila i frid Felicia!


IKEA

Har varit på ikea hela dagen med familjen, och är nu äntligen hemma! :) jag är förvånad över mig själv, jag köpte ingenting på ikea. bara en tröja från Cubus :) Vi kom ner vi 12 tiden och var klar på ikea vid 5, så jag tror att jag måste ner dit snart igen, och gå lite på klädaffärerna :) Sen köpte jag och Tina mjukglass som man "gjorde själv". Det var ganska kul, man satta struten i en maskin tryckte på en knapp, så blev det en glass! :)
På vägen hem skulle vi stann i Härnösand och käka, men eftersom att ingena av oss har varit där förut var det ganska svårt att hitta. men tillslut hittade vi O´learys där vi åt middag :) ska ut nu ett tag, men skriver kanske sen eller imorgon!


tråkigt!

Jag vet inte vad jag ska skriva, men jag ska gå och lägga mig i sängen med Samuel och läsa Fredag! när jag skulle läsa tidigare idag kom Bruce(katten) och la sig på tidningen, så då vart det inget! :)
Sen måste jag berätta att när jag och Samuel körde hem från lycksele igår såg vi, en räv, en hare och en fladdermus. inte så vanligt tycker jag! :)

Sen har jag inte fått någon bra information, men om jag ska lita på ryckterna så, vila i frid Felicia!

sjukling.

Är i Nordmaling nu och gör inte så mycket. jag är sjuk och hostra och nyser hela tiden, så det är bara jobbigt! men jag har en Werther´s med choklad, en bilpåse, tidningen Fredag och Nightwish, så jag klarar mig :) Jag är beroende av Aftonblandets och Expressens fredags bilagor, Klick! och Fredag, köper dom varje fredag och läser en massa onödigt, men det är roligt! :)
Imorgon blir det Ikea med familjen, syster Linn ska flytta så hon ska ner och köpa lite möbler och då frågade hon om vi ville med. Så det lär bli en massa onödiga saker för mig! :) Jag har verkligen tur att syrran flyttar till Berghem som ligger just vid min skola, så jag lär nog bo hos henne ofta! :) men nu ska jag ta och läsa lite Fredag.


torsdag fast de känns som lördag!

Var på stan igår med syrran, hade längtat efter att shoppa, men de vart bara ett par solglasögon! :) på kvällen vart det Lycksele för mig och Samuel, vi hade lite att göra och tänkte hälsa på lite folk. Sen erbjöd sig Samuel att vara chauför till hans syster, så vi var hemma vid 4-tiden imorse, och klev sedan upp vid 11 för att börja inventera klockan 12. Inventeringen gick bra, jobbade ca 5 timmar, så det blir väl en slant :) sen ringde Leif från operan idag för att höra vilka dagar jag jobbade där, så att han kunde skicka min lön!
Imorgon blir det Nordmaling för mig och Samuel, ska åka in med pappa klockan 6 imorgon bitti, så vi hade tänkt lägga oss nu. Samuel ligger i sängen och väntar på mig, så jag ska väl pallra mig dit! men jag skriver imorgon då jag vaknat i Nordmaling. godnatt, puss! :)


RSS 2.0