NY KYL OCH FRYS! :)

En kille från Elon var just här och bytte ut våran kyl och frys. gud va skönt! :) dom är så mycket snyggare och fräschare än dom vi hade förut, som var från förra sekelskiftet!
FÖRE:

EFTER:

mer läxor

Hallå! projektarbetet är inskickat och nu är de bara svenskan och samhälls kvar. Jag hade hoppats på att bli fri från läxor, men icket de! ska se om jag kan börja med svenskan nu, tjing!


nooo, läxa i massor

usch! tvätt och läxa! nu ska jag springa ut till tvättstugan och hänga den sista tvätten, sen måste jag göra projektet som skulle vara inne i måndags! :/ skriver sen om jag överlever, tjing

Pling plång

Rostade mackor med leverpastej och o´boy är så gott! :)
Att bli väckt av att de plingar på på dörren är inte de bästa! Vaktmästarna var här idag för att byta ut våran sovrummsdörr som det var hål i. Sen påpekade jag igår(när dom också var här) att våra kyl och frys håller på att falla ihop, men han tyckte inte att det var så farligt. men dom kom nog på att det var lika bra, så innan veckan är slut ska vi ha en ny kyl och frys! :)
ska nog spela lite sims nu, tjing

Att göra ikväll!

Att göra idag/kväll:

¤ Hitta ett recept på pajdeg & sedan laga mat
¤ Börja leta bland all musik och se vilken låt jag ska använda till svenskaarbetet. (de är så många låtar jag vill ha!) dock utan något resultat!
¤ Blanda ny mat till min lilla prins Darten! :)
¤ Skriva klart projekt.
¤ Kolla på Top model! :)
¤ Skicka bilder på Dartanjang till Ulrika!

beroende

För mycket sims och för lite sömn. nu ska jag bosrta tänkderna och krypa ner i sängen! :) godnatt

Bra humör

Godmorgon! sitter och dricker nyponsoppa och de är så gott! det var länge sedan jag hade i såna där 'bröst' som jag kallade dom, men dom heter väl något med mandel.och glass är också gott och ha i! :)
Jag ska snart försöka få upp Samuel ur sängen, så vi kan åka och handla mat inför veckan. När vi gjorde våran matsedel igår, insåg vi att vi nästan inte hade någon maträtt med någont slags kött i. Vi hade broccolipaj, pastasallad, grönsakssoppa, sen på fredag har vi lax. haha! men, vi klarar oss nog iallafall! :)
Efter handligen ska vi åka ut till min moster i Norum, för att lämna Greta och fika. tjing

ps. jag blir på så bra humr när jag ser min nya blogg! :)

Turkiet, alanya

Åh, vad jag vill åka utomlands. åka till ett varmare ställe! :) Jag älskar att kolla på bilder sen jag och Samuel var i Turkiet 2007. man drömmer sig bort och önskar att man fick åka tillbaka :) Vi funderar på om vi ska åka iväg på en resa snart. de skulle vara skönt att komma hem brun till studenten! :) här är några bilder från våran resa :)




Min blogg är så fin! :)

Att vara snäll lönar sig stort! jag är så glad att Cristel ville hjälpa mig, hon har nämnligen hjälpt mig med min bloggdesigne! :) Jag är själv urusel på designe, eller jag har väl kanske inte ansträngt mig så mycket, men allt verkar så krångligt. men nu tycker jag att jag har en skitsnygg blogg som jag inte behöver skämmas över! :)

Cristel är jätteduktig på mycket och jag är så tacksam att hon hjälpte mig! :) Om du vill beställa en bloggdesigne eller bara kolla in Cristels blogg, kolla här: http://cristelles.blogg.se/


musik

 

Nomy - You better die young

Nomy - Cocaine


lördag

Hallå! sitter här i lägenheten och gör ingenting. Ska vänta på att mamma K-I Emma & Evelina har kollat klart på tapeter och golv, sen ska vi hem till vännäs igen. Jag var tvungen att åka hem för att mata katterna och gosa lite med dom! :) Får se om jag åker ner på stan och möter upp mamma och dom andra sen, skulle behöva köpa lite nya kläder. och jag hatar att gå på stan själv, då hittar jag ingenting, men när mamma är med hittar jag massor! :) så jag måste på stan med henna snart nån gång!
ska kila lite bloggar nu, tjing

ingenting idag

Godmorgon! Jag har inte så mycket på hjärtat just nu. Ska till Vännäs senare idag och hälsa på mamma och syrran! :)
sen kan jag ju säga att mitt schema är super! Jag är ledig fler dagar än jag har skola! :) har skola tisdag, onsdag och torsdag! jaja, tjing

