Kassler i chlilisås och blomkål
Nu var det länge sedan jag la in ett middags tips, så jag gör de idag! :)
4 port.
500-600 gram kassler
2 st paprikor
2 dl ost
1 st stor blomkål
+ salt
Chilisås:
2,5 dl matlagningsgrädde
Ca. 1 dl chilisås
2 st vitlöksklyftor
salt och peppar
1. Sätt ugnen på 225°.
2. Skär blomkålen i mindre bitar och koka den sedan tills den är mjuk.
3. Under tiden blomkålen kokar, skiva kasslern i bitar, ungefär 7-8 mm. Skär också paprikan i lika tjocka ringar.
4. Stek kasslerna så den får fin färg och lägg den sedan i en ungssäkerfrom. Lägg paprikan över.
5. Blanda alla ingredienserna till chilisåsen och häll den över kasslern och paprikan.
6. Riv ost och strö över. Grädda sedan i ugnen ca 20 minuter, eller tills såsen är varm och osten smält.
Okej! :) Hur är det med dig då? Kram
Ja det blir väl när Thomas hittar ett jobb. Tråkigt att du inte hörde av dig i lördags..vad hände?
ser riktigt gott ut! :)