Julhelgen i bilder!

Vi började med att klä den lilla granen. efter att den ramlat en gång, stoppade vi fast den med potatis - då höll den hela helgen! :)

Härlig julaftonsmorgon!

När Arthur gick ut visste han precis vart han ville - till vedbon, där han ligger på sommrarna! :) vi trodde hemskt nog att han blivit tagen av något djur då han varit borta i ett par timmar, så vi gick alla ut och letade efter honom, men ingen katt syntes till. efter 8 timmar kom han hem, lillkorven! :)

Roland var ute och åkte med Simsalabim, Vilda, Sue, Black Betty och Peggy Sue. Jaga gömde sig hemma i sängen och ville verkligen inte följa med! :)

Blöta till lunch, like always! :)
Fika och Kalle Anka klockan tre. "Vi ska inte ha så många sorters kakor i år". okej då, de slutade med 14 stycken olika sorter iallafall! :)
Vi tände marschaller från oss, till Barbros och ner till Roland, de vart himla mysigt! :)

Julbuffén!
den här bilden är så roligt! :) jag visste inte var syrran höll på med och så vänder hon sig om och tittar på mig med dessa ögon! haha!

Rolle ville också prova!
Julklappsleken! Jag och Samuel gick med med kökshanddukar, silikongrytlappar/underlägg, en ljuslykta och handdukar. årets julklapp, den klapp som skickades fram och tillbaka flest gånger var en stektermometer! Rolle vart stolt ägare av den! :)
Arthur ville inte vara julfin...
...men de ville Sue! :)
Det blir ofta rätt mycket sällskapsspel och kortspel när vi är i stugan och det vart Arthur less på! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0