Kassler i chlilisås och blomkål

Nu var det länge sedan jag la in ett middags tips, så jag gör de idag! :)


4 port.
500-600 gram kassler
2 st paprikor
2 dl ost

1 st stor blomkål
 + salt

Chilisås:
2,5 dl matlagningsgrädde
Ca. 1 dl chilisås
2 st vitlöksklyftor
salt och peppar

1. Sätt ugnen på 225°.
2. Skär blomkålen i mindre bitar och koka den sedan tills den är mjuk.
3. Under tiden blomkålen kokar, skiva kasslern i bitar, ungefär 7-8 mm. Skär också paprikan i lika tjocka ringar.
4. Stek kasslerna så den får fin färg och lägg den sedan i en ungssäkerfrom. Lägg paprikan över.
5. Blanda alla ingredienserna till chilisåsen och häll den över kasslern och paprikan.
6. Riv ost och strö över. Grädda sedan i ugnen ca 20 minuter, eller tills såsen är varm och osten smält.


Kommentarer
Postat av: Martina Ehn

Okej! :) Hur är det med dig då? Kram

2010-01-18 @ 23:20:57
URL: http://martinaehn.blogg.se/
Postat av: Camilla

Ja det blir väl när Thomas hittar ett jobb. Tråkigt att du inte hörde av dig i lördags..vad hände?

2010-01-19 @ 10:46:10
URL: http://mysstund.blogg.se/
Postat av: eliiinh !

ser riktigt gott ut! :)

2010-01-20 @ 18:46:09
URL: http://eelinppelin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0