samuel

Samuel jobbar natt ikväll och han kommer nog inte hem förns imorgonbitti. de är alltid jobbigt att lägga sig i sängen själv och inse att man ska vakna själv! men de är tur att han inte har så många sånna här dagar! :)

Kassler i ugn med broccoli och blomkål



4 port.

500 g kassler
500 g fryst broccoli och blomkål
4 dl mjölk
2 dl riven ost
paprikapulver
salt och peppar

1. Sätt ugnen på 225°
2. Lägg grönsakerna i ett durkslag och låt dem tina och rinna av.
3. Skiva kasslern och lägg den i en ugssäker form. Lägg i grönsakerna.
4. häll mjölken i en kastrull och vispa ner mjölet. Koka upp under omrörning och låt såsen koka på svag värme ca 3 minuter. Rör sedan ner ost och smaka av med paprikapulver, salt och peppar. Häll såsen över kasslern och grönsakerna.
5. Sätt in den i mitten av ugnen ca 20 minuter.
6. Servera med potatis eller pasta.


Halloween 2010!



varmoboy är ett måste på vintern!

Godmorgon! sitter här i köket och dricker varmoboy och äter leverpastejsmacka! :) Samuel ligger och sover i vardagsrummet, så jag kan inte kolla på tv som jag brukar göra på morgonen. så jag tog med mig datorn till köket och kikar lite här istället. jag är beroende av ett pyramidspel på fb, så de här går lika bra :)

Våran snygga tapet med bård(stavning?) i bakrunden ska snart bort, tack och lov! nu i november ska dom komma och renovera köket och då ryker den fula tapeten. de blir en mycket fin lila tapet, så jag ser fram emot de :) tjing

nyklippt!

Kom just hem från Isac & Cristel. jag skulle egentligen klippa mig på hennes salong imorgon, men de vart ikväll istället. Cristel är så snäll, så hon gjorde de hemma hos henne istället :) nu har jag iallafall lugg och det känns bra. jag tycker personligen att de passade mig bra, men de tar väl ett tag att vänja sig :) nu ska jag lägga mig i soffan och vänta på att Samuel kommer hem! :)


halloween

Lycksele är lite efter när de gäller halloween. alla normala människor spökade ut sig förra helgen, men här ska vi göra de ihelgen! men de passar mig bara bra, de ska bli kul! :) jag vet vad jag vill klä ut mig till, men jag måste hitta kläder till de bara. jag funderar på att gå på en second hand butik imorgon och kolla om jag hittar de jag behöver! :) tjing


RSS 2.0