paket

På min födelsedag åt vi tårta & kakor och öppnade paket! jag fick en matberedare/blender, ett par skor från london, ljuslycktor till altanen, en mascara, en påse godisknorrar, ett stort påskägg fullt med godis! pappa kom också förbi med ett macro objektiv till min kamera. jag har vela haft ett så länge, men det har bara inte blivigt att jag köpt något! jag har tagit några bilder, men jag måste provfota lite mer. det verkar väldigt bra iallafall! :)

påsken 2011

Nu kommer bilderna från påsken i stugan! :) vi kom fram på torsdag kväll och hann inte med så mycket den dagen. annars har vi grillat korv, sågan ner träd, spelat kort, solat i bikini, åtit påskmat, druckit rosé i solen, kört skoter, firat födelsedag, jagat möss inne i stugan, kollat in stjärnklar himmel och mycket mer! :)

Mamma köpte en skoter till stugan och Tina matchar med artic cat overallen! :)

Vi hade iallafall lite snö på fredagen då vi kom, men efter all skoterkörning vart det inte mycket snö kvar när vi åkte på måndagen! :)


Vi röjde också lite skog eftersom vi inte hade så mycket att göra, när vi inte kunde ta oss till någon sjö!

Vi försökte med allt för att få ner träden! men det är svårt då träden växt ihop!

Lunch dag 1: Stekt pannkaka på murikan! gott! :)

Man blir som man umgås!

Korvgrillning! :)


Bikini och långkallingar var det vi hade på oss under helgen! :) varmt och skönt!

Lunch dag 2: Stekt potatis, korv & vitabönor! :)


hahaha! bilden får tala för sig själv! :)

Jag fyllde år och fick en god tårta och massa paket! :)


Arthur leker!

en del veckor går för fort!

Jag känner mig väldigt efter med allting just nu, tanken var att jag skulle ägna hela veckan åt pluggning! men tisdag och onsdag jobbade jag och idag har jag varit på stan med Linda, Patrik och barnen. imorgon har jag tvätttid och några samtal jag måste ringa för att få ordning på allt! sen kan jag nog hinna med lite historia. jag har också tänkt lägga upp bilder från påsken i stugan, men dom bilderna ligger fortfarande kvar i kameran och väntar på att föras över till datorn!

nu blir det nog sängen, sen får vi se vad som hinns med imorgon! :) godnatt

Paulina på besök!

Då har Paulina åkt hem till Kiruna! men förhoppningsvis bor hon granne med oss om någon månad! :) jag hade tänkt ta lite bilder medans hon var här, men det var mest bilder på mat. jag förstår inte varför?

Efter tre månader utomlands ville hon ha falukorv när hon kom hem! jag gjorde henne några korvstavar! :)

Dag två vart det lunch på frasses. strips, lökringar, mozzarellasticks och smältost! :)


Sen ville hon ta på snön! :)

En fika hos Josse vart det också! :)



Ost & kex på kvällskvisten! :)

Blåbärskaka med vaniljsås! :)

kära kusin!

Då var Paulina hemma i Sverige igen! jag och Samuel hämtade upp hon på flyget igår! :) nu ska vi njuta av de dagarna hon är här! :) tjing

min tavla!

Igår gjorde jag om min tavla. det är så enkelt att göra sin egna tavla. jag har en stor frigolitbit som jag sedan fäst tyget på med nålar. bra om man tröttnar på tyget, då är det bara att bya ut! :) det känns som att det bruna tyget blir mörkt nu till sommaren, så jag tog ett ljust tyg med blommor på! :) tavlan ska dock inte stå mot den fina röda väggen, utan ska stå på sänggaveln i sovrummet! :)
Före:

Efter:

spaghettiben!

MINA BEN! jag är ganska säker på att jag kommer ha träningsverk imorgon. var ute och joggade/gick i lite mer än en timma nu ikväll! men det känns så himla skönt nu när man har duschat och får lägga sig på soffan! :) jag ska se om jag orkar vara vaken tills BB är slut ikväll eller om jag hoppar över de ikväll. jag ska och jobba imorgon, så det ska bli roligt att få leka med barnen istället för att plugga! :)

Igår var vi ju på Ikea och handlade lite saker, men så mycket vart det inte. en lampa till hallen, en grillpensel, förvaringslådor till Samuels tv-spel & tyg som jag ska göra till en tavla! :)

fredagsmys!

Fredagar är som mina städdagar. jag vet inte riktigt varför, det blir bara så! idag har jag tvättat, bäddat rent i sängen, dammtorkat, dammsugit och städat toaletten! :) jag skulle egentligen ha pluggat idag, men jag får ta igem de någon annan dag.

ikväll har vi varit och bytt till sommardäck på bilen och vi kom nyligen hem från gymmet. nu blir det soffan med godisskålen och film! :) skönt med lite fredagsmys! :)


mitt nya liv!

Idag känner jag mig duktig! :) började dagen med att klliva upp klockan 5.30. lite jobbigt när man brukar kliva upp åtta, halv nio! men jobbet kallade, så jag hade inget val. När jag kom hem efter jobbet gjorde jag och Samuel en god broccoli & vårlökssoppa :) nu på kvällen tog vi en timmes promenad/joggingtur! så nu är jag nyduschad och har just ätit lite färsk annanas! :)
Nu har jag och Samuel bestämt oss för att börja motionera! Två gånger i veckan ska vi köra styrketräning och två gånger jogging!

Mamma ringde nyss och bjöd med mig ner på IKEA nästa vecka, jippi! jag får aldrig nog av att gå på ikea! nu ska jag väl inte handla så mycket, jag var ju där med syrran för typ en månad sen :) det enda jag vet att vi behöver är mindre förvaringslådor, så Samuels tv-spel inte behöver ligga på golvet! :)


shoppingtur!

Att allt ska vara så svårt! CSN har godkänt min ansökan om studiebidrag, men skolan säger att jag inte kan få pengar! skolan säger att jag läser för lite, men CSN som jag pratade med 2 minuter innan sa att allt var okej och att jag ska få pengar! men vad är det skolan inte förstår när jag fått godkänt? att man ska måsta ringa hundra samtal och skälla för att få allt klart, när de ska räcka med att skicka in papperna via internet! aja, hoppas det funkar nu!

För att bli på bättre humör idag ska jag ta mig en shoppingtur på stan med syrran! :) jag ska försöka hitta nå kläder att ha i spanien! :)

helgen

Då har jag skickat in min tredje skoluppgift. det känns sådär, jag kunde inte mycket om imperialismen så jag hoppas jag fått med de viktigaste! :) min nästa uppgift handlar om stormarkstiden och det känns lite bättre. det känns som att det blir lättare att skriva och hitta fakta om de! :)

Ihelgen var det inflyttning- & födelsedagsfest hos Camilla och Thomas!

Bonzo var också med!

Cristel! :)

Kakor innan maten?

Emelie & födelsedagsbarnet Camilla! :)

Grabbarna - Isac, Tobias & Samuel! :)

Super snygga jag!

Grillat! :)

Camilla, Emelie & Tobias! :)

Det såkallade gay-bordet! Marcus, Thomas & Anton! :)

Finn ett fel?

Emma, jag & Mariélle! :)

Alltid spårar de ur!


RSS 2.0