Listig kille!

Den här killen var med i 'Who wants to be a millionaire' och är helt fantastisk. kolla bara in de här klippet! :)

Eget hem!

Det känns som år sedan jag skrev! men nu kommer jag tillbaka! datorn vart klar lite tidigare än sagt, så jag ska in på Expert imorgon och hämta den! :) kommer bli skönt att kunna sitta på datorn när man vill och vart man vill! :)
För er som inte redan vet, flyttar jag och Samuel till eget imorgon! :) Vi har hittat en 2:a på Ersboda i umeå, så imorgon blir jag Umebo! :) det blir en tidig morgon imorogn, vi ska upp klockan sex för att hämta släpet hos Kjell-Ivan. efter de bär de av till Nordmaling för att lasta på an massa där och sen in till Umeå! Nästa helg blir de IKEA för mig Samuel Paulina och Fredrik, måste ju bunkra upp med massa saker till lägenheten! :) jaja, ska gå och handla mat med Tina nu. tjing

härligt

Nu var de länge sen jag skrev något i bloggen och överhuvudtaget läste någon annans blogg! :/ Jag hade min dator i 2-3 veckor innan den gick sönder och nu känner jag mig bortskämd! Jag tycker att de är jobbigt att sitta på en stationär dator. jag trivs bättre när jag får sitta i soffan och kolla på tv och kolla runt på min bärbara datorn! :)
På tal om ingenting, så har jag två prov den här veckan. Religon imorgon och samhälls på onsdag, så nu ska jag kolla lite bloggar, sen plugga! :)

PS. Imorgon ska jag och Samuel kolla på en lägenhet, så håll tummarna! :)

snygga skor?

Lägger ut den här bilden för att jag tycker skorna som Victoria har ser så fruktansvärt osköna ut! och för att visa Karro och Tess! :)

Tog bilden av Josefine!

roligt på skolan

Sitter på skolan nu och väntar på att Samuel ska sluta, så vi kan åka hem och göra nån mat! skönt med helg iallafall, de blir nog inte så mycke. Ska kanske till Lycksele på lördag för att hälsa på Samuels systrar, annars ko-lungt! :)

Jag vart utmanad av Cristel, så nu har jag något att roa mig med! :)
Vem gör mest i hemmet?
1. Vem tvättar? Det är nog jag som tar hand om den mesta tvätten. Samuel är ganska bra på att bara lämna tvätten lite överallt! :)
2. Vem diskar? Det blir nog jag också(och pappa när han är hemma), jag tycker att de är jobbigt att ha disk framme och vill få bort den så fort som möjligt!
3. Vem dammsugar & skurar? Dammsuger gör nog jag, men de kan hända att Samuel gör de nån gång också! skura gör vi inte allt för ofta! :/
4. Vem dammtorkar? Det är jag!
5. Vem tar hand om uppsättning av hyllor osv? Vi har inga uppsatta hyllor än så länge, men om vi sätter upp några i framtiden blir de nog Samuel och jag kanske blir någon slags assistent!
6. Vem sköter om bilen osv? Samuel! :) han är den enda av oss som har en bil! :) och jag tror inte att jag skulle vilja försöka mig på att meka heller!
7. Vem stryker kläderna? Hmm, vi stryker typ aldrig våra kläder. men isåfall är de jag!
8. Vem rengör avlopp osv? Avloppsrensning är inte min grej, de gör Samuel så gärna! :)
9. Vem storhandlar? Vi stor handlar inte så mycket, men de gör jag oftast med pappa!
10. Vem kastar grovsopor, tidningar osv? De gör jag och pappa!

Jag utmanar alla som vill, men meddela mig gärna så jag kan läsa era svar! :)

Polly

mmmm, ligger i sängen och myser med Bruce och äter polly! :) DH senare ikväll, sen blir de nog en tidig kväll. tjing

mycket bra låt! :)

http://www.youtube.com/watch?v=PXg2s1b1zC4

Gavin DeGraw - Chariot


Staring at a maple leaf
Leaning on the mother tree
I said to myself we all lost touch
Your favorite fruit is chocolate covered cherries
And seedless watermelon ohhhh
Nothing from the ground is good enough
Body rise
look what's over me

Oh chariot, your golden waves
Are walking down upon this face
Oh chariot, I'm singing out loud
To guide me
Give me your
Strength

