tio mil ifrån varandra!

Samuel bor i vännäs och jag bor i lycksele. hur ska vi klara av den här veckan? första dagen har iallafall gått bra, men såklart saknas de någon som suckar i soffan för att jag kollar på dåliga serier och att någon har lampan i sovrummet tänd för att han ska läsa sig till sömns. :)
men till helgen kommer han och då blir de nog att packa lite saker här i lägenheten, så att han får sig ett hem i vännäs. förtillfället har han en soffa, ett litet bord att ha tvn på och sin dator. det är kanske inte så mycket till hem!


ny lägenhet

Det är inte bara en sak som ska göras när man flyttar. idag har jag ringt skellefteåkraft och sagt upp elen, jag har även ringt vattenfall för att få el i nya lägenheten. Dom ringde just, så förhoppningsvis får vi elen idag. annars får samuel ha de lite kallt ihelgen :) Tvn är inte uppsagd eftersom jag har en bindningstid tills december. så jag måste höra med dom som flyttar in efter oss om dom är sugna på tv!

Mamma har iallafall hämtat ut nycklarna till lägenheten, så ikväll blir det invigning :)


vilken dag

Då var de gjort! för första gången mitt liv har jag sagt upp mig, så nu jobbar jag min sista månaden. eller 23 dagar för att vara exakt, jag kommer att räkna dom! :) det känns ganska bra just nu, de känns som ett steg närmare! vad det nu är jag ska komma närmare?

Tyvärr gick ju inte allt enligt planerna. jag hade sökt jobb på ica, men de sket sig! lite sur är jag för de, men då får jag plugga på heltid istället, så att jag kanske blir klar med min kurs :)

Samuel börjar jobba i vännäs på måndag, så vi åker nog dit imorgon för att flytta en madrass och kaffepanna till nya lägenheten. :) lite saker måste han ju få ha i lägenheten, så att han kan laga mat och sova :) den 'riktiga' flytten med alla möbler och städning blir i slutet av februari. :) tjing

uppochhoppa!

Mitt nya liv med träningen går inte så bra längre. det kanske inte är tänkt att träna varje dag, kan ju vara därför jag blivigt uttråkad. :) men jag ska försöka göra mitt bästa så fort jag blivigt frisk. min hals är helt paj, det svider och bränner varje gång jag svider!

Imorgon händer det förhoppningsvis grejor! men jag skriver om det imorgon isåfall, så jag inte måste radera det här inlägget och det inte blir så! :)

jobb på en lördag

Ska snart börja gå till jobbet, det är typ den ända träningen jag fått den här veckan. Eftersom jag var borta två dagar mitt i veckan och inte hade så stor lust att träna på min lilla semester. vi gick i och för sig på stan två hela dagar, de måste ju ta på någonting :) jag får försöka ta tag i min träning imorgon och på söndag istället! tjing

bilder från våran lilla resa!












Vi hade lite otur med kameran. Cristel tog med sig sin, men sen hade vi med oss fel laddare. därför har vi typ tio bilder från våran lilla resa, men det är alltid nånting :) det blir fler bilder nästa gång!
Eftersom att vi kände oss som turister i storstaden, var vi tvungna att fula oss. dom första bilderna visar de :)
sen gick vi och åt middag på Soft kök och bar, det vart fläskfile med räkor, sparris, rotfrukter & bea. jag tror att Cristel åt entrecote med vilökssmör och potatisgratäng. de vart också ett glas vin till maten och någon öl efter maten, mycket gott! :)

huvudstaden

Då var man hemma från en tvådagars visit med Cristel i stockholm. massa nya kläder, byxor kjolar klänning tunika tröja väska och smycken :) det är alltid trevligt med shopping och att förnya garderoben.
Vi har även ätit goda luncher, middagar och fika. jag måste erkänna att 80 :- för ett glas juice och en bit morotskaka är ganska dyrt!
bilder kommer eventuellt senare, godnatt!

