julpyssel nr. 1

Bättre sent än aldrig! jag och Paulina har börjat med vårat julspyssel, där vi kokar ihop julgodis, gör egan julkort, pysslar och mycket mer. vi började tidigare i veckan och nummer 1 på listan var att göra pepparkakshus. men ett traditionellt hus kändes lite tråkigt, så vi bestämde oss för att göra en pepparkaksgran! :) det kanske inte är något vi kommer göra igen, men de var roligt och vart så fint! :)
Vi behövde ju några olika storlekar på stjärnorna, så Paulina började med att räkna och rita!
När man står där med en pappersmall och en smörkniv och ska skära ut stjärnorna gäller de att ha tålamod! kanterna är så raka och fina!
Gulgranskulor behövde vi ju också, så vi färgade silverkulor! :)
En nästan färdig gran, som ser rätt så ful ut...
...men titta så vacker den blev med pynt och snö! :)
nu pryder den mitt kök och de luktar gott hela tiden! :)

heeeeeelg!

pizzan är i ugnen och de enda som fattas är min sambo! :) äntligen är det helg, de kommer bli en lugn och skön helg! :) efter en jobbig helg och veckan, ska de bli skönt att koppla av och inte göra så mycket alls! jag skulle vilja åka in till stan och hämta våran nya soffa, men de får nog vänta till veckan då samuel har tid! jag längtar tills jag få inreda mitt vardagsrum med lite nya möbler! samuel har lovat mig att jag ska få köpa min lampa, som jag tjatat om sen början av hösten! :)

skynda fynda!

igår var jag och fynda på returcentrum. jag hade bara 40 kronor med mig, så jag kollade inte speciellt mycket! jag visste bara att jag ville hitta något som barnen kan leka med när dom kommer och hälsar på. så jag gick till 'barnavdelningen' och hittade en påse full med grejer som man kan använda då man leker med playdo deg. de tycker jag är rätt så roligt själv, så den blev de! när jag skulle betala såg jag att dom tog kort, så då tog jag en korg och gick ett varv till! :) då hittade jag även ett 500 bitars pussel till mig själv, som redan är bygg och nerlagt i lådan igen. jag fyndade också en spegel för ynka 50 kronor. jag har länge tänkt att jag ska köpa en spegel till hallen och den här passar perfekt! den ska bara slipas, målas om och snyggas till! :)
jag är väldigt sugen på att gå i second hand butiker, så jag tror kanske att det blir en resa in till umeå ihelgen! :)


så här ser spegeln ut nu. den är väldigt gulvit i färgen, så vi får se om den blir vit eller svart! :)

måndag igen!

Helgen har varit full av trevligheter! pappa och Ann var uppe från Stockholm, så i fredagskväll åkte vi till farmor och tog en fika :)
i lördags åkte jag, Samuel, hans tre stystrar och alla sex barnen till leos lekland. de var hur roligt som helst! jag trodde de mest skulle vara för barnen, men jag tror nästan de mer var jag som drog med dom! haha! :) efter att vi busat klart åkte vi hem till oss och åt middag!
Igår hade jag och Samuel slapp-dag, då vi bara låg i soffan och kollade tv! på kvällen vart vi bjudna på tre rätters hos mamma, med alla systrarna. :)

skaka rumpa

Igår åkte jag och Samuel in till stan för att hitta nya arbetsskor åt samuel! de hela slutade med att vi kom hem med mycket mer! :) jag köpte nya promenadskor - easy tone och ett par speciella sockar, ett nytt träningslinne, skor åt Samuel, nya glas och en soda stream. :) efteråt åkte vi till syrran som bjöd på middag och lussebullar, alltid trevligt! :)

Ikväll har jag, Paulina och Josse testat Zumba. de va roligt och svettigt, så jag tror att det blir att börja med de!


RSS 2.0