Remember seeking moons rebirth
Rains made mirrors of the earth
The sun was just yellow energy
It is a living promise land
Even over fields of sand
Since it's filled my body, covered me
Bringing back
More than a memory

Oh chariot, your golden waves
Are walking down upon this face
Oh chariot, I'm singing out loud
To guide me
Give me your
Strength

You'll be my vacation away from this place
You know what I want
Holding that cup,
It's pouring over the sides
You make me wanna spread my arms and fly

Oh chariot, your golden waves
Are walking down upon this face
Oh chariot, I'm singing out loud
To guide me
Give me your
Strength

Give me your strength (Chariot)
Give me your strength (Chariot)
Give me your strength (Chariot)
Give me your strength (Chariot)

Give me your strength,
Give it to me (Chariot)
Give me your strength,
Give it to me (Chariot)
Give me your strength,
Give it to me (Chariot)
Give me your strength,
Oh chariot

Idol

Jag får gåshud varje gång Johan Palm från Idol 2008 sjunger! Inte för att han är den bästa sångaren i Idol, men han är så fruktansvärt söt när han stå på scen och sjunger och dansar! :)


http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.656447 <-- Kolla bara på han i de här inslaget! :)

jag måste bättra mig

Godmorgon! huvva, jag blir sur på mig själv att jag sover så länga på helgerna! Ihelgen har jag varit riktigt dålig på att stiga upp. jag ställer alltid klockan vid 10, men då har jag redan sovit för länge att min pigghet har gått över till trötthet igen och då somnar jag om och så blir de så här! ja, nu ska jag ta och göra mat till mig och Samuel, sen får vi se vad som händer! :) tjing

min fiiiiiina syster!

En bild säger mer än tusen ord! :) de här är min underbara syster Tina!

Idag är de lördag och jag och Samuel har inte gjort så mycke idag heller. Vi åt middag med mamma och K-I (mammas karl), de var trevligt! har inte träffan någon av dom på länge! efter middagen blev de chips, morötter, blommkål, dip och Jokkamero (Trocadero för SodaStream) med Samuel och Tina! Vi såg också på film, Wieners. en mycket bra och rolig film, rekomenderar den verkligen! Vi skrattade mest hela tiden, men mest skrattade jag åt bilden ovan som vi tog på Tina! :)

fredag

Godmorgon alla! :) skrev ingenting igår, så jag tar ett inlägg och skriver om igår!
Är som sagt ledig alla fredagar och även nu på måndag så de blir en lång helg, vilket är väldigt skönt! Igår tog vi de bara lungt, jag sov ut till klockan 1. Och eftersom Samuel har fått jobb åkte vi till Fredrik med kaffe och wienerbröd för att fira! :) de blir skönt när han får jobb, så kanske vi kan flytta till en egen lägenhet snart! :) vi kollade igenom mina flyttahemifrån grejor igår, fick lite saker av Ann när hon flyttade in till oss! men de blir nog endå att köpa nya tallrikar och bestick! :)
Till middag vart de kotletter och klyftpotatis, jag tänkte att de kanske kan bli ett recept till kokboken! jag känner att jag måste börja med de snart, så man har tid på sig att styla boken! :)
På kvällen kom Paulina och Fredrik hit och kollade på Idol och Familjen är värre!

Kotlett med klytfpotatis, morötter och kålrot och kantarellsås!

:)


shopping :)

Var på stan idag efter att jag varit på utvecklingssamtalet, som förövrigt gick bra! hade inte tänkt köpa något på stan men det går ju inte att undvika! :) Jag köpte en mössa, de är ju så kallt på morgonen då man ska gå till bussen så de kan verkligen behövas! sen vart det en kokbok som jag köpte på rea. Jag tänkte ha den i min och Samuels framtida lägenhet! annars lär de bara bli mackaroner och korv! :)
    
Det blev också en sväng förbi Blomsterlandet, där vi köpte tre blommor som vi också ska ha i väran lägenhet! :) Samuel får troligtvis jobb från och med måndag så vi kollar på lägenheter som skulle kunna passa oss, men vi får se hur det blir! :)

  
1. Dracaena, 29,90 + kruka 49,90. 2. Dracaena, 59,90 + kruka 59,90. 3. Succulent, 39,90 + kruka 49,90RSS 2.0