stress

Godmorgon! jag har verkligen vänt på dygnet, eller jag är lat! Jag går och lägger mig vid 1-2 och sover till 11. usch, jag får dåligt samvete! jag har inte tränat i veckan heller!
Ikväll blir de iallafall utgång och jag är stressad över de också. jag har inte gjort något än och kläderna jag ska låna av syrran är hos mamma. så jag måste ner dit och se om jag ens kan ha kläderna och kan jag inte de har jag inget att ha på mig! dom har nämnligen bestämt att man ska ha kläder i färgerna svart, vitt och rött. Jag äger inte ett enda plagg som är rött, inte ens ett par sockar! så min outfit kommer vara helsvart från top till tå och sen blir de ett vitt och rött bälte! :) kommer jag inte in, får jag väl spela lite på charm :)
så nu måste jag försöka fixa mig och sen måste jag gå ner till mamma och kolla kläderna! jag måste också kolla när de går någon buss!

Kommentarer
Postat av: Camilla

låter snyggt :) Får se bilder sen kanske? ;)

2009-11-13 @ 13:17:18
URL: http://mysstund.blogg.se/
Postat av: åsa

haha. men de va skoj igår :)

2009-11-14 @ 14:12:55
URL: http://asaampersson.blogg.se/
Postat av: Josefine

Jo, jag vet :) Make up store har ett jätte bra kit för läpparna också :) Men om man vill köra på budget så behöver man egentligen inte ens någon speciell peeling till läpparna, det var så jag tänkte :) hihi.

2009-11-14 @ 14:13:43
URL: http://xjosefinex.blogg.se/
Postat av: Josefine

förresten, var ska du ikväll när du ska ut? :)

2009-11-14 @ 14:16:18
URL: http://xjosefinex.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0