H&M


Jag har beställt från H&M, ett par skor och en cardigan. Jag valde ett par svara Espadrillos, hade svårt för att bestämma mig för vilken färg jag ville ha, men har jag tur får jag låna av syrran, hon veställde nämnligen en av varje färg! :) dom finns i, svart vit rosa och guld. Dom kostar 149:- så jag funderar över varför inte jag också köpte fler par!? men, i värsta fall får jag gå på affären och köpa fler.
Jag beställde också en cardigan. Jag minns dock inte vilken färg jag valde, den fanns också i massa olika färger. men de kan ha varit den här rosa, annars en vit eller svart tror jag! :) Den kostade också 149:-.
Jag vet inte riktigt hur lång tid det tar att betsälla från hm, men de borde komma snart! :) tjing


my day.

Trött, utmattad, ingen middag och top model. Så har min dag sett ut! Jag var så trött på väg hem efter skolan att mina ögon helst skulle vilja stängas och sova tills imorgon. jag hade planerat en skön vilostund när jag kom hem, så att jag skulle orka vara uppe och se på top model. men den sömnen fick jag inte! När jag kom hem var Samuel så uttråkad efter att ha suttit hemma en hel dag, så har föreslog att vi skulle gå ner på stan och ta en macka på Catarina´s. och så blir såklart fallet, så vi tog en promenad ner på stan och köpte min favorit macka, kyckling currymajonäs! :) när vi kom hem var jag så slut på att jag somnade en timma i soffan. och eftersom klockan då var halv sju orkade jag inte laga mat, utan tog mig en dusch och gjorde mig en macka! :) nu ska jag ta mig en filtallrik och förmodligen sova, kanske se film, Kung fu panda, den är så rolig! :)


min lilla tjockis

Pratade just med Ulrika, hon som jag och Samuel köpte Dartanjang av. Har inte pratat med henne sen vi köpte Dartanjang för tre år sedan, så hon vart jätte glad att vi hörde av oss. Vi har bytt mejladresser så vi ska försöka hålla kontakten där och skicka bilder på min lilla tjockis. Jag ska också försöka få några bilder på Dartens mamma, pappa och syskon. Träffade hans mamma och syskon när vi hämtade han, men jag skulle vilja se hur dom ser ut nu! :)


ska ta en banan och vänta på top model nu.

köket!

Hittade en rolig grej på Josefines blogg. Tyckte det skulle vara rolig med tanke på att jag gillar att stå i köket och både laga mat och baka! :)

Utmaning: KÖKET!

¤ 
Tre saker som jag alltid har i kylen:
1. Mjölk
2. Marmelad
3. Ägg

¤ Tre saker jag alltid har i frysen:
1. Laxfilé
2. Wokgrönsaker
3. Glass

¤ Tre saker jag alltid har i skafferiet:
1. Frukt
2. Bröd
3. Flingor

¤ Tre kryddor jag alltid har hemma:
1. Salt
2. Svartpeppar
3. Rosmarin

¤ Tre livsmedel jag använder varje dag:
1. Mjölk
2. Flingor
3. Juice

¤ Mina tre favoritgrejer i köket:
1. Potatispress
2. Rivjärn
3. Skalare

¤ Tre saker som inte får komma in i mitt kök:
1. Mögel
2. Kalvsylta
3. Surströmming


Måndag

Klockan är nio och jag och Samuel har just ätit middag. Vi glömde helt bort tiden, sen har vi varit på öb och köpt ett klösträd till katterna och varit på Coop och handlat mat till veckan. Jag och Samuel skriver middagsschema nu för tiden. Det är både skönt och smart att skriva ner vad man ska äta under veckan. man ser enkelt vad man får i sig för något och så slipper man fundera över mat varje dag :)

Vi mixtrade ihop de gamla och de nya klösträdet! :)

I helgen var vi i Lycksele. Vi hälsade på Cristel och Isac som flyttat, så vi kollade in deras lägenhet och såg på Let's dance. Vi hann också med en fika hos Samuels syster Linda & patrik. :) Vi var också i Kattisavan och hälsade på Samuels andra syster Sanna & Andreas.
På söndag var vi i Nordmaling för att gratta Samuels mamma som fyllde år. Så man kan säga att våran helg har varit ganska fullpackad! :)

fel buss

haha! Jag måste få skratta åt mig själv ibland! Idag när jag stod och väntade på bussen på vasaplan, stod de på tavlan att linje 8 till ersboda skulle gå klockan 14.52 och 15.00. Så jag väntade men de kom aldrig någon buss, när klockan var 14.57 kom linje 5 som går till Ersmark. Det stod på bussen att den gick förbi haga och erboda, så jag tänkte att eftersom min buss aldrig kom borde den här gå förbi mig. men så var inte fallet! Jag fick kliva av på Illervägen(typ mariehem) och gå därifrån i kylan. Visst det är inte så långt, de tog ca 20 minuter, men det var så satans kallt ute så jag frös bena av mig! men de är sånt man får ta, när man inte har så stor koll på vilka bussar som går vart! :)

Vad är bäst?