vilar idag

Godmorgon! tanken var att jag skulle köra lite styrka idag, men jag måste ha missat väckarklockan och vaknade 45 minuter senare. så det var bara att stiga upp och duscha och nu ska jag göra mig i ordning för jobbet! man måtse väl iallafall ha minst en vilodag i veckan :)

Uppdatering: Samuel är på jobbet så jag har passat på att träna. eftersom jag använder tv:n och hela vardagsrumsgolvet är de bra när man är ensam hemma :) jag kände egentligen inte för att träna ikväll, men eftersom jag troligtvis inte kommer hinna imorgon kände jag mig tvungen. så nu är de gjort och de känns skönt! :)

pynt

Äntligen är allt julpynt borttaget! jag såg så fram emot att plocka fram allt julpynt, och nu känns de så skönt att det är borta. nu ser jag fram emot att få köpa lite nya inredningsprylar :)

Jag måste också sägar att jag är avundsjuk på min kära kusin som imorse åkte till teneriffa. men jag hoppas ändå att hon ska få 3 härliga månader! :) puss på dig!

träningsvärk är ontskönt!

Min första dag i mitt nya liv har gått väldigt bra! :) jag klev upp imorse och gjorde ett träningspass på 35 minuter. inte en enda kaka under hela dagen på jobbet(bageriet)! det är svårt att motstå, men jag tänkte efter och stod emot! :) till kvällsfika vart den en smoothie med hallon och en kiwi istället för macka och oboy :)
nu ska jag lägga mig i sängen, så jag orkar upp imorgon. jag får se hur det blir med träningen imorgon, jag har fruktansväd träningsvärk i benen. :) godnatt

Nyårslöfte

Idag har jag börjat mitt nya liv. jag ska försöka börja träna och inte äta massa godsaker på veckodagarna! :) jag har ju gjort de förut, så jag ska klara de nu också! varje morgon sedan någon månad tillbaka har jag ställt klockan så att jag ska kliva upp och träna, men jag har aldrig orkat. men idag var det bara att kliva upp! :)

nu ska jag göra mig i ordning, klä på mig och gå till jobbet!

söndag idag?

Vilken konstig vecka de har varit i huvudet. att vara ledig mitt i veckan skapar kaos! jag hade måndag i fredags och söndag igår. de är i och för sig skönt att de är åt de hållet, än att de är måndag och de känns som fredag.
Idag är de iallafall söndag och de känns lite jobbigt att bara varit ledig söndag. så imorgon väntar en hel veckas jobb, men ihelgen är både jag och Samuel lediga. då blir de en sväng förbi vännäs och träffa släkt och vänner och ev. lite shopping :)

På min lediga söndag har jag inte gjort så mycket alls. jag har varit och handlat mat till veckan, hälsat på Linda med familj och shoppat lite på Nelly´s rea :)
nu ska jag lägga mig i soffan med Samuel och bara slappa! :) tjing

sex-årsdagen!

Vi hade ju besök igår av syster och Johan! :)




Igår firade också jag och Samuel våran 6-årsdag! att det redan gått så många år, tiden bara springer iväg. jag hoppas på fler underbara år med dig! :) puss

familj på besök!

Det vart en kort dag idag. jag trodde jag jobbade till klockan sex som vanligt, men chefen sa att vi skulle stänga klockan fem istället. men de klagar jag inte på, nu har jag ju hunnit städa lite tills syster och Johan ska komma. Det blir middag och vin ikväll, sen får vi se vad som händer. :) tjing


Nyårsafton 2010/2011


Mamma förbereder välkomms mumsbitarna!


Skumpa till fördrink!

K-I, mamma, Kudde & moster Barbro! :)


Förrätten: Kallrökt lax med avokadokräm. Sallad, pinjenötter och vinigrätt.

Varmrätten: Helstekt oxfilé, potatisbakelse med vitlök och västerbottensost. Grillade tomater, sparris och hericot verts!

Kudde skulle sätta sig på soffkanten och ta ett kort. de slutade med att han satte sig i soffan! :) haha!

Desserten: Vaniljpanacotta med bär!

Saga & Samuel! :)

Samuel beundrar alla fyrverkerier!




RSS 2.0