bullbak

bullarna ligger på jäsning och ska snart kryddas på lite och sedan gräddas! :) det ska bli så gott med nybakta bullar och mjölk! :)

sist jag bakade!

vilken kväll!

förkylningen har gått ner, nu är det bara den irriterande hosta som är kvar. jag håller tummarna på att den ska gå över tills imorgon(då ska jag ju träffa lillbäbis och då vill jag vara frisk)! :)

Igår var tanken att jag och Paulina skulle ligga i soffan medans killarna var på hotellet och drack öl. vi hann vi se en film och äta lite godis, innan killarna ville ha skjuts in till umeå. så vi åkte in till olles och åt på max, sen på hemvägen hände de jag inte vill ska hända... jag kör på en stackars liten räv! jag har tyvärr inte så mycket minne av just händelsen, men jag vet att jag såg den, han sprang fram och tillbaka över vägen, sedan kom smällen, ett stort gupp, jag skrek och började storgråta! inte så roligt, men nu är det gjort och jag hoppas han har det bra med våra saknade bildelar som han fick med sig, uppe i rävhimlen! godnatt

förkylning

utan någon förvarning, har jag nu gått och blivig sjuk! det rinner snor, jag hostar, halsen gör ont och huvudet är på väg att sprängas! jag får glädja mig åt att jag iallafall inte har feber! jag tror det blir en tidig kväll och så får jag försöka sova bort alla onda bakterier, så jag orkar med jobbet imorgon! sista timmen på jobbet idag var inte rolig, världens huvudvärk och en kropp som inte orkade något!
nu har jag iallafall tagit alvedon och druckit te, så jag hoppas på att halsen blir bättre! :)

finally!

Idag har vi tapetserat köket! äntligen är de gjort, det har bara tagit några månader! :) det enda som ska göras nu är att hitta en gardin, sätta upp en hylla och klockan! :)

Köket innan målning och tapetsering:Köket efter målning och tapetsering:jag är så himla nöjd & jag och samuel är så bra! :)

vilken lördag!

jag och Samuel är så himla duktiga! igår målade jag hallen och på kvällen då Samuel kom hem målade vi ett varv i köket. idag har vi målat andra varvet och köket är färdig målat! :) det vart jätte bra och jag hoppas att allt ser bra ut imorgon så tapeten kommer upp! vi skulle ju tapetsera idag, men de vart en sväng till umeå istället och vi kom hem 12 000 kronor fattigare! vi har nu beställt en ny soffa och inhandlat lite små prylar som piffar till lägenheten! som ett tidningsställ, lila gardiner till v-rummet, en fin tekanna från biltema och lite till. sen vart det nya jobbskor & sneakers och även några julklappar! :)
Linda, patrik och barnen var också i umeå, så vi tog en fika med dom och kollade runt på barnenshus! :)

efter en lång dag med målning och shoppande vart det en hemmagjord pizza med pepperoni-salami och fetaost! :) nu sitter jag och spelar musik och väntar på att Paulina & Fredrik ska komma hem från ikea. då går jag över dit för att dricka vin! :)

händiga jag

Nu har vi spacklat, putsat och maskerat i köket, så imorgon blir det nog att måla. jag ska också maskera och måla i hallen, men jag gör det imorgon då de är ljus ute, eftersom vi inte har någon lampa där än! :) jag hopps att vi ska klara av att tapetsera själv, men det kan inte bli sämre än det är nu!
imorgon är det helg och de ska bli så himla skönt! äntligen sovmorgon och äntligen godis! :)

jag säger bara YEEES!

igår fick jag det goda beskedet att jag kommer ha fast anställning fram till nyår! :) just nu är jag i köket och ska fortsätta i barngrupp när ordinarie personal kommer tillbaka! det känns så himla skönt att veta att jag kommer ha jobb och lön ett tag framöver! :)

Jag och Paulina har varit inne i stan idag och handlat in lite saker till hennes lägenhet, så imorgon blir det att skruva ihop och sätta upp allt. vi ska även måla lite ihelgen, så det blir nog en pysselhelg! jag och samuel ska väl även försöka få ordning här i lägenheten! :)


RSS 2.0