Hur skulle kändisarna se ut om dom la på sig några killon? och hur gillar vi dom bäst!? Gillar vi dom bäst som dom ser ut i vanliga fall eller med några kilon extra? :)

Amy Winehouse

Kate Moss

Jessica Simpson

Katy Perry

sängdags

Macka, fruktjuice och Love guru! :) godnatt

spel är min hobby

Ligger i soffan och myser med Dartanjang. han är alltid så mysig på kvällarna! :) Samuel är hos Thomas så jag har hela kvällen för mig själv. Jag ska försöka göra lite läxa, kolla på Top model klockan åtta och sen fika något gott. :)

Min nya hobby är att spela sök-och-finn spel. de är hur kul som helst! :) Det finns massa spel där man ska hitta saker för att sedan göra något annat med dom! dom hemsidor jag spelar från är Zylom.com och Bigfishgames.com. Två bra sidor där de finns många spel! :) de finns också roliga room escape spel på Gamershood.com. Ja, ska spela nu. Tjing

Frukost

Godmorgon! sitter här i min ensamhet och äter frukost. Samuel är arbetsförmedlingen och jag ska till skolan på ca 1 timma. Har som sagt en lektion idag, svenska. Jag måste prata med Elin-Sofia om boken vi skulle läsa. Jag tycker att den är dålig och skit jobbig att läsa. så vi måste lösa de på något sätt.
Ska fika klart och kika lite bloggar, tjing

Min goda frukost! :)

måndag

Sitter här och håller på att somna, jag är helt slut efter en skoldag med två lektioner! hm, har tankar på att borsta tänderna och sova. Har sovmorgon till 12 imorgon, så jag hinner iallafall vila ut :)

Jag och Samuel var föresten och handlade idag, vi köpte allt vi ska äta i veckan. det är förvånandsvärt vad lite mat kan kosta. Vi handlade råvaror så vi ska laga mat i fem dagar och allt gick på under 300 kronor på Willys. Det kan kanske bero på att vi redan hade nötfärs, lax och kyckling hemma, men vi handlade ändå mycket! :) När jag och samuel var och handlade en måltid på Ica maxi gick den på 300 kronor! :/
jaja, ska gå och göra mig iordnign för sängen så får vi se när jag kryper till kojs! :)


lördag

Mackaronpuddingen i ungen! jag är hungrig och munnen är uttårkad! :/ Ska gå ner på hemmakväll efter maten och köpa godis och dricka! Det blir en lugn kväll ikväll, så vi får se vad som händer! :)
Jag hade jätte roligt igårkvälls. Hade fest här hemma, maxim och x3m! :)


fredag/fest

Samuel står och knådar pizzadeg och jag och Fredrik kollar på AFV! :) Det blir snart pizza sen utgång för våran del. Så skriver väl imorogn igen. Ha en bra fredagkväll, tjing :)


hallen tillfixad :)

Lägger upp några bilder som jag tagit på hallen. Jag och samuel har skruvat och spikat, så vi har fått ihop våran skohylla, sen har vi fått upp en spegel och två ljusstakar på väggen + en matta! :) Den lilla korgen på skohyllan är Dartanjangs sovplats :)



4 år!

Tjoho, länge sedan igen! Har inte varit hemma på några veckor, sen har jag varit sjuk så datorn har legat undan packad. men nu är jag tillbaka och ska försöka skriva som vanligt. Har massa bilder jag ska lägga ut också, men de tar jag inte idag!

Jag och Samuel firar 4-årsdag idag! tyvärr har vi inte gjort så mycket. Vi har bara ätit en god middag och nu ska vi mysa i soffan framför tv. :)
Vi har också städat och snyggat till lägenheten idag/kväll. Vi har satt upp tavlor, spegel och ljus'grejor'. Vi har också varit på rusta, där vi köpte en massa till hallen och ett skoställ. så nu ser det ut som någon bor här hemma! :)
ska se tv nu, tjing


RSS 2.0