rent ansikte!


Ansiksmask och mango & sharonfrukt! :)

ska läsa några bloggar nu, sen blir de slappa framför tv och kolla på paradise hotel! :) tjing

teori i massor

Ansiktsmasken är på! jag försöker köra de en gång i veckan, de är alltid trevligt att frächa upp huden! :) Jag brukar använda en ansiktsmask som luktar choklad, man skulle säkert kunna äta den, men kanske inget som rekomenderas! :)

Jag känner mig ganska trött, så jag tror att det blir sängen tidigt ikväll. men jag hade tänkt plugga lite teori ikväll. jag har lovat mig själv och Maria att jag ska träna så mycket som möjligt. nu när jag äntligen kommit igång med körkortet, är det bara att köra full gas tills de är klart! :)

tjing! :)

Kassler i chlilisås och blomkål

Nu var det länge sedan jag la in ett middags tips, så jag gör de idag! :)


4 port.
500-600 gram kassler
2 st paprikor
2 dl ost

1 st stor blomkål
 + salt

Chilisås:
2,5 dl matlagningsgrädde
Ca. 1 dl chilisås
2 st vitlöksklyftor
salt och peppar

1. Sätt ugnen på 225°.
2. Skär blomkålen i mindre bitar och koka den sedan tills den är mjuk.
3. Under tiden blomkålen kokar, skiva kasslern i bitar, ungefär 7-8 mm. Skär också paprikan i lika tjocka ringar.
4. Stek kasslerna så den får fin färg och lägg den sedan i en ungssäkerfrom. Lägg paprikan över.
5. Blanda alla ingredienserna till chilisåsen och häll den över kasslern och paprikan.
6. Riv ost och strö över. Grädda sedan i ugnen ca 20 minuter, eller tills såsen är varm och osten smält.


julafton i januari

Fick min efterlängtade julklapp av pappa idag. :) jag hade önskat mig ett baterigrepp till min kamera, och jag kände att det var ett utmärkt tillfälle att önska mig den. så nu kan jag foto dubbelt så länge och med bättre grepp! :) det ända är att jag inte hade batterier till de. antingen måste jag köpa så att jag har sex stycken uppladdningsbara AA-batterier eller ett till Li-ion batteri. det lutar åt att köpa li-ion batteriet för de är ett sånt jag har i min kamera nu, så då slipper jag köpa en laddare. :)

nu ska jag försöka slita mig från datorn och sova, så jag orkar upp till jobbet imorgon! :) godnatt


nyår 2010

Jag har glömt att visa bilderna från nyår. Jag Paulina Samuel Fredrik och Johnny var som sagt bara hemma hos mamma och åt middag, umgicks och spelade spel! :)

Våran glamorösa tre-rätters middag! :) jag och Paulina var väldigt duktiga på att laga mat, medans killarna var suveränt bra på att kolla på hockey! :)


så det var väl typ dom bilderna som togs på nyår. eller de finns massa bilder på maten, men sen togs det inte så mycket mer kort. och bilden på mig tog samuel, så den vart suddig! :)

jag är stolt

Ibland känner man sig riktigt duktig och de gör jag nu! :) jag har börjat motionera, efter att jag flyttade från vännäs vart de segt. men nu går jag till och från jobbet varje dag, vilket blir en timme per dag. och nu ikväll gick jag och Samuel även en extra gång ner på stan för att köpa kattmat. så när jag kommit hem från jobbet vart det av med alla kläder, laga mat och sen på med allt igen för att handla. :) men de känns bra nu efteråt! :)
Jag har också äntligen börjat övningsköra med Linda, sen tränar jag teori hemma. så jag hoppas på ett körkort innan sommaren! :)

nu ska jag ta en dusch, sen sätta mig framför paradise hotel med vindruvor och sharonfrukt! :)

5 år!

Samuel och jag firade våran 5-årsdag igår. det känns helt otroligt att vi varit tillsammans så länge, de är jätte kul! :) jag hade trott att de skulle bli en hemmakväll med hamburgare, men samuel hade planerat något annat. När jag kom hem från jobbet vid halvsju klev jag in i duschen och gjorde mig snygg. sen åkte vi ner på sportbaren och åt middag. det var riktigt mysigt och god mat! efter vi ätit åkte vi hem och åt efterrätt och myste :) sen på kvällen satt vi och spelade på samuels nya x-box, han fick med något tråkigt spel när han köpte de så vi var tvungna att testa :)

shopping i umeå

Förta lönen kom och jag kunde inte hålla mig från att handla lite saker. Vi var i vännäs under nyår, så jag passade på att åka in till umeå och shoppa lite. vanligtvis brukar jag gå på stan i två-tre timmar. i lördags gick jag fem-sex timmar och jag var ändå inte riktigt nöjd. jag hade kunnat gå en dag till och kollat runt! :)

Rosa halsduk - gina, hemma-mys-pys-tröja - hm, rosa och svarta trosor - hm, och en vit och en svart bh - twilfit. jag inser nu att jag glömde fota en tröja, men det är också en mys-pys tröja :)

Svart nagellack - hm, dust it - blablabla, örhängen - ur&penn, cover mix + pensel - make up store och hårklämmor - åhléns.

Nu ska jag lägga mig och läsa lite teori, sen ska jag kolla på paradice hotel :) tjing


RSS 2.0