Tacopaj

4 port.
Pajskal:
125 g smör
200 g mjöl
2 msk vatten
Fyllning:
400 g köttfärs
1 påse tacokrydda
1 gullök
1 paprika
1 burk majs
100 g philadelfia
1 dl riven ost
1. Sätt ugnen på 200°.
2. Pajskalet: Dela smöret i mindre bitar och lägg dem i en skål. Tillsätt mjölet och blanda ihop. Häll i vattnet och knåda ihop till en deg. Tryck ut i en pajform och förgrädda skalet ca 10 minuter.
3. Fyllningen: Skala och hacka löken. Skär paprikan i mindre bitar.
4. Stek köttfärsen och blanda ner kryddan. Lägg i löken, paprikan och majsen och låt de bli varmt. Häll över fyllningen i pajformen.
5. Klicka på philadelfia(de går också att bre det på pajskalet, innan man häller över fyllningen). Strö osten överst och grädda i ugnen tills den fått fin färg, ca 15-20 minuter.
Min guaccamole:
1 avokado
1 dl creme fraische
vitlök, salt, sambal olek
1. Skala och mosa avokadon i en skål. Tillsätt creme fraische och smaksätt med vitlök, salt och sambal.
Kommentarer
Postat av: Josse
Det har var saaa inte ett okej inlagg.. jag sitter i skolan och dor av hunger!!! GUD VA JAG MASTE LAGA PAJ!
Svar:
Julia
Trackback