Blåbärskaka i långpanna

Ca 30 bitar
150 g smör
6 st ägg
4 dl socker
5 dl vetemjöl
1 msk vaniljsocker
1 tsk bakpulver
5 dl blåbär
pärlsocker

1.Sätt ugnen på 175°.
2. Smält smöret och låt de svalna något.
3. Blanda ihop socker, mjöl, vaniljsocker och bakpulver med en träslev. Tillsätt äggen och rör om, rör sist ner smöret och blanda till en jäm smet.
4. Klä en ungsplåt med bakplåtspapper. Bred sedan ut smeten i formen och strö över blåbären och pälsockret.
Grädda i ca 40 minuter!

Kommentarer
Postat av: Tess

Hur varmt och hur länge i ugnen? Låter ju hur gott som helst :)

2012-08-22 @ 11:54:36
Postat av: julia

jag glömde visst skriva de igår, men nu står de med! :) den var riktigt god!

2012-08-22 @ 14:21:41
Postat av: Tess

Perfekt :D

2012-08-22 @ 18:57:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

RSS 2.0